- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.761
canımm iyi günlerde otur tam bir yaz evi olmuş ben de halı hiç sevmem beni boguyo söylesin inşallah giderim hemen sizinle paylasıcam
aynen canm aynen ayy nie soğuyalım ki nir sıkılılalım evcüman eşlerimiz onu anladık da bu durum bazen sorun oluyorr yaa mesela yolda yürüos elele yaa bna güsel bir şey nie söylemiosun dio yahu her dk iltiaft mı edecegm ki cok ediyorummm ayy çok hoşlar yaaa aynı konudan muzdaribiz yani bnce hemen alış bnden söylemesi :))
bakalım bende araştırmadım daha pek nişanlım tatbikattaydı şimdide kursta zten ayrı şehirlerdeyiiz agustosu bekliyoruz ekimde düğün yetişir inş. daha gelinlik bile karar vermedim
tatlım çok soru sordum ama biz nikahı agustosta yapıcaz işlemleriniz kaç gün sürdü sizin tahliller fln oluyormuş bilgi verirsen sevinirim
Meltemcim geçmiş olsun canım iyiki bulmuşsun. Bende halıdan ve orta sehpadan nefret ederim salonada sadece küçük bir post almayı düşünüyorum bakalım
tatlım mesaj kutuna bakar mısın
tabiki soracaksınn bizim burda çok kolay oldu önce nikah dairesini gidiosun o seni yönlendiriyor sonra nüfusa sonra saglık ocagına ama bn hıç birine gitmedimm tanıdıklar aracılıgyla eşim evrakları onume getırdı bn ımzaladım:))kanı hastanede aldırdım normalde almıolar ama bız hastanede calıstımızdan aldılar.bizim 1 gün sürdü.gelinlik konusunda senn tarzın onemlı mesela bn sade biriyimdir o yuzden gelinligimi sade zarif bir şeyler sectm eger dha şık istersen prenses modellerı var birde bnce gelinlik zarif olmalı ve inciden asla vazgecmee bn izmirden aldım gelınlıgıme cokta para verdm ama cok begendım dilerm sennde hersey ıcıne sıner
ben nikah işlemlerini kocaeli izmit te yaptırdım bizim 1 gün de halloldu
sabah 08:00 akşam 17:00 tamamdır. ama başka iller bilmem
Aynısı ya.Benimkide mesela elini tutmiyim hemen ne oldu neden tutmuyorsun der.
Sonra öpsün beni bende karışık vermiyim ne oldu fıstığım ben yine ne yaptım neden öpmüyorsun der.
Evlilikle ilgili her planımız bir arada.Annem şaş kaza deseki bir hafta sonuda ayrı olabilirsiniz diye hemen olmaz diyor.
Geçen aylarda ilk defa hafta sonunu ayrı geçirdik ben il dışına kuzenin düğününe gittim.
Sevdiceğimde istanbulda kalıp kuzeninin asker eğlencesine katıldı.O günden sonra diyor ki bir daha asla ayrı plan yapmak yok.
Ben sensiz çok sıkıldım fıstığım.böylelikle evlenincede değişmiyeceğini öğrenmiş bulunmaktayım.
Eda sen de çok mantıklı birisisin benden büyüksün de ben nasıl bir yol izleyim herşeyi anlattım şimdi yüzükleri almaya gelmiyor esyalarımı gönder diyorum göndermiyor birgün yanına gelicem diyo ertesi gün hiç hbr yok o da dengesizleşti ben de
salona halı alırım ama boyutu fazla büyük olmaz canım benimde en nefret ettigim şey küçük biblolar annem her yeri onlarla doldurdu mumlar filler bıktım ya tozu ben alıyorum
salona halı alırım ama boyutu fazla büyük olmaz canım benimde en nefret ettigim şey küçük biblolar annem her yeri onlarla doldurdu mumlar filler bıktım ya tozu ben alıyorum
inş. canım bende bakıcm bakalım hazır glinlik üzerinde değişiklik yaptırayım diyorum ama daha henüz netleşmedi fikrim:44: nişanlımında çok izni olmuck iş. çabuk helleriz ciğer filmi fln istiyorlarmış verem savaştan kanda devlette ouyormuş öyle duydumAllah rastgetirsin işimizi inş. çabuk hallederiz bir aksilik çıkmadan
buketcim ya bende fotolarım çok büyük olduğu için albüm yapamamıştım ne yapmam lazım
akciger filmini işe girerken istiolar cnm senı kandırmıslar:)))ama kan uyuşmazlıgı olur yada bulasıcı bır hastalık ozaman detaylı bır arastrma ıcın devlet hastanesıne sevkedılır mesela senn kan grubun pozıtıf nişanlının negatıfse olmuo igne atılmanz gerekıyorr onun gıbı ınsallh rast gelsn
almam bebegim biblodan ben bıktım artık mesela filler moda demi porseleni camı hepsini alıyo bir tane mudodan beyaz uzun vazo aldım yere onu koyarım kızlar iyiki varsınız iyiki beni dinlediniz çok tesekkür ederim size bu arada Buket ben sana bi şey sorucam kuzum zebranın temizligini nasıl yapıcaksın bizim mutfakta cam balkoa annem yaptırdı silerken bile çok zorlanıyoruz salon daha büyük
buketcm herkese yetısıon vla:))))teskkr ederz ama bn maıle resmlerı atamadımm((bıde halı alıcaksınız şagilern temzlıgı cok gusel yaa bn cok rahat ettm vla
çok hoşlar yaaa olsun kuzum hep böyle bizi sevip ilgili olsunlar ısrarcı olmalrını görmezden gelıcez artk:))düğün ne zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?