- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.741
kız o şarkıdaa çok hoşşş çaldırcam vallaaa :)))) bebişimmmm sen bu tarihlerde nelerin hazırdııı :))
ayh bu erkeklerin rus sevdası benimkide her seferinde ruslar şöyle böyle. beni kandırmaya çalışıyor. ama kanıyorum bende bazen hemen üzülüyorum.
ayh bu erkeklerin rus sevdası benimkide her seferinde ruslar şöyle böyle. beni kandırmaya çalışıyor. ama kanıyorum bende bazen hemen üzülüyorum.
bende hemen bozuluyorum ya
önemli olan ruh güzelliği değil rus güzelliği diyo benim ki de
bi de bir arkadaş ortamında konusu açılınca ukraynalalılar da güzel ruslar mı daha güzel ukraynalılar mı? falan filan baya kafa yoruo
empati denilen şey erkeklerde sıfır
biz konuşsak aynı şeyleri nolur acep
beni kandıramıo ama
o kadar bilgiliki bu konuda gerçek söylüyor gibiydi
yinede kanmadım
çünkü ben bodrumu anlatmıştım ona daha sevgiliydik
o da ben hiç gitmedim demişti
ama bu sefer bodrumda diyince inanmadım hani başka yer dese belki
demekki yalan söyleme konusunda da çok beceriksiz benim kocam :)
Alanya da bir diskoya gittik bistro belman mı neydi ruslar her gördüü erleğe yapışıyorlar ama çok hatunlar allah var bende baktım yani .)
yanımızda bir kadın vardı dehşetti oynamaya çıktı ordan birisi geçiyordu tuttu sürtüne sürtüne dans ediyorlar adam da hsliyler uydu kadına hazır fırsat bulmuş ben dedim eşime hatta iddia konusu bile o onun eşi yok değil gibi bir daha gelmeyelim çok iğrenç öpmeler felan
tanımadığına yapışıyor rus kadınlar
ya bence seksi oldukları için dikkat çekiyorlar bu kadar. bizde o seksülük yok sadece.ne yapalım analarımız bizi aman kızım şöyle böyle büyütmüş. işve cilve bile yapamıyoruz
aynen kübra ya
aman kızım ayağına corap giy üşütürsün
çıt çıtlı atletler falan
onlar kadınlığa ait ne kadar işve cilve varsa hepsini yapıyorlar ve kullanıyorlar
aynen kübra ya
aman kızım ayağına corap giy üşütürsün
çıt çıtlı atletler falan
onlar kadınlığa ait ne kadar işve cilve varsa hepsini yapıyorlar ve kullanıyorlar
ruslar bencede güzelll ve bakılıyorlarda demekki kadın anaç duyguları olduğu kadar seksi ve bakımlıda olacak onların toprağında suyunda var ya benim en bakımlı halim bir rus yapar mı bilmem:)))
aaaaa beni bırakıp gidiyor musun hani son güne kadar beraber şafağımızııı sayacaktık kızz( bizde seni sevdik bebişimmmm unutma bizleriii şafakk yazmaya uğraaa (
işte göze hitap etmesini bilemiyoruz galiba kalın pijamalar filan:)) zevksiz iç çamaşırları herzaman salık bıraklılmış saçlar :)) offf kendimi çok yorgun hissediyorum tersini olabilene ne mutlu ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?