- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.721
ben ankdayımm bebegimm yolun düşerse beklerim bütün kızları beklerim :))bu arada senin de hislerin çok kuvvetli 6.hissin özellikle bu topicte bir sende gördüm o ışıgı bir de Zeynep de gördüm ikinizinde rüyaları size çok güzel yol gösteriyor Nilaycımm saoll bebişim işte erkekler odun bana da heralde sogutma büyüsü yapmışar kaynanam eve gelicek para kesilmesin diye düşündü heralde çok kötüyüz son 1 aydır
bende beyaz eşyalarımı bosch almayı düşünüyorum allah kısmet ederse
en gvendiğim markalardan biridir bide beko ya bakabilirim ama samsung siemens fln pek istemiyorum nişanlımda sevmiyo onları güven vermiyomuş.
Yeliz evinin resimleri varmı merak ettim bir kahve içmeye ugrayalım sana
ayy bnmkidee erkek arkd.tanıdıklarn yannda giydirmez mayoo ayy şu erkeklerı anlamak ne kadr zorrr sende kız arkd.plan yapp gıt denıze acayıp bozulrrr:))
denizim benim kücük bi mutfak robotum var
mesela dündü lahmacunun sebezesini onun icinde kıydım kıymayla karıştırıp tos ekmeklerin üzerine koydum, bayıldılarki cok basit bişey
24 dilim büyük tost ekmeği yapmıştım 3 tane kaldı kala kala
havuç tarator da cok basit bişey ama herkes cok sever
o tarz şeyler yapabilirsin bence canpare'm
ben ankdayımm bebegimm yolun düşerse beklerim bütün kızları beklerim :))bu arada senin de hislerin çok kuvvetli 6.hissin özellikle bu topicte bir sende gördüm o ışıgı bir de Zeynep de gördüm ikinizinde rüyaları size çok güzel yol gösteriyor Nilaycımm saoll bebişim işte erkekler odun bana da heralde sogutma büyüsü yapmışar kaynanam eve gelicek para kesilmesin diye düşündü heralde çok kötüyüz son 1 aydır
herkese GÜNAYDINNNNN :))
kızlar bişi sorcam ya bizim evimizde uçan karıncalardan vardı bi kaç gün ilaçladık şimdi başka bi böcek var sarı kabuklu bişey, midem bulanmaya başladı, diyolarki nazardan, diyolarki yeni evde olur... sizin evlerinizde oldumu böle bişey yeni mobilya diye gelirmiş bilmiyorum ne kadar doğru. bide evimiz bahçeli, giriş katta oturuyoruz gerçi her yer kapalı ama
Benimki geçen hafta sonu tek dışarı çıktım diye bir sinirlendi.
Gerçi bende çok yüklendim o beni dışarda biliyorken evdeydim ama.
Onada söyledim ileri görüşlü müsün geri görüşlü müsün bilmiyorum dedim.
Birbirimize zaman verelim ayrı planlar yapalım dedim.
Sonuçda işden geç çıkıyor direk eve gidiyor.Hafta içi bir gün benim yanıma geliyor.
Hafta sonu yine tüm zamanını benimle geçiriyor.Kuzenleriyle olmak istemesi normal.
Ama benide bırakmıyor git diyorum sensiz olmaz diyor:S Ama benimde yanlız kalmaya ihtiyacım var.
Bunun hiç farkında değil.Anlatmaya çalışıyorum bu seferde yaptığı plandan vazgeçip yine benim yanıma geliyor:S
sağol nilaycım:) mevsimdende olabilir tabii, aynı şekilde camlarda sineklik var, ev yeni tadilat oldu heryeri kapalı nerden giriyo bu böcükler anlamadım neyse inş. gelip geçici bişeydir.
sağol nilaycım:) mevsimdende olabilir tabii, aynı şekilde camlarda sineklik var, ev yeni tadilat oldu heryeri kapalı nerden giriyo bu böcükler anlamadım neyse inş. gelip geçici bişeydir.
cnm arada uzak kalmak ıyı gelıyor yada arkd.beraber plan yapmak hep ıkı kişi sıkılıyor ınsan sennki yakınndan ayırmak ıstemıyor senı ama evde oturmanı ıstyıor aynı zamandaa arada kız arkd.gezmekte gusel oluoo ahh şu erkekler
Ayyy meltemcim yaaa
okuduklarıma inanamıyorum
bu konuda şaka yapılması bile çok saçma
offffffffff
nasıl gerildim yaaaa
o kadar beklediniz birbirinizi
fedakarlıklar ettin şimdi 3.kişilerin yediği halt yüzünden
sevdiğinde ayrılmak
rabbim korusun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?