- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.361
Adet dönemindeyim o zaman herkes gibi gergin oluyorum
akşam markete geçtim eve geçtim iki dk kayınvalidemelre uğradım kapı açıktı kaynım rhatsızlanmış acile gidecek kayınpederim çok yorgunum dedi abin gelsin götürsün dedi neyse ben de hazırladım birşeyler gidip geldin yiyelim diye gidpgeldiler yemekten sonra baş sağlığı için ankaradaki cenaze evini arayacaklar beni çağırmışlar konuş diye ya siz arayın beni neden araya sokuyorsunuz ben ceptn ararım konuşurum hani kendinizi yapın neyse aradık çıkmadı cevap vermediler sanırım kuran okunuyordu kapatmışlar teli
sonra akşam 7 sabah 7 tarifesi akşam opturuyor saatlerce konuşuyorlr bizde indiğmizde teyze ile konuşuyorlmış pat diye telefonu veriyor al konuş sende ya kim nedir anlamadam kulağıma emri vaki vermesi hoşuma gitmiyor kaçkez yapıyorlar birşeyde diyemiyorum al seni seviyorlar konuş al dede konuş biz eşime hiç böyle birşey yapmadık isterse konuşur kulağa dayamak ne
sonra eşimin amcasının kzını aramamı söylediler zaten keyifsizim gerginim yani sanki ben kimi arayıp aramayacağımı bilmiyorum da bana söylüyorlar annanesi vefat etmiş ara diyorlar o kadar sinir oldum ki evmizi yakın bir kere gelmedi yanıma aramadı sormadı ben bana düşen görevi yaptım annesini babasını aradım çok saçma yönlendirlmeye ihtiyacım yok fazlasıyla düşünüyorum herşeyi eşim aramamış bana arattırıyorlar bende şuan konuşmak istemiyorum vcepten yarın ararım dedim konuşmadım daha sonra ararayım keyfimhiç yok dedim yukarı çıktım vay neden ailesine karşı gelmişim görseniz sanki herkesi sıradan geçirmişim bağrınıyor nasıl ay şaşırdım tepki olacak bir durum değil sonra ararım onlarda tamam kızım sen ayarlarsın dediler ama eşime ters gelmiş onların dediğni yapmak zorundaymışım bende ilk kez bu kadar üzüldüm onlar yat dese yatacakmışım kalk dese kalkacakmışım sonra aldım yatğımı battaniyemi geçtim içeriki odaya o an görmek istemedim aynı yataktada yatmak
bir kaç saat uıyumuşum sonra kaldırıdı yatağa geç dedi ayrı yatamazsın sonra uyuyamadım sabahta kalkmış elimi tutmaya çalışıyır bırak dedim uzak dur benden raaht bırak beni aradı gittin mi diye konuşmadım bu ne ya
hayır canım eşim bilmiyor buraya takıldığımı da dün herşeyi paylaşamıyorum demişti eda geçmiş sayfalarda yani bende anlamadığım için acaba diyorum gizlilik yokmu kalktımı bende bilmiyorum cevap gelene kadar yorum yapıyorum sadece
.................
canım ikinizinde gergin olduğu bir döneme denk gelmiş.
Eşini elbetteki haklı bulmuyorum ama belliki yanındayken böyle bir durum gerçekleşince ruh halinide bilmediği için tepki göstermiş.
Kübroşa aynen katılıyorum olur böyle şeyler eşine karşı kalbini soğuk tutma.
Ve aranızda ne geçerse geçsin asla yatakları ayırma.tavrını koymuşsun eşinde anlamış ve adım atmış bu adımı geri çevirmeki uzamasın.
Bozma moralini herşey yoluna girer.
denizciğim, acaba eşin kötü bir gün mü geçirdi ve morali bozuk veya canı mı sıkkın dı?
Yoksa her zaman mı ailesi sözkonusu olunca böyle davranıyor?
valla şuan morelimi bozmuyorum akşam çok bozdum hatta tansiyon felan düştü üzülünce brn bu şekilde algılayacağın düşünmemiştim
ama bu kadar basit olayda bu kadar fevri davramaz o daha çok pişman olacak davranışlarından dolayı kesinlikle taviz vermem artık bu bende bir hafta sürer
canım sen malum dönemden dolayı sitresliydin.belki eşinde kötü bir gün geçirdi ve normalde vermiyeceği şekilde tepki verdi.
Sana hak veriyorum kendimi senin yerine koyduğumda bende üzülürdüm kırılırdım bende aynı tepkiyi verirdim belki bilemiyorum.
Ama sonuçda eşin aynı hayatı paylaşdığın insan.buğün belki eşin seni bilmeden kırdı,yarında belki sen eşini bilmeden kıracaksın.
Bu kırgınlıkları aşmayı öğrenmemiz gerekiyor.erkeklerden çok daha fazla sorumluluk düşüyor biz bayanlara.yuvayı dişi kuş yapar diye boş yere dememişler değil mi?
Sıkma canını ben herşeyin akşam yoluna gireceğine inanıyorum.
Kesinlikle gidip yatacağım yemek felan yok ona
biliyor ben üzüntüye gelemiyorum rahatsızlanıyorum neymiş sabaha kadar uyumamak bilsin gerçi oda pek uuyamadı sırtımı döndüm yatağn ucunda yattım
3 şahıslar için beni kıramaz üzemez bunun bilincine varması lazım
haklısın canm ama uzatma neden bılıomusun cunku ufak seylern sızı uzmesıne arasınıza gırmesıne vermeyın bunlar bızı zamanla yorar tavrında haklısın ama konuş amnım oda anlamıstır sna kıyamz sende soylersn bnı kırdın hakıszsn bırdaha deneme bunu dıyerek bıras de sert yap:)))ama cok uzun surmesın bırde tavsıyem mesela bız eşimle birbirimize kızdımız zamanda karar aldık küsmek yerine yakınlaşıos yani üstün körü anlatıom eşim bni sarıp sarmalıo gıdıklıo yada bn öyle barısıosss:dddsizde yapınn tartısmalardan sonra iyi gelio:))
Kesinlikle gidip yatacağım yemek felan yok ona
biliyor ben üzüntüye gelemiyorum rahatsızlanıyorum neymiş sabaha kadar uyumamak bilsin gerçi oda pek uuyamadı sırtımı döndüm yatağn ucunda yattım
3 şahıslar için beni kıramaz üzemez bunun bilincine varması lazım
ben onu hiç bir zaman sıkmıyorum kendi anneme babamı bile yönlendiriyorum bu tazr şeyleri sevmiyor kendisi yapsın öğrensin diye bilsin
ben bu kadar basit şeyler yapacak bunları sorun teşgil edecek biri değilim ben yapmıyorsam eşmi de yapmamalı artık bir sen değil iki sene değil dolu dolu geçen 3 sene bu konuda kesinliklr alttan almayacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?