2011 gelin adayları buyrun sohbete

Allahım herşeyi kalbinin güzelliğine göre versin meltoşum.En azından farkına vardın neden kaynaklandığının.
Çözümünüde bulursun en kısa zamanda inşallah bizim dularımız seninle biliyorsun.

herkese GÜNAYDINNNNN :))
kızlar bişi sorcam ya bizim evimizde uçan karıncalardan vardı bi kaç gün ilaçladık şimdi başka bi böcek var sarı kabuklu bişey, midem bulanmaya başladı, diyolarki nazardan, diyolarki yeni evde olur... sizin evlerinizde oldumu böle bişey yeni mobilya diye gelirmiş bilmiyorum ne kadar doğru. bide evimiz bahçeli, giriş katta oturuyoruz gerçi her yer kapalı ama

şimdi bosh ta birde % 40 indirim var uyguna gelicek heme simensle bosh aynı diyorlar fabrikaları fln ama simens çok uçuk fiyatlı biz seçtik model bakalım almadık daha ama çok tavsiye eden oldu bana boshu şimdi gri inoks var el izi flnda bırakmıyor çelik kasa hepsi eskiden giri boyaymış

ayy bnmkidee erkek arkd.tanıdıklarn yannda giydirmez mayoo ayy şu erkeklerı anlamak ne kadr zorrr sende kız arkd.plan yapp gıt denıze acayıp bozulrrr:))

Benimki geçen hafta sonu tek dışarı çıktım diye bir sinirlendi.
Gerçi bende çok yüklendim o beni dışarda biliyorken evdeydim ama.
Onada söyledim ileri görüşlü müsün geri görüşlü müsün bilmiyorum dedim.
Birbirimize zaman verelim ayrı planlar yapalım dedim.
Sonuçda işden geç çıkıyor direk eve gidiyor.Hafta içi bir gün benim yanıma geliyor.
Hafta sonu yine tüm zamanını benimle geçiriyor.Kuzenleriyle olmak istemesi normal.
Ama benide bırakmıyor git diyorum sensiz olmaz diyor:S Ama benimde yanlız kalmaya ihtiyacım var.
Bunun hiç farkında değil.Anlatmaya çalışıyorum bu seferde yaptığı plandan vazgeçip yine benim yanıma geliyor:S

Çok marifetlisin maşallah kuzum yaa:)
Darısı benim başıma inşallah...

ankara bıze epey uzak 7 8 saat suruoo keske yakın olsakk bu topıkte buluşma gunu yaprdık vlaaa süper olurduu şu hoca işin inşallh hallolurr cnm bnm dua edecegm gececek inşlhh

Günaydınn çigdemcimm :)
Yeni mobilya diye midir bilemiyorum ama bizim evin önüde bahçe canım.
Ve camların önünde sineklik olduğu halde yinede oluyor.
Meysimden de kaynaklanıyor olabilir.

günaydın kızlarr geçmişi okuyup geldm bende. MEltemcim çok şaşırdım ya Allah kötü niyetli insanlardan uzak tutsun hepimizi. Eminecim evin çok güzel çok ferah canım mutlulukla otur inş. Benimde vitrinimin üstünde aynı şekilde camdan filler var :)) hepinize güzel bir gün diliyorum kızlarr

cnm arada uzak kalmak ıyı gelıyor yada arkd.beraber plan yapmak hep ıkı kişi sıkılıyor ınsan sennki yakınndan ayırmak ıstemıyor senı ama evde oturmanı ıstyıor aynı zamandaa arada kız arkd.gezmekte gusel oluoo ahh şu erkekler

sağol nilaycım:) mevsimdende olabilir tabii, aynı şekilde camlarda sineklik var, ev yeni tadilat oldu heryeri kapalı nerden giriyo bu böcükler anlamadım neyse inş. gelip geçici bişeydir.

Valla Meltem çok şaşkınım şuanda... yani bu işlerle uğraşanlara diycek laf bulamıyorum... büyüle ne mutluluk olurki nereye kadar yani veya bir insanı mutsuz edince ne geçicek ki eline.. off şu insanlar.

sağol nilaycım:) mevsimdende olabilir tabii, aynı şekilde camlarda sineklik var, ev yeni tadilat oldu heryeri kapalı nerden giriyo bu böcükler anlamadım neyse inş. gelip geçici bişeydir.

benim evimdede kanatlı böcekler var bıktım öldürmekte istemiyorum ama çok rahatsız edici perdeye bile konuyorlar

tatlım bndede mınık kelebekler vr eşim güve yapmıış bir şey dioo ama yokk havalrdan camlar kapılar acılıoo onlarda gelıo eh tabee nazarda olurr cok ınanırım yanııı bol bol okumak lazm evlerımızı

Yok canım kızlarla olma konusunda bir sorunum yok.
Hafta içi iş çıkışında dahil hafta sonu nişanlımın izinli olmadığı gün görüşüyorum.

Sorunum onun tüm zamanını bana ayırması.Farklı bir şeye yönlendirmeye çalışsam aklından geçtiğini düşünsem söylüyorum..
Hani sende plan yapabilirsin hayatım diye.

Az önce ki konuşmamız hayatım sen bana mı izin veriyorsun kendine mi dedi?
Bende sana tabbiyki hayatım dedim.Kuzenlerinle olmak istiyorsun benide dahil etmeye çalışıyorsun dedim.
Oda aynen şunları yazdı.

Biz birlikte bir hayat sürüyoruz canım ve hafta da bir günümüz var ben şimdi sağa sola gitsem o günü sana ayırmasam seni o gün görmesem kendimi kötü hissediyorum birlikte zaman geçirmeye alıştık biz fıstığım.Hafta sonu izin gününe göre plan yapalım.

Dicem bir şeyim yok artık ben elimden geleni yaptım.

Ayyy meltemcim yaaa
okuduklarıma inanamıyorum
bu konuda şaka yapılması bile çok saçma
offffffffff
nasıl gerildim yaaaa
o kadar beklediniz birbirinizi
fedakarlıklar ettin şimdi 3.kişilerin yediği halt yüzünden
sevdiğinde ayrılmak
rabbim korusun

yazdım işte bebegim sen biliyosun neler yasadıgımı bekledigim yolları ben bunu kabul edemiyorum ve nasıl bir yol izlemem gerek onu da bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…