2011 gelin adayları buyrun sohbete

canımm iyi günlerde otur tam bir yaz evi olmuş ben de halı hiç sevmem beni boguyo söylesin inşallah giderim hemen sizinle paylasıcam

Meltemcim geçmiş olsun canım iyiki bulmuşsun. Bende halıdan ve orta sehpadan nefret ederim salonada sadece küçük bir post almayı düşünüyorum bakalım

tatlım mesaj kutuna bakar mısın

Son düzenleme:

tabiki soracaksınn bizim burda çok kolay oldu önce nikah dairesini gidiosun o seni yönlendiriyor sonra nüfusa sonra saglık ocagına ama bn hıç birine gitmedimm tanıdıklar aracılıgyla eşim evrakları onume getırdı bn ımzaladım:))kanı hastanede aldırdım normalde almıolar ama bız hastanede calıstımızdan aldılar.bizim 1 gün sürdü.gelinlik konusunda senn tarzın onemlı mesela bn sade biriyimdir o yuzden gelinligimi sade zarif bir şeyler sectm eger dha şık istersen prenses modellerı var birde bnce gelinlik zarif olmalı ve inciden asla vazgecmee bn izmirden aldım gelınlıgıme cokta para verdm ama cok begendım dilerm sennde hersey ıcıne sıner

inş. canım bende bakıcm bakalım hazır glinlik üzerinde değişiklik yaptırayım diyorum ama daha henüz netleşmedi fikrim:44: nişanlımında çok izni olmuck iş. çabuk helleriz ciğer filmi fln istiyorlarmış verem savaştan kanda devlette ouyormuş öyle duydum Allah rastgetirsin işimizi inş. çabuk hallederiz bir aksilik çıkmadan

salona halı alırım ama boyutu fazla büyük olmaz canım benimde en nefret ettigim şey küçük biblolar annem her yeri onlarla doldurdu mumlar filler bıktım ya tozu ben alıyorum

ben nikah işlemlerini kocaeli izmit te yaptırdım bizim 1 gün de halloldu
sabah 08:00 akşam 17:00 tamamdır. ama başka iller bilmem

bende çanakkalede halledicem cnm hayırlısı bakalım inş. çabuk hallolur bizimkide nişanlımın izni olmucak çünkü aile hekimine onaya gidiliyormuş en son :44:

çok hoşlar yaaa olsun kuzum hep böyle bizi sevip ilgili olsunlar ısrarcı olmalrını görmezden gelıcez artk:))düğün ne zaman

meltemcim, ben senin hislerini duygularını bilemem tabiiki canım ama öncelikle yüz yüze konuşmayı beklmelisin. Madem bu kadar olay yaşanmış bu kadar emek verilmiş o zaman herşeyden önce kendine olan saygın icin konuşmalısınız.
Çağır onu gelsin, çalışmadığı günleri sen biliyorsun zaten o güne çağır konuşun
ama konuşmadan önce mutlaka o muskadan kurtul ve kendini okut.
tüm gerginliklerin nedeni muska değildir eminim ama belki manevi anlamda rahatlar biraz kafanı toplarsın ve mantıklı bir adım atabilirsin.
Acele etme canım benim, zamanla yaşanan herşey anlam kazanıyor

salona halı alırım ama boyutu fazla büyük olmaz canım benimde en nefret ettigim şey küçük biblolar annem her yeri onlarla doldurdu mumlar filler bıktım ya tozu ben alıyorum

evime hıc bıblo almadım temzlıgı zor hem fazla gereksızz sen evıne alma canm bnm bn evımın temzlıgını 1 saatte yapıorum buyukde deıl nesekı buarada nişanlınla boyle olmayın bıras sabradn bakalım meltemcım akısına bırakın sız ayrılmazsınız ofkeyle oturup pısman olmayn sonra aşk oyle kolay bulunmuyor sen bı hocaya gıt bnce

bende diğer odalara formaliteden halılar alacağım ama salona halı istemiyorum salon zaten çok büyük değil küçük bir post atarsam daha ferah ve büyük görünür diye düşünüyorum aynı mantıkla camlarıda fazla boğmayacağım fondanda vazgeçtim sadece dümdüz zebra yaptıracağım. Yatak odasınada halı koymak istemiyorum zaten küçük bulabilirsem minik bir paspas ayarlamak istiyorum

akciger filmini işe girerken istiolar cnm senı kandırmıslar:)))ama kan uyuşmazlıgı olur yada bulasıcı bır hastalık ozaman detaylı bır arastrma ıcın devlet hastanesıne sevkedılır mesela senn kan grubun pozıtıf nişanlının negatıfse olmuo igne atılmanz gerekıyorr onun gıbı ınsallh rast gelsn

yeni bir arkadaşım evlendi o demişti kan testi hepatite fln bakılıyormuş bulaşıcı hastalık varmı diye ciğer filmi çekiyolarmış kan uyuşmazlığınada bakılıyormuş ama o kanda sorun çıkarsa arıyorlarmış öyle dedi her ilde farklı herhalde nişanlıma dedim araştır bakalım bi

almam bebegim biblodan ben bıktım artık mesela filler moda demi porseleni camı hepsini alıyo bir tane mudodan beyaz uzun vazo aldım yere onu koyarım kızlar iyiki varsınız iyiki beni dinlediniz çok tesekkür ederim size bu arada Buket ben sana bi şey sorucam kuzum zebranın temizligini nasıl yapıcaksın bizim mutfakta cam balkoa annem yaptırdı silerken bile çok zorlanıyoruz salon daha büyük

buketcm herkese yetısıon vla:))))teskkr ederz ama bn maıle resmlerı atamadımm((bıde halı alıcaksınız şagilern temzlıgı cok gusel yaa bn cok rahat ettm vla

evt salonda konsol ıcın de sık duruyorr ama bn konsol almadım odam cok buyuk deıl cunku tabıkı dınlıcezz meltemm ama sen hocaya git tekrar konuşalımm tamm buarada zebrann dedınız ne oluo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…