- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.041
ayy hadı hayırlısı olsun canm bnm Rabbim hayırlısını eylesın cok sevndm bn sızın adınıza ama ayrıca çakma teyze sayılırız:)))aslına bakarsan bızde aksamları eşimle sohbet ederken kız olsa adını ne koyarız erkek olsa ne koyarız doyıruzz:)))sözde istemioss:)))
ayhh tüylerim diken diken oldu rabbim ne kadar büyük. rabbim hepimize hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin canım.
Amin canım Rabbim inşallah tez zamanda sana ve Ayşe ye başta olmak üzere isteyen herkese nasip eylesin.
amin canım. eğer zaten bir kaza olmazsa , rabbim nasip ederse benim düşüncem ramazanı atlattığım gibi olsun istiyorum.
ada ve kayra ismi cok güsel sizin isimlernz neler hayatm
bizim isimlerimiz daha yıllar önceden belli
Esracım çok güzel bi gelin olmuşsun
rabbin utandırmasın inş.......
Ya gelinlik modelini nerden aldın çok hoşş
bu arada ayağını aramışın bulabildinmi
Esracım çok güzel bi gelin olmuşsun
rabbin utandırmasın inş.......
Ya gelinlik modelini nerden aldın çok hoşş
bu arada ayağını aramışın bulabildinmi
tamam kızlar söz veriyorum bugün akşam ewe gidince dinleneceğim yarın umarım iyi olurum
Esracım fotoğraflarınız cok güzel canım, mutluluğunuz her kareye yansımış
Beraber cok güzel bir ömür geçirmek nasip olsun Inşallah
ayhh esra o resimde ayağını mı arıyorsunaynı durumda benimde videoda görüntüm var. masanın altına girecekmişim gibi arıyorum . eşimde stresten ayaklarını sandalyenin altına götürmüş . basamadım yani.
Yelizcim sen hangi tarihte evlendin. Tabiki stres falan etkiliyo ama heray düzenli adet görüyosan gecikme o kadarda olmaması lazım. Düğünden önce bende bi süre hap kullandım ama beni çok etkilediği için bıraktım. Ama düzenimi etkilememişti ertesi ay yine olmuştum.
bizim oğlan olursa ozan (eşim türkü manyağı da saz falan çalıyo o yüzden)
kız olursa da ayşe yanına belki başka bi isimde eklenebilir ama ayşe şimdilik kesin
9 10 haziran canm ama bu kadr gecıkınce telaslandm bnde ALLAH herseyn hayrlısın versn ıstemıorum demekte olmaz tbı
ozan ismi güsel ama ayşe cok var ama güsel isim hayrlısyla olsun topikteki herkesin bebekleri inşallhh:)))
ozan ismi güsel ama ayşe cok var ama güsel isim hayrlısyla olsun topikteki herkesin bebekleri inşallhh:)))
ben senin yerinde olsam 30 kere test yapmıştımbirde sen hastanedesin. Sahi sen ne iş yapıyordun canım
ayşe ve zeynep modası geçmeyecek iki isim
ben hep sevmişimdir ayşe ismini eşimde çok sever
kısa isimleri de seviyoruz
herkesin ayşesi kendine be yelizcim
ayşe ve zeynep modası geçmeyecek iki isim
bende zeynep ismini çok seviyorum. ama kızım olursa koymam sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?