2011 gelin adayları buyrun sohbete

denizim,
bak yatak ayırma konusunda kızlara katılmıyorum ama yemek hazırlama konusunda katılıyorum canım.
sen mutlaka yemeğini hazırla sofranı kur ve hoşgeldin de. o zaten senin üzgün olduğunu bilior o nedenle gönlünü almaya çalışacaktır. sende işte tam o zaman nazını yapacaksın, cok üzüldüğünü dile getireceksin.
kadının en güçlü silahı kadınlığıdır canım unutma

edda kız sende evlendikten sonra takip etmiyorsun artık aaaa konuyu bilsen ancak yemek yesin dersin çaya felan gerek olmadığını anlarsın :)))))))))))))))

Kızlar bende kendime yakıştırıyorum bal köpüğünü sevdiceğimede bir sorayım tamam derse öğlen gideyim kuaföre :)

Emine şekerto benim düğün daha olmadı biliyorsun izmir istanbul :) Kız çok yorucu olur sizin için.

Buketim verdigin tarifi yazdım..benim hatırladıgım yumurtayla şekeri ilk çırpıyoduk köpürene kadar.
sonradan diğer malzemeleri ekliyoduk doğrumu..yada sen nasıl yapıyosun?

evet tatlım doğru oda sıcaklığındaki 3 yumurtayı 1,5 bardak toz şekerle çırpıyorum iyice 5 dakikadan fazla çırpıyorum ki şekerler tıkırlı kalmasın sonra kekin kabarmasını engelliyor. sonra 1 bardak süt yada yoğurdu ekliyorum 1 su bardağında 2 parmak az sıvı yağı ve vanilyayıda ekleyip gene çırpıyorum. sonra unu ve kabartma tozunu eleye eleye katıyorum unu katınca mikserle değil tahta kaşıkla karıştırıyorum sonrada neyli yapacaksam onları unlayarak içine koyuyorum misal üzüm ceviz elma havuç gibi ki dibine çökmesin ama kakao koyacaksan eleyerek direk koyarsın. sonrada kabı yağlayarak koyarsak benim silikon kaplarım iyi çıktı hiç yağlamadan döküyorum hiç yapışmıyor ama sen ilk defa yapacaksın yağla biraz kabı 180 derece fırında pişir ilk 30 dakika fırının kapağını açma şeker afiyet olsun fotoğrafını çekmeyi unutma

Son düzenleme:

Çektiğimiz 2 düğün istanbuldaydı canım... ben 11 yıldır istanbuldayım 5 aydır izmirdeyim o yüzden çok alışkınım :)

kızlar siz bana bakmayın anlatıyorum rahatlıyorum yoksa kafamda akşama kadar kurup büyüteceğim
kusura bakmayın sıkıcı gelebilir
ama bunaldım valla üzüntü stres üst üste geldi bir de bu olay

Denizcim tabiki anlatıcaksın,biz böyle zamanlar için varız.. :) Anlat rahatla akşama eşinle mutlu mutlu yemeğini ye tatlım... :)
Kafanda büyütme bize anlat beraber rahatlayalım :)

denizim erkek evinin ahlakı birşeyi gözüne sokarar yaptırmaya bayılıyor ya insanlar haaaahhh yaptııı görüyor musun sözmü nasılda dinledi artık ailesine mi hava atacak ne yapacaksa gıcık oluyorum bende

sağol buketim bu dediklerinide yazdım ben..çeyizde kek kalıplarım var kalpli,dikdörtgenli..onlardamı yapsam yoksa simfer fırınım var küçük. tepsisi var kare ve oval tepsi şeklinde onlardamı yapsam..hangiisnde daha iyi olur?
yada şimdilik riske atmayayım fırın tepsisinde yapayım

Çektiğimiz 2 düğün istanbuldaydı canım... ben 11 yıldır istanbuldayım 5 aydır izmirdeyim o yüzden çok alışkınım :)

Hımmm o zaman biz seninle düğün tarihime yakın konuşalım canım.
Şimdi düğünün tamamını mı çekiyorsunuz birde fotograflar.
O bizde galiba salona dahil ama emin değilim olmayabilirde.
Birde ben dış çekim istiyorum ama kışın zor diyorlar.

kızlar siz bana bakmayın anlatıyorum rahatlıyorum yoksa kafamda akşama kadar kurup büyüteceğim
kusura bakmayın sıkıcı gelebilir
ama bunaldım valla üzüntü stres üst üste geldi bir de bu olay

Anlat ki rahatlıyasın denizcim bizde anlatıyoruz rahatlıyoruz.
Sıkılmak da ne demek aşk olsun.

fırın tepsisinde yapma tatlım kek kalıbında yap ama iyice yağla kalıbı çok azda un serpiştir birde kalıptan hemen çıkarma yapışır biraz demini alsın daha kolay çıkar

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…