2011 gelin adayları buyrun sohbete

şimdi yelizin şarapsız romantik akşamına gelelim
bizde bir ayımızı kutladığımızda şarap yerine fişne suyu koymuştum kadehlere eşim diyor ki şarap mı aldın hahahahahahahahahaha sende fişne suyu al bari fanta sırıtmasın sarı sarı yelizzzzzzzzzzzzz :)

olsun tatlım benim
birikince öyle oluyor maalesef. sen onun gönlünü alırsın kendini ifade edemediğini yanlış kelimeleri kullandığını söylersin. Biraz belki trip atar ama akşam herşey unutulmuş olur.
Insanız hepimiz tersimizden kalkabiliyoruz

koptum yaaa akşama muhtemlen bizdede aynı durum olacak içki içmeyenlar için ideal çözüm dogru dıosun romantık aksamda gazoz yada fanta ııgrenc durur ayy artık ne kadr romantık oldnuu kesnlkle sıze yazacagım ehh sızın tavıyelırınızle olacak ınsallh

ortak yönümüz cok deseneal bndende o kadr vla annem eline hiç bi sey yakışmıo dıoo üstelik kayınvalıdemn yannda işlenirken sürekli sakarlık yapıom bna hiç iş yaptırmıo hahhahhhaaaaa kızlar yaaaa bnden nasl ev hanımı olacak

Zamanla alışırız inşallah ne diyeyim.Şanslı olduğumuz konu allahtan eşlerimiz becerikli vede fazla beklenti için değiller:)
Ben şimdiden alıştırıyorum zaten ben yaparım fıstığım diyor canımıniçi.

nilaycımmm afyonn lokumun harika gözüküyorrrr tarifi aldım bende yapacağımmmm kolay değil mi yapımı:))

Çok kolay hemde zuhalım tadıda nefis oluyor.
Ben mesela rulo yapmadım borcama yaptım altı hindiztan cevizi,üzerinde muhallebi,onun üzerinde krem şanti onun üzerinde ceviz.
Muzlu olur,fındıklı olur nasıl istersen.Ama mesela sütlü tatlı olduğu için altındada hindiztan cevizi olduğu için tat olarak ceviz en üste çok uyumlu oldu.
Hafif ve yerkende hani nasıl desem baymıyor.

kızlar eczanede çalışan varmıydı aramızda
vıcks fiyatlarını bilen varmı
şöfore para vericemde üstünü cebine atıo.
birde sırtıma iyi gelirmi acaba

eline sağlık canım gerçekten hafif bir tatlı yapacağım en kısa zamanda

zeynep kardeşim eczanede çalışıyor. sen söyleşikayetinisöyleyeyim ona fiyatını söyler

cnm sırtımın sol tarafında kaslarım sıkışmış
nefes bile alamıyorum acımdan
vıcks iyi gelir dediler masajla
ağrısı koluma vuruyor ya dayanamıyrm ateşim çıktı resmen
kas gevşetici aldırcaktım ama adam yanlış anlar belki şimdi
vıcks en iyisi kolum ağrıo derim bari

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…