2011 gelin adayları buyrun sohbete

seni zaten çok beğeniyorum aysun kimbilir nasıl güzel bir gelin olmuşsundur

buko sağol canım.senin gibi incecik diilim öle olmayı isterdim.

o akşam konusunda herkes çok güzel olduğumu söyledi.gerçekten benim de fazlasıyla içime sindi saç ve makyajım.heleki dış çekimlerde bu ben miyim dedim yani fotocuda seçerken

ya bu ilk gece olayı gerçekten herkesin aklında.düğün bitince biz üstümüzü salonda değiştik.arabayla otele geçerken soğuk terler döktüm resmen.odada altınları,paraları ayırırken aklım hep ordaydı.biraz fazla büyütüyoruz sanırım.herkes yapıyo ben mi yapamıcam diyip konsantre ettim kendimi

esracım şok oldum ciddenmi hamilesin yahuu..
ayy öyle bişi başıma gelse Allah korusun herhalde deli gibi gezinirdim ortalıkta..şaşkınlık içindeyim zaten..
Allahın takdiri tabiki..verir Rabbim güzelliğini bereketini..Hayırlı evlat olsun yeter..kızlar sizi takip edemiyorum bugun ya

hayırlısı canım.ne ile korunuyordunuz?ben de tırstım yaaa

ya sen şok oluyosun bide benim halimi düşün yavru. Bende testte iki çizgiyi görünce bütün elim ayağım boşaldı aklım başımdan gitti sanki hiç hazır değilim çünkü halada daha tam kabullenmiş değilim işte ilk geçen hafta öğrendim yinede belki diyodum olmaz falan bugün tekrar gittim doktora baktı yine ultrasondan bir haftada o kadar büyümüşki inanamadım kalbi gözüküyodu pıt pıt atıyo böyle offf çok tuhaff gerçekten ya bir haftadır yerdemiyim göktemiyim belli değil canım ya

herşeye rağmen çok güzel bir duyguyu yaşıyorsun canım sıkma canını hayırlısı böyleymiş

ailene söyleyebildin mi esracım

adaşım cok güzel bir gelin olmuşsun
Allah mutluluğunuzu daim etsin, bu hafta da zaman çabucak geçsin ki kocana biranönce kavuş.

Kızlar bende cumartesi hamilelik testi yapmak zorunda kaldım cünkü cok gerçekci bir şekilde rüyamda ütü odamız bebek odası olmuştu ve bebek kahkası geliodu
sonra o kahkaha susuyor ağlama sesi geliyo yatakdan fırlayıp odaya gidip bakıyorum ki
camdan içeri biri girmiş bebeği çalacak bende cırpınıyorum güya kımıldıyamıyorum eşimi çağıramıyorum
bir uyandım ki ter icinde kalmışım nefes nefese, sabah hemen gittik test aldık ama
bişey çıkmadı

kızz sabrett bana sorr bukomm ben sana anlatırımm:)))

anlaştık o zaman canım ama senin tatilin 15 gün sürerse sen gelimeden ben gitmiş olabilirim sen bana bir şekilde ulaş tatlım

hayır diyelim hayır olsun rüyan canım

Sanada çok yakısır hamilelik ya..Hersey kısmet..güya bizde korunuyoruz..yani eşim ama korkmadı değilim senden sonra

edacım böyle rüyalar görünce hayra yor ve mutlaka sadaka ver canım. rabbim hayra çıkarsın.

bu arada kübracım balayında sende adaşda hep aklımdan geçtiniz..bıktım kabus görmekten..yatakta seksek oynuyorum resmen..öyle bi sıçrıyorumki uyanıyorum kalbim küt küt..bebeğim yanındayım korkma diyor

ayhh canım benim hatırlanmak çok güzel. evliliğin ilk zamanları hepimize olmuş bu kabuslar canım. hassas bir dönemimizmi bilmiyorum. zamanla geçiyor ama. duasız yatma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…