2011 gelin adayları buyrun sohbete

Canım allah sabır versin,geçende konuşmuştuk işte benim ailelere yakın olmak zor dediğim olay buydu... Yani dengeyi sağlamak gerçekten çok zor,eşinin verdiği tepkide çok saçma bence,yani anladğım kadarı ile eşinin ailesi gayet anlayışlı konuşmuş ama eşin alınganlık yapmış... boşver canım takma kafana akşama düzelir herşey :)

haklısın cnm sinir olmakta, ama onlarda yeni gelinsin diye heves ediyolardır eminim konuşsun akrabalarla kaynaşsın falan diye, eşinin alınganlığı da klasik erkek alınganlığı, sen benim anneme niye öle dedin, niye öle davrandın sanırım aynı yerde oturuyosunuz, bizde öle aynı apartmandayız, bende dün eşimle işten çıkışta kendi anneme gittim, tam eve giricez kaynanam aradı nerdesin diye anneme geldim dedim niye haber vermedin dedi bende kocam yanımda haber mi verecektim dedi, yatana kadar eşim surat yaptı neden öle demişim kadın beni merak etmiş ne varmış bunda, aynı evde yaşamıyoruzki biz herşeyden haberi olsun aynı apartmanda olunca yakın olunca sorun olur diye korkuyodum hep inş. olmaz, birbirimize alışıcaz, onlar gelinlerinin huyunu suyunu öğrencek biz onların, bize zaman lazım, sıkma canını iyi bi anında olsaydın zaten bukadar moralini bozmazdı bu olanlar, adet dönemi gerginsin ondan böle bukadar kızmışsın. bende dün ağladım ama bugun iyiyim şükür :)

tatlım bende bunu anlamadım eşin nerden biliyor durumu yanındamıydı yoksa önce aşağıya uğramışta annesimi anlatmış yoksa sen mi söyledin?

Denizciğim, acaba eşin kötü bir gün mü geçirdi ve morali bozuk veya canı mı sıkkın dı?
yoksa her zaman mı ailesi sözkonusu olunca böyle davranıyor?

Canım ikinizinde gergin olduğu bir döneme denk gelmiş.
Eşini elbetteki haklı bulmuyorum ama belliki yanındayken böyle bir durum gerçekleşince ruh halinide bilmediği için tepki göstermiş.
Kübroşa aynen katılıyorum olur böyle şeyler eşine karşı kalbini soğuk tutma.
Ve aranızda ne geçerse geçsin asla yatakları ayırma.Tavrını koymuşsun eşinde anlamış ve adım atmış bu adımı geri çevirmeki uzamasın.
Bozma moralini herşey yoluna girer.

Hayır yani ben kendi annemle bu kadar çok konuşmuyorum ki teyzesi ilr konuşayım böyle birşey saçma zaten ben gerekli saygımı başka zaman arayıp konuşuyorum onların haberi bile olmuyor asıl aramak sormak budur bana diyor kayınvalidem ayşeyi aramışşın çok esevinmiş evet arıyorum ben hep sizle burda konuştuklarımdan ibaret değil yani dedim evet allah var anlayışlılar ama bazen abartıyorlar sdaha içeri gider gitmez al telefonu belki konuştum bir saat önce slm var de kapat yani

ya fıstıklar biliyorum hepinizi zan altına sokmus gibi konustum..biz adaşla biliyosunuz aynı kuaföre gittik..burada kuaförün adını verdiğimiz için bizim konusmalarımızı bulmus adaşla..saçını çok begenmemişti onları okumus.kuaförün sahibi bakıyoruz kkda bile konusuluyoruz dedi ve ben şok oldum..nasıl okudu nasıl buldu konusmalarımızı hiç anlamadım..eşim çok kızdı o gün ben sana demedimmi sitede herseyi konusma diye..sana ters bişi söylese rezillik çıkarırdım falan dedi..durumlar böyle yani kızlar..
örnek veriyorum kızlar :
şikayet.com da ; makyajımı begenmedim kızlar şu şu kuaförde
Alıntı : kadnlar kulübü
diye düşündüm ben..

.................

((canm bnm hep şu aileler herşeye burunun sokuyor yaaa tabi eşlerimizde etkileniyorr erkekler ailelere karşı geldimizi düşünüp tepki veriolar oysa bizi unutolar bnde üzüldm vla şimdi bırak anlasn hatasını hemen yumuşama ama üzmede kendını cok ya hep mi aynı durum yaa hiç anlamm

valla şuan morelimi bozmuyorum akşam çok bozdum hatta tansiyon felan düştü üzülünce brn bu şekilde algılayacağın düşünmemiştim
ama bu kadar basit olayda bu kadar fevri davramaz o daha çok pişman olacak davranışlarından dolayı kesinlikle taviz vermem artık bu bende bir hafta sürer

denizciğim, acaba eşin kötü bir gün mü geçirdi ve morali bozuk veya canı mı sıkkın dı?
Yoksa her zaman mı ailesi sözkonusu olunca böyle davranıyor?

