- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.021
yaptın mı bebişimmm kızartması mı kaldı sadece:)) afiyetle yiyin
slm bebişlerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr herkesee
edacım zaten salgın varmış dikkat et havalarında etkisi var birde sıcak açık yatıyoruz
ben gecelikle yatığım zaman sanki her tarafım şişiyor gibi soğuk alıyorum pike de açılıyor sıcaklanınca bir karınm bir başım diye gün bitiyor
sabır sabır çatlıycım yakında
evet canım aynen bende en mutlu günlerimi hep ağlayarak üzülerek geçirdim
evet normale dönsekte benim içimde hep kalıcak bunlar ama bi şkeilde normal davranmak zorundayız
ama akşam otururken bile ister istemez hep o anlar ve yaptıkları geldi aklıma
hafta sonu neden dinlenemiyosun canım
edacım sana çok fazla misafir geliyo
hem çalışıyosun hem evinin işini yapıyosun hemde misafir ağırlıyosun
çok zorluyo bu insanı
bence bi süre misaifr kabul etme canım
biraz dinlen
çünkü bu yavaş yavaş seni daha da yorucak ve daha çok hasta olucaksın
tamam misafir gelmesi güzel bişey ama bizde bütün gün evde oturmuyoruz sonuçta
herşeyimiz tam olamaz
ne kadarlık evlisin yeliz kaç yaşındasın . stresin etkisi olabiliyor.
merhaba kızlar,
haftanın sondan 2inci günü niyahet ama ben bu haftadan pek bişi anlamadım
maalesef cok hastayım, gözüm kanlandı, hapşırıyorum boğazlarım şişti ve regl oldum:2:
gece de uyumayınca pek güzel bir tablo cıkmıyor maalesef ortaya
hafta sonu da dinlenemeyeceğim napıcam bilmiyorum
günaydın kızlarr
yelizcim ve denizcim o zaman hadi bana eşlik edin sizde:))
mutlu haber sendemı yoksaa teyzemı olucaz yanııı:))))bizim cok erken ama
bende albüm yaptım:))
tek belirti adet gecikmesi oldu bende canım ama bünye sanki adet olucakmışsın gibi bütün belirtileri veriyo sivilcen çıkıyo karnın şişiyo belin ağrıyo falan ama adet olmuyosun. Korkma canım bende öğrendiğimde aynı şey geldi aklıma sonuçta balayındayken hopladım zıpladım. 6 yaşındaki kuzenimi falan kucağıma aldım kaldırdım evde eşimle nasıl boğuşuyoruz iki gün sonra bi baktım teste çift çizgi hatta eşimin ilk verdiği tepki ay eşek kafam nasılda vurdum sana o kadar falan dedi :)) bende korktum dedim çocuk normal olucakmı o kadar şey yaptım. Ama araştırdım sonrahiç birşey olmuyomuş sen öğrenene kadar bünyen koruma altına alıyomuş bebeği hiçbirşeyden etkilenmiyomuş sen ne zamanki öğreniyosun içinde bebek var ondan sonra dikkat etmen gerekiyo Allah ın bi mucizesi işte canım
dha 1 aylık evlıyım canm yaa stresm yok ama bılmıorum nedne oldu belkı bı sure hap kullandım onun ya etkısı olsa dıycem haplay duzenlıo kı alakası yok
denizim beni geceleri uyuyamamak çok etkiliyor.
oldum olası böyleyim yorulunca canım sıkkın olunca uykusuz kalınca hemen hasta oluyorum
aylinim cok yoruldum canım, pazartesi hazırlık yaptım, salı ve çarşamba misafir ağırladım geceleri uykusuzluk bu hale getirdi gözlerim kanlandı, iş yeri doktoruna göründüm az önce ateşim yükselmiş bi de uykuszluktan göz kuruluğu oluyormuş
eve git dinlen dedi ama ben şimdi müdürüme söylemekten çekiniyorum.
haftasonu da maalesef erdeğe gidiyoruz, kuzenin yazlığına bizim minicik arabamızla 5 kişi yolculuk yapacağız (davetsiz misafirler geliyor bizimle)
bi de regl oldum. hiç ama hiç gidesim yok
bizim içinde çok erkendi canım ama oldumu oluyo işte daha bir aylık evliyim. Korunduk ama yinede bir bebeğimiz olucak:)))
bnde baktımDcok gusel gelın olmuşşsun gözlernn ışığı hiç sönmesin inşalhh cok dogal resmler olmuş ışıgınız yansımış
ayhh tüylerim diken diken oldu rabbim ne kadar büyük. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.
olabilir canım o haplar düzenini bozmuştur.
ayy hadı hayırlısı olsun canm bnm Rabbim hayırlısını eylesın cok sevndm bn sızın adınıza ama ayrıca çakma teyze sayılırız:)))aslına bakarsan bızde aksamları eşimle sohbet ederken kız olsa adını ne koyarız erkek olsa ne koyarız doyıruzz:)))sözde istemioss:)))
ayy hadı hayırlısı olsun canm bnm Rabbim hayırlısını eylesın cok sevndm bn sızın adınıza ama ayrıca çakma teyze sayılırız:)))aslına bakarsan bızde aksamları eşimle sohbet ederken kız olsa adını ne koyarız erkek olsa ne koyarız doyıruzz:)))sözde istemioss:)))
ayhh tüylerim diken diken oldu rabbim ne kadar büyük. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.
Amin canım Rabbim inşallah tez zamanda sana ve Ayşe ye başta olmak üzere isteyen herkese nasip eylesin.
nişanlıyken derdim beğendiğin kız erkek ismi varmı diye. eşim derdi zamanı var daha. evlendik hemen başladı şu isim nasıl bu isim nasıl
bizim isimlerimiz daha yıllar önceden belli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?