2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben evde müzik çalsa bile eşimin karşısında oynayamam yani benden cilve konusunda bir cacık olmaz.

nie ki canm bnm eşin senn o çekincek ne vr bn oynarım vla bazen eşimide alırım yanıma romantik oynarızz hihhhiiii çekinmeee çekinecek ne vr evlendikten sonra çekinecek neyin kalıyor ki akasyacım denemekte fayda vr:)))

Evin içinde giymek için kısa kısa mini etekler şortlar aldım dün çok güzel Nü'den pembe saten şortlu takım aldım ben çok güzel cilve yaparım hiç kimse yoksa nişanlımın kucagına otururum onu görmeden önce muzlu rujumu sürerim ona bayılıo evlenmeden önceki gizli kaçamak şeyler işte korku oldugu için güzel oluyo heralde :)

benm resmim hayatım hemen yüklüyorumm

Ohhh ben evlensem anlatırım burda yaptıklarımı kübracım ışıkları kapat giy mini geceligini karsıla eşini cdye koy bir dans müzigi parmaklarının ucuna bas boynuna sarıl utanacak ne varki bunda sonuçta kocan o senin benim yengem bana her yaptıgını anlatıo :)

ya sende benim gibisin :) Aynen bizde biraz yanlız kalalım hemen sarmaş dolaş oluruz illa ki ten teması olucak. Ama ben artık çok sıkıldım ya ewlenip kocacığımla rahat olmak istiyorum. İçimden geldiği gibi dawranmak istiyorum....

Kızzz sen cilvelisin resimlerinden bile belli bakın ben bizim topicin cilveli hatunlarını söyleyim size kaşla gözle bile bitiriyolar :)Zuhal,Yeliz,Deniz,Zeynep,Aysun diger kızlar bana daha çekingen geliyolar

he birde ben normal hayatımdada hareketlı ve renkli bir insanmdr bu evliliğimede yansıyor tabii herşeyin başı dogal olmaktan geçiyor eşimden asla çekinmem o bnm sol yanım parçam

maşallah yengeye. ama işte onu yaparken kendine güvenin olması lazım meltem . ben yüzümü saklayarak yaparım heralde kıpkırmızı olurum.

kızzz niye utanıyosun bacımm çocuk degiliz ki hepimiz 20 yaşın üzerinde insanlarız hem de kocanla yapıyosun erkekleri bir yatakta ikide mutfakta doyuracaksın ki gözleri dışarı kaymayacak elle sık mıncıkla :)benim nişanlımın hoşuna gidiyo :)

buarada sennde bizden farkın yokk kendınıde saymalısın bu guruba tatlım:))) ay kızlar bızde neler varmışşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…