- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.701
canım kötü insan her yerde kötü her yerden yetişir bu yüzden allaha sığınman lazım bir gözün bir göze faydası yok kendimiz için yaşıyoruz yer gök dua ile derler dua et bol bol vede bir kaç ark topla evinde bir kuran okut gelin mevlütü gibi ben şimdi düğünler felan çok üst üste ramazan gelmeden düşünüyorum ev temizken cevşen tak as yada giydiğin şeye mavili dikkat çekiçi şeyleri tak üzerine
Allah kem gözlerden korusun hepimizi:94:
tatlım nazar degiooo ALLAHIM korusun mesela biz kalabalık bir yere gidelim eşimlee herkes ay uyumunuzu cok gusel ayy şöyle böylee eve bi geloss ikimizde ya kolumuzu ya bacagımız dusup morartıos yada olmadık yere alınıoss sonra hemen nazar degdı deyıp gülüsüoss etrafta kem gözler cokk dedıkodu kayınvalıdenn kısılıgyle ılgılı ama nazar degdıı kesn canm hep okuyun kendınızı
bizde gezmek icin hep karsıyakayı kullanırızzz inşsllh cnm dua edecegmm allahım şu topikteki tüm kızların dilekleri kabul olsun die:)hep mutlu olalım die vla
bana niye cvp vermiyor kimse :85:
balayı yeryle ilgili diyosan
herkes bişeyler yazdı bende dahil
bikaç sayfa geriye bi bak istersen
bana niye cvp vermiyor kimse :85:
Benim gözümden kaçmış canım şimdi geri dönüp gördüm msjını... Hayırlı olsun Allah huzurla oturmak nasip etsin canım. :)
ya canım bişey diycem
bence sen fala da inanma
dinimizde fala da inanmak günah
nihat hatipoğlunu dinlemiştim bi kere bu falla ilgili
bu tür işlerle uğraşan insanların kulağına ne söyliyceni cinler fısıldarmış iyi veya kötü
sonra biz fal baktırdıktan sonra başımıza bi iş geldiğinde falcının dedikleri kafamızda yer ettiği için
onun dediklerini yaparmışız dediğim gibi iyi veya kötü
belki sen o an sana iyi gibi görünen yolu seçiceksin falcı da dediği için ama
ilerleyen zamanlarda senin için hayırlı olmadığını görüceksin demişti
o yüzden falcılara gitmeyin fal baktırmayın demişti
bilmiyorum herkesin kendi düşüncesi ama ben fal baktırmıyorum ve inanmıyorum da zaten
en basitinden mesela bi arkadaşımla kahve bile içsem fincanı kapatmıyorum
çünkü inanmıyorum ama baktırayım bakalım bi dediğin zaman bile 40 gün yaptığın ibadet kabul olmazmış
Yeliz ben sana bir şey söylemek istiyorum sadece hissettiklerimi söylemek istiyorum siz ikinizde aynı ortamdasınız demi o senden önce de ordaymış sen eşinden sonra baslamıssın o ortamda bir bayan var eşinle evlenmeyi çok istemiş hatta bir kaç tane daha bayan var yanında onlar da çok desteklemişler kumral bir bayan beyaz tenli fazla kilolu degil ya ordan gitmiş baska bir yere ya da gidecek ve sizin ilişkiniz fazla eski degil çok hızlı bir sekilde gelişmiş hersey
amin canımsende yeni evlisin galiba Allah mutluluğunuzu daim etsin
eşimle evlenmk isteyen arasını yapmaya calısn arkd.olmuş ama hiçbiri bnm kadr güsel deil:))))eşim istememiş dogru hatta psikopat derecesnde eşimi seven bir kadın vrdı ki nişanlılıgımzda bile rahatsız etti dedıkodu cıkardılar hep ama bn gercegı bılıodum tabee kadın koluna eşimn adını yazmıs düşün artk birde meltemcim etrafmzda bizim gibi güsel düğün yapan+balayına parise giden+evine bu kadr özenn ve zevksız kızlar okadr cokkı kıskanclıklarndan catlayıp dedıkopdu yapıolarr catır catır catlasınlar mutluyuzz yaknıda cocugumuzda olacak ınsallh:))))çünküü etrafmzda insanlıga ıhtıyacı cok ınsan vrr bebemm bizide iyi analiz ettin brava sna vla hislern kuvvetli
bende hep öle dua ediyorum :) Burası ayrı biyer... yani bişi olduğunda iyi yada kötü gelip hemen siizinle paylaşmak istiyorum...Sizi seviorum kızlar
pazar günü misafirler var bie arkadaşımlar ailesiyle gelemk istiyorrlar birde eşimi amcaları şmidi tam net birşey demediler ark sonraki haftamı desem yada onlar günddüz gelip akşama amcalar mı gelir acaba
ve ne yapmam lazım şimdi hiç bilmiyorum edanın menüleri zor geliyor bana :)
rica ederimm bebegimm çok az insandan elektrik alırım sadece o yüzden hemen hissettiklerimi yazmak istedim bi de çok özü sözü birsin geldimi pat pat söylüyosun :)
hayır beyaz esya ve mobilya sormuştum
eft insanları kırmaktan korkarım düşüncelerimi hemen pat söylerim bu yüzden biras arkd.alınır bna şimdi yakın arkd.dısında fikrlerimi öyle herkese söylemiom buarada sen nerdeydn meltemcm
Maşallah meltoşş sende ne cevherler varmış kızz:)
Bende nişanlıma sinir oldum.Hafta sonu annemlerle zaman geçirelim dedim baş başa olalım dedi.
Peki dedim.Akşamına kuzenler bizi çağırıyorlar hayatım.Kahvaltı yaparız,denize gideriz akşamada mangal var dedi.
İki erkek kuzeni ben nişanlım.Ben rahatsız olurum sonuçda bikinili olacağım hayatım dedim.
Ona göre gayet normal.Erkek gibi gezemem ya 3 erkekle.Dedim ayrı zaman geçirelim ayrı plan yapalım.
Olmaz öyle şey dedi.Ben izinden önceki akşam giderim orda kalırım öğlenede seninle buluşuruz hemi fıstığım dedi.
İyice sinir oldum.Hayır madem kuzenlerle zaman geçirmek istiyorsun git benide bağlama kendine bende ayrı plan yapayım.
Ayy çok bunaldım valla biraz uzak dursak birbirimizden nefes alsak:S
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?