yorgun bir gün bir de hastane ortamında durunca kardeşi için gitti geriliyor
sonra olanlar orda babasına felan da çıkıştı siz arayın konuşun bizi ne çağırıyosnız diye zaten daha oturmadan dedim yani gelmişler konuşup kalkacaktık sözde

o beni çok iyi tanıyor kesinlikle ayrı bir konumdayım ama orda ne hissetiyse artık hiç birşey söylmden çıktı bende çıktım evde başldı zaten onları yanında herşey normaldi

inançok sallamıyorum ama eşim bunların acısını yaşayacak

Buket mesajını yeni gördüm tatlım battı balık yan gider yazdım zatensildim aama alıntı olmuş olsun ney apayım onu tak bu tak
pöffffffffffffffff

Canım sen malum dönemden dolayı sitresliydin.Belki eşinde kötü bir gün geçirdi ve normalde vermiyeceği şekilde tepki verdi.
Sana hak veriyorum kendimi senin yerine koyduğumda bende üzülürdüm kırılırdım bende aynı tepkiyi verirdim belki bilemiyorum.
Ama sonuçda eşin aynı hayatı paylaşdığın insan.Buğün belki eşin seni bilmeden kırdı,yarında belki sen eşini bilmeden kıracaksın.
Bu kırgınlıkları aşmayı öğrenmemiz gerekiyor.Erkeklerden çok daha fazla sorumluluk düşüyor biz bayanlara.Yuvayı dişi kuş yapar diye boş yere dememişler değil mi?
Sıkma canını ben herşeyin akşam yoluna gireceğine inanıyorum.

Kesinlikle gidip yatacağım yemek felan yok ona
biliyor ben üzüntüye gelemiyorum rahatsızlanıyorum neymiş sabaha kadar uyumamak bilsin gerçi oda pek uuyamadı sırtımı döndüm yatağn ucunda yattım
3 şahıslar için beni kıramaz üzemez bunun bilincine varması lazım

ben onu hiç bir zaman sıkmıyorum kendi anneme babamı bile yönlendiriyorum bu tazr şeyleri sevmiyor kendisi yapsın öğrensin diye bilsin
ben bu kadar basit şeyler yapacak bunları sorun teşgil edecek biri değilim ben yapmıyorsam eşmi de yapmamalı artık bir sen değil iki sene değil dolu dolu geçen 3 sene bu konuda kesinliklr alttan almayacağım

haklısın canm ama uzatma neden bılıomusun cunku ufak seylern sızı uzmesıne arasınıza gırmesıne vermeyın bunlar bızı zamanla yorar tavrında haklısın ama konuş amnım oda anlamıstır sna kıyamz sende soylersn bnı kırdın hakıszsn bırdaha deneme bunu dıyerek bıras de sert yap:)))ama cok uzun surmesın bırde tavsıyem mesela bız eşimle birbirimize kızdımız zamanda karar aldık küsmek yerine yakınlaşıos yani üstün körü anlatıom eşim bni sarıp sarmalıo gıdıklıo yada bn öyle barısıosssDDsizde yapınn tartısmalardan sonra iyi gelio:))

yapamam sanırım sen öyle bir çözümle güzel düşünmüşsün canım
ama şuan o kadar kızgınım ki görmek bile istemiyorum şuan

Bence tam tersini yap denizcim,yani hiçbirşey olmamış gibi davran... Sonra uygun bi dille bu şekilde konuşmasından rahatsız olduğunu söylersin yada bir daha aynı şey olursa ki hiç sanmıyorum o zaman daha fazla tavır koyarsın canım.. ama bence uzatma şimdilik.

Ben sana hak veriyorum kesinlikle.Benim tavrımda senin tavrınla aynı olurdu bundan da eminim.
Ama ben mümkün olduğunca bu huyumu yenmeyede çalışıyorum.İnan bana kendimi senin yerinde düşündüğümde daha da katı olabilirim.
Ama öğrendiğim bir şey varsa oda gerçekden üzülmeye kırılmaya değmiyor.Bu ufak tefek görünen sorunlar zamanla büyüoyr yoruyor içinden çıkılmaz bir hal alıyor.
Eşinde sana yaklaşmışken kır inadını at içindeki kırgınlığı ve eskisi gibi olun.Zaten tavrını belli etmişsin.

Bir erkekği asla yatağını ayırarak yada ona yemek vermiyerek soğuk davranarak düşündüğün doğrultuda değiştiremessin.
Bir bayanın istediğinde yaptıramayıcağı şey yoktur.Kendi silahını kadınlığını kullan ve eşine bu durumun seni ne derece rahatsız ettiğini tatlı dille anlat ki herşey istediğin gibi olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…