2011 gelin adayları buyrun sohbete

kız o şarkıdaa çok hoşşş çaldırcam vallaaa :)))) bebişimmmm sen bu tarihlerde nelerin hazırdııı :))

ne giyeceğime karar verme aşamasındaydım renk olarak bindallı ve kına elbisesi için kızlara neelr dağıtacağım ile ilgili hazırlıklar vardı
genelde son bir ay kala hızlanıyor insan davetiye sözü bakınıyordum
evdekilere kıyafet için tam zamanı çünkü son an para sıknıtısı oluyor
havlu araba için kurdelesi
onlar alınıp çıksın aradan dediğimiz şeyler kadeh yapmıştık iğnedanlık

ayh bu erkeklerin rus sevdası benimkide her seferinde ruslar şöyle böyle. beni kandırmaya çalışıyor. ama kanıyorum bende bazen hemen üzülüyorum.

bende hemen bozuluyorum ya
önemli olan ruh güzelliği değil rus güzelliği diyo benim ki de
bi de bir arkadaş ortamında konusu açılınca ukraynalalılar da güzel ruslar mı daha güzel ukraynalılar mı? falan filan baya kafa yoruo

empati denilen şey erkeklerde sıfır
biz konuşsak aynı şeyleri nolur acep

ayh bu erkeklerin rus sevdası benimkide her seferinde ruslar şöyle böyle. beni kandırmaya çalışıyor. ama kanıyorum bende bazen hemen üzülüyorum.

beni kandıramıo ama
o kadar bilgiliki bu konuda gerçek söylüyor gibiydi
yinede kanmadım
çünkü ben bodrumu anlatmıştım ona daha sevgiliydik
o da ben hiç gitmedim demişti
ama bu sefer bodrumda diyince inanmadım hani başka yer dese belki
demekki yalan söyleme konusunda da çok beceriksiz benim kocam :)

hepsi aynı numara demekki eda aynen ukranyalılardan da bahsediyor. ne varsa onlarda anlamıyorum. bence çokta çirkinler

benimkide hayatımda hiç tatile gitmedim diyen adam sanki deniz kenarında onları görmüş gibi bahsediyor. ama çok sinir bozucu yaa

Alanya da bir diskoya gittik bistro belman mı neydi ruslar her gördüü erleğe yapışıyorlar ama çok hatunlar allah var bende baktım yani .)

yanımızda bir kadın vardı dehşetti oynamaya çıktı ordan birisi geçiyordu tuttu sürtüne sürtüne dans ediyorlar adam da hsliyler uydu kadına hazır fırsat bulmuş ben dedim eşime hatta iddia konusu bile o onun eşi yok değil gibi bir daha gelmeyelim çok iğrenç öpmeler felan

tanımadığına yapışıyor rus kadınlar

ya bence seksi oldukları için dikkat çekiyorlar bu kadar. bizde o seksülük yok sadece. ne yapalım analarımız bizi aman kızım şöyle böyle büyütmüş. işve cilve bile yapamıyoruz

ya bence seksi oldukları için dikkat çekiyorlar bu kadar. bizde o seksülük yok sadece. ne yapalım analarımız bizi aman kızım şöyle böyle büyütmüş. işve cilve bile yapamıyoruz

aynen kübra ya
aman kızım ayağına corap giy üşütürsün
çıt çıtlı atletler falan

onlar kadınlığa ait ne kadar işve cilve varsa hepsini yapıyorlar ve kullanıyorlar

ruslar bencede güzelll ve bakılıyorlarda demekki kadın anaç duyguları olduğu kadar seksi ve bakımlıda olacak onların toprağında suyunda var ya benim en bakımlı halim bir rus yapar mı bilmem:)))

aynen kübra ya
çıt çıtlı atletler falan

onlar kadınlığa ait ne kadar işve cilve varsa hepsini yapıyorlar ve kullanıyorlar

mesela bakıyorum ben ablama ki yaptığı doğru bişey. yeğenime 4 yaşında kız elbise giydirse altına mutlaka iç çamaşırı haricinde kısa tayt giydiriyor. çocuktur kendini muhafaza edemez açlır diye. kızım bacaklarını açmadan otur falan. bunları hep duyduk biz. bizim için bekaret hep korku oldu şimdiye kadar. yanlışlıkla kaybetme korkusu eminim hepimizd eolmuştur. ama onlarda namus kavramı başından beri olmadığı için. içlerine işliyor

aynen kübra ya
çıt çıtlı atletler falan

işte göze hitap etmesini bilemiyoruz galiba kalın pijamalar filan:)) zevksiz iç çamaşırları herzaman salık bıraklılmış saçlar :)) offf kendimi çok yorgun hissediyorum tersini olabilene ne mutlu ya

ruslar bencede güzelll ve bakılıyorlarda demekki kadın anaç duyguları olduğu kadar seksi ve bakımlıda olacak onların toprağında suyunda var ya benim en bakımlı halim bir rus yapar mı bilmem:)))

işte türk kadınında en fazla bakım var biraz işve cilve var. ama eminim ruslar kadar cesaret yoktur. utanıyoruz bence biz eşimiz bile olsa onlar kadar olamayız. duruşlarında davetkarlık var. bir rus kapalı dursa biz açık olsak inan onun verdiği bakışı veremeyiz

işte göze hitap etmesini bilemiyoruz galiba kalın pijamalar filan:)) zevksiz iç çamaşırları herzaman salık bıraklılmış saçlar :)) offf kendimi çok yorgun hissediyorum tersini olabilene ne mutlu ya

valla zuhal ben otelde fazla rus görmedim ama gördüklerim iki ayrılıyordu
bi cocuklular
bi de bekarlar
cocuklu kadınların fizikleri güzeldi ama onlar daha hanımefendi görünüyordu
bekarlar; platform terlik, platform ayakkabı, mini etekler makyajlar vs vs
sürekli içki içiyorlar dı
sabah kahvaltısında bile rose şarap

türk hatunları daha güzel aslında ama biz büyütülürken edebi terbiyeyi ahlakı alıyrz.
onlarda öle değilki
18 yaşına gelen çekio kapıyı çıkıo
bizde 30 yaşınada gelse kız çocuğuda erkeğide evde.
nerden öğrenicez cilveyi işveyi
valla evlendiğimden beri cilve fln yapamadım
bilmiyrm ki yapamıyorum.
istesemde olmuo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…