2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar ben geldimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm.özledim burayı çokkkkkkkkkk

bugün sabah döndük balayından.şimdi malum evimiz henüz oturulabilir şekle gelmediğinden kayınvalidemlerde kala cağız bir süre.onlar da sağolsun evi boşaltıyorlar bizim içinyatak odasını hazırlamış bize yeni nevresim falan almış.o da ilk evlendiğinde benim durumumumda olduğundan seni anlıyorum diyor.2 ay evi beklemiş onlarda.

eee herkesler nasılll

kızlarrr napıyosunuzz bakalımm herkes yemeğe çıktı sanırım. Edacım gelmiş hoşgelmişş sende atlattın bu düğün telaşını aramıza hoşgeldin tatlım fotolarına baktım çok güzel olmuşsun canım maşallah ama çok zayıfsın kız biraz kilo al düğün üstü verdin heralde canım.

Aysuncum sende hoşgeldin canım nasıl geçti düğün balayı otelden memnun kaldın mı sende sanırım alva donna ya gittin değilmi biz çok beğenmiştik çokta memnun kalmıştık

Buket havada bulut sen cevabı unut

evet vermeyecek galiba neyse aysun gelmiş bende ona sorarım

hoşgeldin aysuncum inşallah en kısa zamanda kendi evinize kavuşursunuz. Sana sormuşmuydum hatırlamıyorum ama eda cevap vermiyor sen ver bari acı varmıydı acı

özlemişim burayııı

esraaaaaa hamile misin????allah tamamına erdirsin canım.vallahi ben hap kullanıyorum ama inanın yine de korkuyorum.inşallah bişey olmaz.içim içimi yiyor.alva donnadan çok memnun ayrıldık bizde.bence verilen parayı fazlasıyla hak ediyor.kesinlikle tavsiye ediyorum balayı oteli olarak.otel önerilerine yazacağım fikirlerimi daha sonra.

kız bukooo seni acılar bacısı ilan ediyorumherkese aynı soru.korktuğum kadar olmadı.ilk gün zaten olmadı yorgunluktan sanırım.ertesi gün sabah oldu.şimdi alışma evresi artık

özeli sonuçta biz merak ediyoruz anlatmak yazmak istemeyebilir doğal olarak.
Biz ne yaşadıysak oda ya azı ya fazlası bu böyle gelmiş böyle geçmiş esracık

merak ediyorum ne yapayım evleneyim de bir daha yalvarsanız sormam sen bize fotoğraf eklemişmiydin canım bunadım da ben

kradese sağol canım.evimize geçersek çok daha rahat edicez ama kısmet bakalım.oturumu alınır alınmaz elektrik bağlanacak.zaten en büyük sıkıntımız o.ptesi işe başlıyorum.16temmuzda eğitime gidicem 3 gün istanbula.ilk ayrılık olacak kocişten.

edaaa arkadaşlık isteğimi kabul eder misinnnn

öyle tabiki canım benim amacım sıkıştırmak değil illada anlatsın demiyorum edaya kalmış tabiki anlatmak istemezse ama biz herşeyi konuşup paylaşıyoruz burda o yüzden dedim şeker

ayy evet canım hiç aklımda yokken ve korunmamıza rağmen ilk gece yada ikinci geceden hamile kaldım. Tuhaf bi duygu daha evliliğe evime alışmamışken bu haberi almak şok etkisi yarattı. Ama kabulleniyorum yavaş yavaş Allah ın takdiri. Hakkımızda hayırlısı buymuş canım

eda çok içi dışı bir ve rahat bir kız canım sende biliyorsun anlatır diye düşünüyorum ama anlatmak istemezse tabiki zorlayamayız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…