- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.701
patatesleride zeytinyağla ve baharatla harmanlayıp fırın tepsisinde pişirbilirsin canım ben hep öyle yaparım hiç kızartma yapmam
evet sabah oda bunu söyledi. seni bıakıp bir arkadaşımın bile yanına gitmiyorum. hayatım boyunca bir kere tatile gitmiş biri bile değilim. sana özel bir durum değil dedi. işte bende çok doldum kötü patladım.
istediğin menü olsun canım hepinize çok teşşekkür ederim ama dümkü sarmalarıda unuttum sanmayın haaaaaaa
şimdi yelizin şarapsız romantik akşamına gelelim
bizde bir ayımızı kutladığımızda şarap yerine fişne suyu koymuştum kadehlere eşim diyor ki şarap mı aldın hahahahahahahahahaha sende fişne suyu al bari fanta sırıtmasın sarı sarı yelizzzzzzzzzzzzz :)
koptum yaaa akşama muhtemlen bizdede aynı durum olacak içki içmeyenlar için ideal çözüm dogru dıosun romantık aksamda gazoz yada fanta ııgrenc durur ayy artık ne kadr romantık oldnuu kesnlkle sıze yazacagım ehh sızın tavıyelırınızle olacak ınsallh
kız asya iki tencereye bölmeye gerek kalması kayınvalide cim bir tencere sarmış geri alırım onu madem bana yapmış hahahahahah
rahat rahat yiyin gayri
Ayy bu durumu zaten daha şimdiden yaşıyorum canım.Bende beceriksizim yani nasıl desem pratik yapmadım hiç.
Ama ütüyüde gerçekden sevmiyorum.Patates soyma biçimime bile karşı benimki :)
Birlikde az hazırlık yapmadık.İçerde annesi ve annem otururken biz mutfakda tabak hazırlıyorduk.
Sevdiceğimde börekleri kesiyordu :) Yine bize geldiği bir akşam birlikde ıspanak doğradık patates soyduk.
Ben bile teklif etmem kendi alır oturur yanıma :) Seviyorum ben bu çocuğu yaa :)
Aynen kesinlike dengeliyoruz birbirimizi yoksa geçim zor olurdu allah korusun.
inş. güzel geçer mutlu geçer
ortak yönümüz cok deseneal bndende o kadr vla annem eline hiç bi sey yakışmıo dıoo üstelik kayınvalıdemn yannda işlenirken sürekli sakarlık yapıom bna hiç iş yaptırmıo hahhahhhaaaaa kızlar yaaaa bnden nasl ev hanımı olacak
nilaycımmm afyonn lokumun harika gözüküyorrrr tarifi aldım bende yapacağımmmm kolay değil mi yapımı:))
kızlar eczanede çalışan varmıydı aramızda
vıcks fiyatlarını bilen varmı
şöfore para vericemde üstünü cebine atıo.
birde sırtıma iyi gelirmi acaba
Çok kolay hemde zuhalım tadıda nefis oluyor.
Ben mesela rulo yapmadım borcama yaptım altı hindiztan cevizi,üzerinde muhallebi,onun üzerinde krem şanti onun üzerinde ceviz.
Muzlu olur,fındıklı olur nasıl istersen.Ama mesela sütlü tatlı olduğu için altındada hindiztan cevizi olduğu için tat olarak ceviz en üste çok uyumlu oldu.
Hafif ve yerkende hani nasıl desem baymıyor.
zeynep kardeşim eczanede çalışıyor. sen söyleşikayetinisöyleyeyim ona fiyatını söyler
kızlar eczanede çalışan varmıydı aramızda
vıcks fiyatlarını bilen varmı
şöfore para vericemde üstünü cebine atıo.
birde sırtıma iyi gelirmi acaba
vicks değilde fastjel diye bir krem var onun üzerine tanımıyorum 1 günde birşeyin kalmaz
cnm sırtımın sol tarafında kaslarım sıkışmış
nefes bile alamıyorum acımdan
vıcks iyi gelir dediler masajla
ağrısı koluma vuruyor ya dayanamıyrm ateşim çıktı resmen
kas gevşetici aldırcaktım ama adam yanlış anlar belki şimdi
vıcks en iyisi kolum ağrıo derim bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?