- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.401
Kardeşimle iş kuruyoruz kızlar bu arada....
Kardeşim fotoğrafçı artık düğün hikaye fotoğrafları çekicez :)
şimdi internet sitesi yapıyoruz.. 2-3 tane düğün çekmiştik arkadaşlarımızın falan artık meslek haline getiriyoruz. :)
Denizim konu ne bilmiyorum ama eşine karsı hürmetini göster yemegini önüne koy..çayını kahvesini yap balım..yine konusmak istemezsen konusma ama bunları yap..eğer yapmazsan gider annesinde oturur açım falan der ne biliym aklımda kuruyorum bunları
ben herzaman doğallıktan yanayım ama balköpüğü sna cok yakısmıs gercekten
Emine sen nerdeydin istanbulda mı?
Buketim verdigin tarifi yazdım..benim hatırladıgım yumurtayla şekeri ilk çırpıyoduk köpürene kadar.
sonradan diğer malzemeleri ekliyoduk doğrumu..yada sen nasıl yapıyosun?
Kızlar bende kendime yakıştırıyorum bal köpüğünü sevdiceğimede bir sorayım tamam derse öğlen gideyim kuaföre :)
Emine şekerto benim düğün daha olmadı biliyorsun izmir istanbul :) Kız çok yorucu olur sizin için.
yüzx göz olursun sorun olur mesafeli olursun yine çekiyor bir şeyler bende gerginim ama sakinliğimi koryorum ama zuhalcim olacağı varsa görüleceğide vardır elbet umarım olmaz basit olabildiğince komik gülesim bile geliyor diyorlar ya sinek mide bulandırıyor beni bayıltıyor :)))
evet tatlım doğru oda sıcaklığındaki 3 yumurtayı 1,5 bardak toz şekerle çırpıyorum iyice 5 dakikadan fazla çırpıyorum ki şekerler tıkırlı kalmasın sonra kekin kabarmasını engelliyor. sonra 1 bardak süt yada yoğurdu ekliyorum 1 su bardağında 2 parmak az sıvı yağı ve vanilyayıda ekleyip gene çırpıyorum. sonra unu ve kabartma tozunu eleye eleye katıyorum unu katınca mikserle değil tahta kaşıkla karıştırıyorum sonrada neyli yapacaksam onları unlayarak içine koyuyorum misal üzüm ceviz elma havuç gibi ki dibine çökmesin ama kakao koyacaksan eleyerek direk koyarsın. sonrada kabı yağlayarak koyarsak benim silikon kaplarım iyi çıktı hiç yağlamadan döküyorum hiç yapışmıyor ama sen ilk defa yapacaksın yağla biraz kabı 180 derece fırında pişir ilk 30 dakika fırının kapağını açma şeker afiyet olsun fotoğrafını çekmeyi unutma
Çektiğimiz 2 düğün istanbuldaydı canım... ben 11 yıldır istanbuldayım 5 aydır izmirdeyim o yüzden çok alışkınım :)
kızlar siz bana bakmayın anlatıyorum rahatlıyorum yoksa kafamda akşama kadar kurup büyüteceğim
kusura bakmayın sıkıcı gelebilir
ama bunaldım valla üzüntü stres üst üste geldi bir de bu olay
sağol buketim bu dediklerinide yazdım ben..çeyizde kek kalıplarım var kalpli,dikdörtgenli..onlardamı yapsam yoksa simfer fırınım var küçük. tepsisi var kare ve oval tepsi şeklinde onlardamı yapsam..hangiisnde daha iyi olur?
yada şimdilik riske atmayayım fırın tepsisinde yapayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?