2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allah kem gözlerden korusun hepimizi
korkarım hacı hoca işlerinden
çok büyük günahh.

emineciğim evin çok güzel çok büyük cnm mutlulukla oturun
özellikle tv nin üstündeki foto çerçevelerini çok beğendim.
çok şık durmuş
ay o evin temizliğide zordur.

bizde gezmek icin hep karsıyakayı kullanırızzz inşsllh cnm dua edecegmm allahım şu topikteki tüm kızların dilekleri kabul olsun die:)hep mutlu olalım die vla

bende hep öle dua ediyorum :) Burası ayrı biyer... yani bişi olduğunda iyi yada kötü gelip hemen siizinle paylaşmak istiyorum...Sizi seviorum kızlar

ben arklarımla ya da annemle muhabbetine fal bakarım.
onlarda bana bakar ama hep atmasyon
salla sallayabildiğin kadar.
maksat gırgır olsn
tabii hiç birimizde inanmayız çünkü bildiğimize değil muhabbetine
ama normalde gerçekten ne fal baktırırım ne de bakanın yanında dururum.
kelin merhemi olsa kendi başına sürer
madem herşeyi biliolar niye biçok falcı fakirlik içindeler

eşimle evlenmk isteyen arasını yapmaya calısn arkd.olmuş ama hiçbiri bnm kadr güsel deil:))))eşim istememiş dogru hatta psikopat derecesnde eşimi seven bir kadın vrdı ki nişanlılıgımzda bile rahatsız etti dedıkodu cıkardılar hep ama bn gercegı bılıodum tabee kadın koluna eşimn adını yazmıs düşün artk birde meltemcim etrafmzda bizim gibi güsel düğün yapan+balayına parise giden+evine bu kadr özenn ve zevksız kızlar okadr cokkı kıskanclıklarndan catlayıp dedıkopdu yapıolarr catır catır catlasınlar mutluyuzz yaknıda cocugumuzda olacak ınsallh:))))çünküü etrafmzda insanlıga ıhtıyacı cok ınsan vrr bebemm bizide iyi analiz ettin brava sna vla hislern kuvvetli

rica ederimm bebegimm çok az insandan elektrik alırım sadece o yüzden hemen hissettiklerimi yazmak istedim bi de çok özü sözü birsin geldimi pat pat söylüyosun :)

denizim benim kücük bi mutfak robotum var
mesela dündü lahmacunun sebezesini onun icinde kıydım kıymayla karıştırıp tos ekmeklerin üzerine koydum, bayıldılar ki cok basit bişey
24 dilim büyük tost ekmeği yapmıştım 3 tane kaldı kala kala
havuç tarator da cok basit bişey ama herkes cok sever
o tarz şeyler yapabilirsin bence canpare'm

rica ederimm bebegimm çok az insandan elektrik alırım sadece o yüzden hemen hissettiklerimi yazmak istedim bi de çok özü sözü birsin geldimi pat pat söylüyosun :)

eft insanları kırmaktan korkarım düşüncelerimi hemen pat söylerim bu yüzden biras arkd.alınır bna şimdi yakın arkd.dısında fikrlerimi öyle herkese söylemiom buarada sen nerdeydn meltemcm

Maşallah meltoşş sende ne cevherler varmış kızz:)

Bende nişanlıma sinir oldum.Hafta sonu annemlerle zaman geçirelim dedim baş başa olalım dedi.
Peki dedim.Akşamına kuzenler bizi çağırıyorlar hayatım.Kahvaltı yaparız,denize gideriz akşamada mangal var dedi.
İki erkek kuzeni ben nişanlım.Ben rahatsız olurum sonuçda bikinili olacağım hayatım dedim.
Ona göre gayet normal.Erkek gibi gezemem ya 3 erkekle.Dedim ayrı zaman geçirelim ayrı plan yapalım.
Olmaz öyle şey dedi.Ben izinden önceki akşam giderim orda kalırım öğlenede seninle buluşuruz hemi fıstığım dedi.
İyice sinir oldum.Hayır madem kuzenlerle zaman geçirmek istiyorsun git benide bağlama kendine bende ayrı plan yapayım.
Ayy çok bunaldım valla biraz uzak dursak birbirimizden nefes alsak:S

,gereksizce+,yelisgokhan+,lemlem07,esraass,cigdemmm86+,ayers,caffelatte+,kleopatra_06+,daisyrose+,emayn+,sonbahar14+,estug03,DENİZKOYDUMADIMI+,spicy_+,gzdgn,

MAŞALLAH TAM KADRO HERKES BURDA HERKESLERE GÜNAYDIN

MELTEMCİM YA ÇOK ŞAŞIRDIM ÇOK ÜZÜLDÜM
HEMEN BUL İYİ Bİ HOCA BEN İNANIRIM VE ÇOK KORKARIM
EVİNİN GİRİŞ KAPISINI SİRKELİ BEZLE SİL İYİ GELİYO DİYE DUYMUŞTUM
VE GİRİŞ KAPISININ ORDA PASPAS VARSA ALTINA SİRKELİ Bİ BEZ BIRAK CANIM

ZUZUCUMM İNŞ. GÖNLÜNE GÖRE Bİ EV BULURSUNNNNNNNNN

DENİZCİMM ARANIZIN DÜZELMESİNE ÇOK SEVİNDİM TATLIMMM

ben ankdayımm bebegimm yolun düşerse beklerim bütün kızları beklerim :))bu arada senin de hislerin çok kuvvetli 6.hissin özellikle bu topicte bir sende gördüm o ışıgı bir de Zeynep de gördüm ikinizinde rüyaları size çok güzel yol gösteriyor Nilaycımm saoll bebişim işte erkekler odun bana da heralde sogutma büyüsü yapmışar kaynanam eve gelicek para kesilmesin diye düşündü heralde çok kötüyüz son 1 aydır
eft insanları kırmaktan korkarım düşüncelerimi hemen pat söylerim bu yüzden biras arkd.alınır bna şimdi yakın arkd.dısında fikrlerimi öyle herkese söylemiom buarada sen nerdeydn meltemcm

ayy bnmkidee erkek arkd.tanıdıklarn yannda giydirmez mayoo ayy şu erkeklerı anlamak ne kadr zorrr sende kız arkd.plan yapp gıt denıze acayıp bozulrrr:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…