2011 gelin adayları buyrun sohbete

biliomusun eşimde aynıydıı dedım ki evlendıkten sonra degişr bu kadr düşmez üstüme hiç deişmedi hatta hafta sonu arkd.pikniğe gidecektık ban demzmı bnden sıkıldın mı bnmle vakıt gecırmekten ne alaka yaa tamm ilgili olmaları güsel ama faslasıda olmuo kii yani diyecegm şuu degişmez kabullens i olurrr:)))

Ayy beni anlayan birini bulmak ne hoş :) İşde aynen durum bu evet ilgili olması dahil etmesi gerçekden çok hoş.
Ama bazen bu ilgi bana çok fazla geliyor.Bunu dile getirsem soğudun mu diyor ne alakaysa.Demek ki bu böyle gidcek kabullenmem şart.

Meltem canım yazdıklarını okudum çok şaşırdım vede üzüldüm.
Onca emek var.Sen kalbini ortaya koydun bekledin her zaman sabırlı oldun.
Züleyhanında dediği gibi üçüncü şahıslar yüzünden ilişkinin zarar görmesine izin verme.
Bu konuda kimsenin yorumunada kulak asma yaşamayan asla bilemez.
Kalbinin sesini dinle ve zaman bırak.Umarım hakkında hayırlısı olur.

yeni evlene kızlar çok var mobilyaları ne marka aldınız memnunmusunuz biz tayinci olacağımız için rahat kullanışlı taşımaya müsait ibr takım koltuk alıcaz ücret fln nekadar :44:

kızlar ben bugün konuları takip edemiyorum ya, uykuszluktan kafa basmıyor

meltemcim, az önce yazdığını okudum da nişanlının karşı tutumu hala değişmedi mi?

aynen canm aynen ayy nie soğuyalım ki nir sıkılılalım evcüman eşlerimiz onu anladık da bu durum bazen sorun oluyorr yaa mesela yolda yürüos elele yaa bna güsel bir şey nie söylemiosun dio yahu her dk iltiaft mı edecegm ki cok ediyorummm ayy çok hoşlar yaaa aynı konudan muzdaribiz yani bnce hemen alış bnden söylemesi :))

ANNEM SENELERDİR BOSCH UN BULAŞIK MAKİNASINI KULLANIYO HİÇ SORU YAŞAMADI

Çamaşır makinasıda 3 sene önce fln değiştirip bosch aldı ondan da çok memnun

İnşallah bende soru yaşamam

yeni evlene kızlar çok var mobilyaları ne marka aldınız memnunmusunuz biz tayinci olacağımız için rahat kullanışlı taşımaya müsait ibr takım koltuk alıcaz ücret fln nekadar :44:

canm bn izmirden aldımm çok mennum kaldım markası yok ama cok hoş bir magaza mobılyalarımı dıledıgıme gore cıızm uzerne yaptırdım ıcıme sındı vla

şu hocaya bi git bakalım tatlım ne olcak ne dicek
önce şundan kurtul
ama en azından sorunu biliyoruz artık
nişanlına daha ılımlı yaklaş bence

emoşum evin çok güzel geniş geniş ngüzel yaaaa
sağlıkla huzurla saygıyla oturmak nasıp etsin rabbim

kızlar selamlar ben geldim anca gelebildim..nasılsınız
denizim keyfin yerinde inşallah bugun??
dün keki yetiştiremedim buketim bu akşam yapıcam??
ya kübra ilk evlendiğinde diyodu evim çok dağılıyo diye..benimde öyle..gecenin 12 sine kadar ayaktaydım ya öldüm resmen..
çamaşırları bile eşim ben yattıgımda asmış...kurban olurum ben ona ya

ANNEM SENELERDİR BOSCH UN BULAŞIK MAKİNASINI KULLANIYO HİÇ SORU YAŞAMADI

Çamaşır makinasıda 3 sene önce fln değiştirip bosch aldı ondan da çok memnun

İnşallah bende soru yaşamam

inş. bizde menun kalırız çok güzel ürünleri deterjan bile otomatik çocuk kilidi var onunda olması ileride avantaj olucam sende grimi düşünüyorsun tatlım

Eda sen de çok mantıklı birisisin benden büyüksün de ben nasıl bir yol izleyim herşeyi anlattım şimdi yüzükleri almaya gelmiyor esyalarımı gönder diyorum göndermiyor birgün yanına gelicem diyo ertesi gün hiç hbr yok o da dengesizleşti ben de
kızlar ben bugün konuları takip edemiyorum ya, uykuszluktan kafa basmıyor

meltemcim, az önce yazdığını okudum da nişanlının karşı tutumu hala değişmedi mi?

Aynısı ya.Benimkide mesela elini tutmiyim hemen ne oldu neden tutmuyorsun der.
Sonra öpsün beni bende karışık vermiyim ne oldu fıstığım ben yine ne yaptım neden öpmüyorsun der.
Evlilikle ilgili her planımız bir arada.Annem şaş kaza deseki bir hafta sonuda ayrı olabilirsiniz diye hemen olmaz diyor.
Geçen aylarda ilk defa hafta sonunu ayrı geçirdik ben il dışına kuzenin düğününe gittim.
Sevdiceğimde istanbulda kalıp kuzeninin asker eğlencesine katıldı.O günden sonra diyor ki bir daha asla ayrı plan yapmak yok.
Ben sensiz çok sıkıldım fıstığım.böylelikle evlenincede değişmiyeceğini öğrenmiş bulunmaktayım.

canm bn izmirden aldımm çok mennum kaldım markası yok ama cok hoş bir magaza mobılyalarımı dıledıgıme gore cıızm uzerne yaptırdım ıcıme sındı vla

bakalım bende araştırmadım daha pek nişanlım tatbikattaydı şimdide kursta zten ayrı şehirlerdeyiiz agustosu bekliyoruz ekimde düğün yetişir inş. daha gelinlik bile karar vermedim
tatlım çok soru sordum ama biz nikahı agustosta yapıcaz işlemleriniz kaç gün sürdü sizin tahliller fln oluyormuş bilgi verirsen sevinirim

inş. bizde menun kalırız çok güzel ürünleri deterjan bile otomatik çocuk kilidi var onunda olması ileride avantaj olucam sende grimi düşünüyorsun tatlım

aslında tam kara veremedim gri mi beyaz mı
evimizin mutfağı koyu bi kahve ikiside olur ama bilemedim daha ancak almaya gidince karar vericem heralde:44:

ben senin saçını makyajını falan filan yerim sen ne tatlı olmussun öyle ben çok begendim iki edanında makyajını da saçını da bak dügün günü için saçın da makyajında güzeldi gelinliginin kolları da güzeldi ama kına saçını begenmedim evde toplamıssın da çıkmış gibi olmuş ayrıca enişte de kendi kınasına kotlamı geldi

ben nikah işlemlerini kocaeli izmit te yaptırdım bizim 1 gün de halloldu
sabah 08:00 akşam 17:00 tamamdır. ama başka iller bilmem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…