- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.761
2011 gelini degilim ama sırf meraktan su topici okuyorumkonu dikkatimi cekti de bilen cevaplasın nolur
cilve nedir? nasıl yapılır
kübraaaaaa kimsecikler kalmamışşş
işte göze hitap etmesini bilemiyoruz galiba kalın pijamalar filan:)) zevksiz iç çamaşırları herzaman salık bıraklılmış saçlar :)) offf kendimi çok yorgun hissediyorum tersini olabilene ne mutlu ya
kızlar allah ıyılınızı vermesın güldürdünüz beni:)))bn size yardımcı olim madem malüm öğreniyorsun artık :))mesela bn eşim bna kızdıgı zaman hemen gidip öpüorum sırnasıorum:))en tatlı gülümsemelerimi atıorum:)))bazende numaradan aglıomus gıbı yapıorummmm nazlanarak mesela ansızın gidip boynuna atlıorum ay ne bilim bazen ya bunun gibi şeyler işte bunları hepimiz yapıoruzdr aslnda onun dışında kileri bilmiom:))
kızlar merhaba.. Bende 2011 eylül geliniyim. bu topiğe ilk kez yazıyorum. Cilweyle ilgili konuşıyodunuz dikkatimi çekti. Çok güzel bi konu wardı tecrübeli hatunlar güzel cilweler anlatıyolardı ama editörler tarafından kapatıldı konu biraz cinsellik içeriomuş galiba. Ama güzel konuydu ya ewlilik öncesi değişik şeyler öğreniyodum:)
Acaba linkini wermek yasakmıdır wersemde okusanız biraz
yaaa bilmemki okusak iii olur pekte ıtıyacmz yok bebemmm:)))))öğrenmek gerek zira bnm eşim hayatım sna kimse bir şey anlatmadımı dedıgınde kendıme cok kızmıstım ehh yenı yenı öğrenioss artk:)))
ayh yeliz güldürdün beni. herhalde cilve sadece bu değildir buysa kolaymış. ağlama numarasını bilmiyorumda sanırım öpebilirim
vla tatlım bn bu kadırını bılıom dha tecrübeli arkd.konuya davet edıoss hee bide ağlıo numarası cok komıkk eft yaaa bazen gerekıooo bn bıle guluom kendıme o deıl eşimde gülüooo bilio numara yapıp naz yaptımı
yaa kuzum sen zaten çok hoşsunbenden de bişiler öğrenmiştin dimi eski cahil halinle ewlenseydin adamcağız kimbilir ne dicekti
ay ne bilim bu konular bni hep germiştir ayıp gelıodu hıcte merak etmedım eft vla senn sayende baya sey ogrendım bundan sonrası tecrubee heee
azaldı azaldı canım senin kınanı da yapacağız
ajda pekkan yakar geçerim tey tey tey
yeliz cnm benim bahsettiğim bu değil ki
bunları zaten yapıyrm
ağlama numarasını süper yaparım bu arada
ama o farklı bişiy
içten gelen bişiy
bende de o yok.ama evlendiğimden beri daha güzel giyinmeye çalışıyrm
zaten hiçbir zaman kalın giyinmem kışta olsa illa kısa kollularla fln gezerim evde
yazında mini şortlar eşim beni ev halimle öle görmediğine ilk şaşırıordu.
hatta bazen uzun tuniklerim var evde giymeye ince onları giyiyrm
işe giderkende daha dikkat ediyrm özeniyrm makyajımı yapıyrm
eskiden hiç yapmazdım.evden çıkarken güzel görsün beyim :)
benim hatun zaten kendine bakmıo kimsede ona bakmaz demesin
merak etsin kıskansın azcık
sölenip duruo zaten nie böle süslenion sen die
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?