- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #81.781
ben senin saçını makyajını falan filan yerim sen ne tatlı olmussun öyle ben çok begendim iki edanında makyajını da saçını da bak dügün günü için saçın da makyajında güzeldi gelinliginin kolları da güzeldi ama kına saçını begenmedim evde toplamıssın da çıkmış gibi olmuş ayrıca enişte de kendi kınasına kotlamı geldi
yeni bir arkadaşım evlendi o demişti kan testi hepatite fln bakılıyormuş bulaşıcı hastalık varmı diye ciğer filmi çekiyolarmış kan uyuşmazlığınada bakılıyormuş ama o kanda sorun çıkarsa arıyorlarmış öyle dedi her ilde farklı herhalde nişanlıma dedim araştır bakalım bi
teşekkür ederim meltemim..kına saçı aslında yandan topuzdu ben çok begenmiştim ki normalde topuz bana yakısmaz..e bide kına sonlarına dogru öndeki bukleler söndü..eşimde kına yakıldıktan sonra orda biraz durdu..çok önem vermiyoruz kınaya biz..kimileri tarlatanlı abiye kravatı eşine uydurmuş renk nişandan farksız yani..o yüzden ben düğün üzerinde çok durdum cnm..
senin neyin var aranız bozuk..
canım bende son 1 ay kala çok sogumustum eşimden..evlenmek istemiyordum inan..oda bana bende ona senden nefret ediyorum dedik..
ama kızlar hep diyodu sadece stresden..geçici bunlar diye..ve ben onlar bunu dedikleri halde inancım kalmamıstı tamamen onunla ilgili hayallerim bitmişti..Ama şimdi hamdolsun çok şükür iyiyim..Allah hakkında herseyin hayırlısını versin canım benim..
akciğer film istiyolar canım bizden de istediler
ama çok zor bişey değil zaten önce sağlık ocağına gidiosun orda tahlil fln yapıp sisteme giriolar akciğer film talen,bini verem savaşa gidiosuun zaten ismin çıkıo onların bilgisayarında 5 dk da çekip gönderiyo sonucu da sisteme giriolar yine öğleden sonra hepsi aile hekiminde toplanıyo sonuçların sana kaşeli imzalı bi kağıt verio onunla nikah dairesine gidiosun oldu bitti
hepsini toplasdan yarım saatlik iş ama arada sonuçları bekledipi için zaman alıyo
almam bebegim biblodan ben bıktım artık mesela filler moda demi porseleni camı hepsini alıyo bir tane mudodan beyaz uzun vazo aldım yere onu koyarım kızlar iyiki varsınız iyiki beni dinlediniz çok tesekkür ederim size bu arada Buket ben sana bi şey sorucam kuzum zebranın temizligini nasıl yapıcaksın bizim mutfakta cam balkoa annem yaptırdı silerken bile çok zorlanıyoruz salon daha büyük
Ekimin son haftası nikah.
12 kasımda da nasipse düğün canım.
hadi hayrlısı canm su gıbı akıp gecsın ınsallh hersey biz davetlımıyız:)))
Akşama sevdiceğim bize geliyor ve benden papatesli sigara böreği istiyor eyvahlar olsun ben hiç yapmadım daha önce :18:
Edaaa son bir aydır o kadar kötüyüz ki anlatamam sana ben evde yalnızım mesela beni merak edipte aramıyo gel görüşelim diyorum tamam gelicem dio haber yok benden kaçıyo bende sinirlendim gel al yüzüklerini herseyini dedim onu da gelip almıyo esyalarımı gönder diyorum onu da yapmıyo saskınım
en kolay şeyi istemiş
akciğer film istiyolar canım bizden de istediler
ama çok zor bişey değil zaten önce sağlık ocağına gidiosun orda tahlil fln yapıp sisteme giriolar akciğer film talen,bini verem savaşa gidiosuun zaten ismin çıkıo onların bilgisayarında 5 dk da çekip gönderiyo sonucu da sisteme giriolar yine öğleden sonra hepsi aile hekiminde toplanıyo sonuçların sana kaşeli imzalı bi kağıt verio onunla nikah dairesine gidiosun oldu bitti
hepsini toplasdan yarım saatlik iş ama arada sonuçları bekledipi için zaman alıyo
hadi hayrlısı canm su gıbı akıp gecsın ınsallh hersey biz davetlımıyız:)))
en kolay şeyi istemiş
buketcımmm marıfetlı arkd.:)))yaaa yakın olsak bizede gelır yapardın vla hem bna öğretirdin ama çekirge seni takip ediyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?