2011 gelin adayları buyrun sohbete

Yelizcim sen hangi tarihte evlendin. Tabiki stres falan etkiliyo ama heray düzenli adet görüyosan gecikme o kadarda olmaması lazım. Düğünden önce bende bi süre hap kullandım ama beni çok etkilediği için bıraktım. Ama düzenimi etkilememişti ertesi ay yine olmuştum.

tamam kızlar söz veriyorum bugün akşam ewe gidince dinleneceğim yarın umarım iyi olurum

Esracım fotoğraflarınız cok güzel canım, mutluluğunuz her kareye yansımış
Beraber cok güzel bir ömür geçirmek nasip olsun Inşallah

Esracım çok güzel bi gelin olmuşsun
rabbin utandırmasın inş.......

Ya gelinlik modelini nerden aldın çok hoşş

bu arada ayağını aramışın bulabildinmi

ayhh esra o resimde ayağını mı arıyorsun aynı durumda benimde videoda görüntüm var. masanın altına girecekmişim gibi arıyorum . eşimde stresten ayaklarını sandalyenin altına götürmüş . basamadım yani.

Esracım çok güzel bi gelin olmuşsun
rabbin utandırmasın inş.......

Ya gelinlik modelini nerden aldın çok hoşş

bu arada ayağını aramışın bulabildinmi

Canım çok sağol amin inş. Akaydan beğendim gelinlik modelini ona göre diktirdim canım kol kısımları tam istediğim gibi olmadı ama yinede severek giydim gelinliğimi:)

buldum canım ama arka arkaya beş poz falan çekmişler eşimin bütün konuşması boyunca benim kafa biraz daha aşağı doğru eğiliyo eğiliyo eğiliyo :)) ama sonunda buldum ve bastım

Çok teşekkür ederim Edacım Amin inşallah Hepimiz kocalarımızla mutlu huzurlu bi hayat geçirelim inş..

evet canım :) benmimkide işte ayağını çarpraz yapmış sandalyenin altında tutuyo o yüzden o kadar aramışım:)

9 10 haziran canm ama bu kadr gecıkınce telaslandm bnde ALLAH herseyn hayrlısın versn ıstemıorum demekte olmaz tbı

KOLLARINI BEN ÇOK BEĞENDİM TATLIM İSTEDİĞİM GİBİ BAK Bİ MODEL EKLYİM BEN ONU ÇOK BEĞENİYORUM
SENİNKİDE ÇOK GÜZEL
AKAY HEMEN SİTEDEN BAKAYIM BULABİLCEMMİ
SONUNDA BASMIŞIN YA SEN ONA BAK ESRAAAAAA

ben senin yerinde olsam 30 kere test yapmıştım birde sen hastanedesin. Sahi sen ne iş yapıyordun canım

ay söylemeye utandm bır kac gun once yaptım bır sey yok ama bn pek beceremedım sanrım hatta eşım ble cok guldu böyle seylerı hıc merk etmedm ıcın smdı zorlanıorum şimdi tekrar deneyecegm hastanede tig birimindeyim açılımı kısaca fatura:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…