2011 gelin adayları buyrun sohbete

teşekkür ederim meltemim..kına saçı aslında yandan topuzdu ben çok begenmiştim ki normalde topuz bana yakısmaz..e bide kına sonlarına dogru öndeki bukleler söndü..eşimde kına yakıldıktan sonra orda biraz durdu..çok önem vermiyoruz kınaya biz..kimileri tarlatanlı abiye kravatı eşine uydurmuş renk nişandan farksız yani..o yüzden ben düğün üzerinde çok durdum cnm..
senin neyin var aranız bozuk..
canım bende son 1 ay kala çok sogumustum eşimden..evlenmek istemiyordum inan..oda bana bende ona senden nefret ediyorum dedik..
ama kızlar hep diyodu sadece stresden..geçici bunlar diye..ve ben onlar bunu dedikleri halde inancım kalmamıstı tamamen onunla ilgili hayallerim bitmişti..Ama şimdi hamdolsun çok şükür iyiyim..Allah hakkında herseyin hayırlısını versin canım benim..

royal halı kullanıorumm memnunum şagiler gercekten gusel ılk gunlerde tuylerı bıras dokuldu bn supurdum bı kac kere sonra dokulmedı bıdha leke tutmuo denılıo ama henuz bı sey dokmedık:))

akciğer film istiyolar canım bizden de istediler

ama çok zor bişey değil zaten önce sağlık ocağına gidiosun orda tahlil fln yapıp sisteme giriolar akciğer film talen,bini verem savaşa gidiosuun zaten ismin çıkıo onların bilgisayarında 5 dk da çekip gönderiyo sonucu da sisteme giriolar yine öğleden sonra hepsi aile hekiminde toplanıyo sonuçların sana kaşeli imzalı bi kağıt verio onunla nikah dairesine gidiosun oldu bitti

hepsini toplasdan yarım saatlik iş ama arada sonuçları bekledipi için zaman alıyo

kızlar bnde aynı durumdaydım hatta evlenınce mutsuz olacagm dusuncesıne kapıldım ama hıc yanıldım şükürler olsunn nazarlardan korsun hepimizi Rabbim düğün öncesi gerginlik oluo

kızlar bend e fazla sevmiyrm bibloyu
ay annem çok sever.
her yer biblo ve antika eşyalarla dolu en azı 70 80 yıllık.
temizlemeside zor oluo
bıdık bıdık oynuo onlarla.
hele ahh teyzem bir masanın üstünde 40 çeşit biblo
ama o onun tarzı yakıştırıo yaptığını
duvarlarında eski yazmalar fln asılı.
bizde de eski tespihler bişiyler astık.
ama bende mumlarla foto çerçevelerine dayanamıommm

ama halıyı ikimizde pek sevmeyiz.
büyük salona küçük halı güzel oluyor bence.
cami gibi gelio her yerde başka başka halılar
evimde doğru düzgün halım bilem yok

Edaaa son bir aydır o kadar kötüyüz ki anlatamam sana ben evde yalnızım mesela beni merak edipte aramıyo gel görüşelim diyorum tamam gelicem dio haber yok benden kaçıyo bende sinirlendim gel al yüzüklerini herseyini dedim onu da gelip almıyo esyalarımı gönder diyorum onu da yapmıyo saskınım

alla alla bızden ıstemedılerr farkedıo mu şehrler yaa boşuna radyasyon alıoss

stor temizliği yapan bir kuru temizlemeci varmış canım altıparmakta onlara vereceğim ki bizim salonda toplam 2,5 metre cam var

ayy canım benim kıyamam..ya doldurusamı geldi bu oğlan ya..böyle değildi önceden..doldurusa gelecek kör cahilde değil..
birbenbiremi böyle oldu meltemcim ya:97:

çok saol tatlım nişanlımda bir araştırıcak bakalım bir sağlık ocagına gidip konuşsun ilçede oturucaz merkeze gitmekmi grekicek biraz karışık olck ama hayırlısı olsun

kızlar ya üzerimde kalmasın unuttum size söylemeyi..
ayşenin çok selamı var sizlere..işlerden dolayı gelemiyorum ama takip ediyorum dedi ..canım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…