2011 gelin adayları buyrun sohbete

şuan söylediklerinizi yapmam sanırım mucize olur benim için bu bakışta çok zor ama belki akşama kadar geçerse normale dönersem olabilir

buket nasıl siliniyor kızlara tarif et bende benim yazdkalrımı düzenleden siliyorum sen bilgi işlemci topiğin

inşallah yarım saati geçmemiştir geçmşise silemeyiz malesef. çiğdem bak bakalım alıntı yap sırasında mesaj düzenleme paneli diye birşey çıkıyor mu çıkıyosa tıkla onu yazdığın yazı çıkacak denizinkileri bul sil çıkmıyorsa yarım saati geçmiş demektir yapacak birşey yok

şuan söylediklerinizi yapmam sanırım mucize olur benim için bu bakışta çok zor ama belki akşama kadar geçerse normale dönersem olabilir

Canım öncelikle kafandan dün akşamı sil... çünkü bende kafamda kendi kendime konuşurken daha çok kuruluyorum ve ister istemez tribe bağlıyorum eşime karşı o yüzden başka şeyler düşün dün akşamı sil şimdilik... ondan sonra zaten eşinide görünce normale dönersin :)

Akşama kadar geçsin kuzum burda dök içini rahatla akşama dediğimiz gibi yap
Ahh ben evli olucam akşamada kocişle baş başa olucam ne kadan güzel olurdu.

kendini zorlaman lazım denizcim böyle ufak tefek şeyler evliliğe zarar vreiyor buna müsade etme. Annem ne kadar kızarsa kzısın bir kere babama uzun surat yaptığını sorfa kurmadığını kapıda karşılamadığını bilmem banada hep tembihler tabiki iki karşımama arasında fark oluyor normalde üstüne atlar babamın kızgında sadece hoşgeldin der normal öper fark olur ama mutlaka karşılar sofrayı kurar sorfaya oturur

Denizim konu ne bilmiyorum ama eşine karsı hürmetini göster yemegini önüne koy..çayını kahvesini yap balım..yine konusmak istemezsen konusma ama bunları yap..eğer yapmazsan gider annesinde oturur açım falan der ne biliym aklımda kuruyorum bunları

Denicim bencede yemeğini yap koy yapmamazlık yapma
haklısın ama yinede bunu yap

özel yazdıklarımıza alıntı yapmadan cevap verelim kızlar sonra silinmiyo
olmuyo

Buketim verdigin tarifi yazdım..benim hatırladıgım yumurtayla şekeri ilk çırpıyoduk köpürene kadar.
sonradan diğer malzemeleri ekliyoduk doğrumu..yada sen nasıl yapıyosun?

valla yaparım yapmak önemli değil zorda oturur yer bende iştah felan kalmadı varsa oda yesin
kızlar inanın barut gibiyim yani bu kadar abartılcak bir durum değil farkındayım ama yine atamıyorum beynimden yani aptalca bir şey artık kayınvaliemlerin yaptığı durumu geçtim eşimin bu kadar çocukça bakmasına takıldımolaylara ne diyeyim zaman sakinleştirir beni ama bende bu bir kaç gün süreceği kesin küs kalmayı beceremem ama bu durum nedense bu huyumdan vaz geçiriyor anlasın

Kardeşimle iş kuruyoruz kızlar bu arada....
Kardeşim fotoğrafçı artık düğün hikaye fotoğrafları çekicez :)
şimdi internet sitesi yapıyoruz.. 2-3 tane düğün çekmiştik arkadaşlarımızın falan artık meslek haline getiriyoruz. :)

evet bundan sonra bencede alıntı yapmadan isim yada nick kullanarak cevap verelim herkesin içi rahat etsin:)

Şimdi ben iki saç rengimide eklicem sizce hangisi?
Biri sözümde biri nişanımda.Şimdi saçlarım daha uzun tabi nişanımdaki doğal rengim bu arada.
Resimleri silicem siz baktıkdan sonra ona göre kuaföre gidicem öğlen.İndirim yapmışlarda :)

Son düzenleme:
denizcim bencede canını sıkma canım bu gibi olayları daha çok yaşayacağız çünkü (

yüzx göz olursun sorun olur mesafeli olursun yine çekiyor bir şeyler bende gerginim ama sakinliğimi koryorum ama zuhalcim olacağı varsa görüleceğide vardır elbet umarım olmaz basit olabildiğince komik gülesim bile geliyor diyorlar ya sinek mide bulandırıyor beni bayıltıyor :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…