- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #80.781
ben evde müzik çalsa bile eşimin karşısında oynayamam yani benden cilve konusunda bir cacık olmaz.
kızlar sexilikten konu açılmış erkekler de genel olarak bakımlı kadınlardan hoşlanıyorlar kim isterki hergün esortmanlarla kapıyı açan birini bir de türk bayanları evlendikten sonra kendilerini de bırakıyorlar o yüzden erkegin gözü de otomatikman dısarı kayıyo yeliz profilindeki senin resminmi bi yüklermisin merak ettim
Evin içinde giymek için kısa kısa mini etekler şortlar aldım dün çok güzel Nü'den pembe saten şortlu takım aldım ben çok güzel cilve yaparım hiç kimse yoksa nişanlımın kucagına otururum onu görmeden önce muzlu rujumu sürerim ona bayılıo evlenmeden önceki gizli kaçamak şeyler işte korku oldugu için güzel oluyo heralde :)
Ohhh ben evlensem anlatırım burda yaptıklarımı kübracım ışıkları kapat giy mini geceligini karsıla eşini cdye koy bir dans müzigi parmaklarının ucuna bas boynuna sarıl utanacak ne varki bunda sonuçta kocan o senin benim yengem bana her yaptıgını anlatıo :)
Kızzz sen cilvelisin resimlerinden bile belli bakın ben bizim topicin cilveli hatunlarını söyleyim size kaşla gözle bile bitiriyolar :)Zuhal,Yeliz,Deniz,Zeynep,Aysun diger kızlar bana daha çekingen geliyolar
walla canım doğru bildin çok cilveli we sexy dir benim arkadaşım(yeliz yani)
kız elifle yeliz bizi yoldan çıkardınız biz burda hanım hanımcık oturuyorduk
Kızzz sen cilvelisin resimlerinden bile belli bakın ben bizim topicin cilveli hatunlarını söyleyim size kaşla gözle bile bitiriyolar :)Zuhal,Yeliz,Deniz,Zeynep,Aysun diger kızlar bana daha çekingen geliyolar
Evin içinde giymek için kısa kısa mini etekler şortlar aldım dün çok güzel Nü'den pembe saten şortlu takım aldım ben çok güzel cilve yaparım hiç kimse yoksa nişanlımın kucagına otururum onu görmeden önce muzlu rujumu sürerim ona bayılıo evlenmeden önceki gizli kaçamak şeyler işte korku oldugu için güzel oluyo heralde :)
listede yokum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?