- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.061
Buket havada bulut sen cevabı unut
kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.özledim burayı çokkkkkkkkkk
bugün sabah döndük balayından.şimdi malum evimiz henüz oturulabilir şekle gelmediğinden kayınvalidemlerde kala cağız bir süre.onlar da sağolsun evi boşaltıyorlar bizim içinyatak odasını hazırlamış bize yeni nevresim falan almış.o da ilk evlendiğinde benim durumumumda olduğundan seni anlıyorum diyor.2 ay evi beklemiş onlarda.
eee herkesler nasılll
eda soruma hala cevap vermedinbende aynı durumda olacağım 1 hafta sonra sahalara döneceğim
cevap veremedim buketim..özel mesaj atarım..
aaa olmaz öyle şey biz burda anlattık herşeyimizii eddaaaa ayıp ama yaptığın bak
özlemişim burayııı
esraaaaaa hamile misin????allah tamamına erdirsin canım.vallahi ben hap kullanıyorum ama inanın yine de korkuyorum.inşallah bişey olmaz.içim içimi yiyor.alva donnadan çok memnun ayrıldık bizde.bence verilen parayı fazlasıyla hak ediyor.kesinlikle tavsiye ediyorum balayı oteli olarak.otel önerilerine yazacağım fikirlerimi daha sonra.
kız bukooo seni acılar bacısı ilan ediyorumherkese aynı soru.korktuğum kadar olmadı.ilk gün zaten olmadı yorgunluktan sanırım.ertesi gün sabah oldu.şimdi alışma evresi artık
özeli sonuçta biz merak ediyoruz anlatmak yazmak istemeyebilir doğal olarak.
Biz ne yaşadıysak oda ya azı ya fazlası bu böyle gelmiş böyle geçmiş esracık
kızlar biz fotoları biraz geç alacağız.ama elime geçer geçmez sağdan soldan eklicem bi tane
özlemişim burayııı
esraaaaaa hamile misin????allah tamamına erdirsin canım.vallahi ben hap kullanıyorum ama inanın yine de korkuyorum.inşallah bişey olmaz.içim içimi yiyor.alva donnadan çok memnun ayrıldık bizde.bence verilen parayı fazlasıyla hak ediyor.kesinlikle tavsiye ediyorum balayı oteli olarak.otel önerilerine yazacağım fikirlerimi daha sonra.
kız bukooo seni acılar bacısı ilan ediyorumherkese aynı soru.korktuğum kadar olmadı.ilk gün zaten olmadı yorgunluktan sanırım.ertesi gün sabah oldu.şimdi alışma evresi artık
taze evli için gidiyordur şimdi evde onunla olmak için seni seni :)
özeli sonuçta biz merak ediyoruz anlatmak yazmak istemeyebilir doğal olarak.
Biz ne yaşadıysak oda ya azı ya fazlası bu böyle gelmiş böyle geçmiş esracık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?