2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar üzerimde bir ağırlık warhiç sormayın bu akşam allah kısmet ederse nışanlımla yemeğe gidicem ve halsizim ne yapsam acaba:78:

Son düzenleme:
zeynep geçmiş olsun kulunç olmuştur bende de çok oluyor doktora gitmeden iğne olmadan geçmiyor kaburgama giriyor nefes almamı zorlaştırıyor kas gevşetici iyi gelir kremi ilacı

asya dün nişanlın sizde değilmiydi yemekten ziyade başbaşa gidin oturun kırlarda bahçelerde alın simit ayran kuzum sonra dalın hayallereeee.........

kuluç olan arkd.tavsiyem sıcak tutun,vicks sürün kas gevşetici dıkloron hap alabılırsnız iyi gelr gecmıs olsun hepınıze dıkkat edın kendınıze

naptınız gıslar neler kaynattınız

zeynep aynından bendede oluyor canım
arada bir kas gevşetici kullanabilirsin ama doktora gidip iğne vurunmadan geçmiyor

Kübra mesaj attın mı cumaya gitmeden atsaydın
hayırlı cumalar diye yazmayı unutma kübraqaaaa

aradı deniz tv ünitemiz geliyormuş öğleden snra mabilyacı aramış onu haber verdi. bana kübra diyro devamlı. kübra şöyle böyle. bende bir bağırdım ben kübra değilim. kimsin sen diyor bir kahkaha attı. beni seviyormusun dedi evet dedim hemde çok çok kırıldım dedi.dayanamadım ağlamaya başladım. özür diledim anlattım yanlış cümlekullandığımı. tmm dedi sabahı unuttuk

zeynep geçmiş olsun kulunç olmuştur bende de çok oluyor doktora gitmeden iğne olmadan geçmiyor kaburgama giriyor nefes almamı zorlaştırıyor kas gevşetici iyi gelir kremi ilacı

naptınız gıslar neler kaynattınız

zeynep aynından bendede oluyor canım
arada bir kas gevşetici kullanabilirsin ama doktora gidip iğne vurunmadan geçmiyor

5,95 lira canım vıcks

sağolun kızlar
akşam çok kötüydümde sabah daha iyiyim yinede çok ağrıyor
sanırım öyle bişiy oldu
eşim çok güzel masaj yapıyor ilk yaptı nerden bilion bu kadar profesyonel
ooo dedi bodrumda rus hatunlarla çalıştım ben
ne dion dedim evlenmeden önce nie sölemedin
kıskanma die dio.
Allahtan biliom öle şeyler yapmazda kandıramadı bu sefer
ama bi ara o kadar ciddi sölüodu ki kanmaya başlamıştım.
hatta bayada kızıodum.

ay iğneden korkuyrm ya olamam iğne fln.
sıcak banyo yapıcam evde.ilaçta alırım.geçtiği kadar

ayh bu erkeklerin rus sevdası benimkide her seferinde ruslar şöyle böyle. beni kandırmaya çalışıyor. ama kanıyorum bende bazen hemen üzülüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…