- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.741
Yok canım kızlarla olma konusunda bir sorunum yok.
Hafta içi iş çıkışında dahil hafta sonu nişanlımın izinli olmadığı gün görüşüyorum.
Sorunum onun tüm zamanını bana ayırması.Farklı bir şeye yönlendirmeye çalışsam aklından geçtiğini düşünsem söylüyorum..
Hani sende plan yapabilirsin hayatım diye.
Az önce ki konuşmamız hayatım sen bana mı izin veriyorsun kendine mi dedi?
Bende sana tabbiyki hayatım dedim.Kuzenlerinle olmak istiyorsun benide dahil etmeye çalışıyorsun dedim.
Oda aynen şunları yazdı.
Biz birlikte bir hayat sürüyoruz canım ve hafta da bir günümüz var ben şimdi sağa sola gitsem o günü sana ayırmasam seni o gün görmesem kendimi kötü hissediyorum birlikte zaman geçirmeye alıştık biz fıstığım.Hafta sonu izin gününe göre plan yapalım.
Dicem bir şeyim yok artık ben elimden geleni yaptım.
eminecim ben göremedim evinibulamadım resimleri? nerde albümün
biliomusun eşimde aynıydıı dedım ki evlendıkten sonra degişr bu kadr düşmez üstüme hiç deişmedi hatta hafta sonu arkd.pikniğe gidecektık ban demzmı bnden sıkıldın mı bnmle vakıt gecırmekten ne alaka yaa tamm ilgili olmaları güsel ama faslasıda olmuo kii yani diyecegm şuu degişmez kabullens i olurrr:)))
Canım arkadaşım olman lazım ekledim seni kabul edersen görebilirsin :)
Ayy beni anlayan birini bulmak ne hoş :) İşde aynen durum bu evet ilgili olması dahil etmesi gerçekden çok hoş.
Ama bazen bu ilgi bana çok fazla geliyor.Bunu dile getirsem soğudun mu diyor ne alakaysa.Demek ki bu böyle gidcek kabullenmem şart.
şimdi bosh ta birde % 40 indirim var uyguna gelicek heme simensle bosh aynı diyorlar fabrikaları fln ama simens çok uçuk fiyatlıbiz seçtik model bakalım almadık daha ama çok tavsiye eden oldu bana boshu şimdi gri inoks var el izi flnda bırakmıyor çelik kasa hepsi eskiden giri boyaymış
yeni evlene kızlar çok var mobilyaları ne marka aldınız memnunmusunuz biz tayinci olacağımız için rahat kullanışlı taşımaya müsait ibr takım koltuk alıcaz ücret fln nekadar :44:
ANNEM SENELERDİR BOSCH UN BULAŞIK MAKİNASINI KULLANIYO HİÇ SORU YAŞAMADI
Çamaşır makinasıda 3 sene önce fln değiştirip bosch aldı ondan da çok memnun
İnşallah bende soru yaşamam
kızlar ben bugün konuları takip edemiyorum ya, uykuszluktan kafa basmıyor
meltemcim, az önce yazdığını okudum da nişanlının karşı tutumu hala değişmedi mi?
aynen canm aynen ayy nie soğuyalım ki nir sıkılılalım evcüman eşlerimiz onu anladık da bu durum bazen sorun oluyorr yaa mesela yolda yürüos elele yaa bna güsel bir şey nie söylemiosun dio yahu her dk iltiaft mı edecegm ki cok ediyorummm ayy çok hoşlar yaaa aynı konudan muzdaribiz yani bnce hemen alış bnden söylemesi :))
canm bn izmirden aldımm çok mennum kaldım markası yok ama cok hoş bir magaza mobılyalarımı dıledıgıme gore cıızm uzerne yaptırdım ıcıme sındı vla
inş. bizde menun kalırız çok güzel ürünleri deterjan bile otomatik çocuk kilidi var onunda olması ileride avantaj olucam sende grimi düşünüyorsun tatlım
kızlar selamlar ben geldim anca gelebildim..nasılsınız
denizim keyfin yerinde inşallah bugun??
dün keki yetiştiremedim buketim bu akşam yapıcam??
ya kübra ilk evlendiğinde diyodu evim çok dağılıyo diye..benimde öyle..gecenin 12 sine kadar ayaktaydım ya öldüm resmen..
çamaşırları bile eşim ben yattıgımda asmış...kurban olurum ben ona ya
bakalım bende araştırmadım daha pek nişanlım tatbikattaydı şimdide kursta zten ayrı şehirlerdeyiiz agustosu bekliyoruz ekimde düğün yetişir inş. daha gelinlik bile karar vermedim
tatlım çok soru sordum ama biz nikahı agustosta yapıcaz işlemleriniz kaç gün sürdü sizin tahliller fln oluyormuş bilgi verirsen sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?