2011 gelin adayları buyrun sohbete

evet güzel isim bir arkadasımda oğlunu toprak kızınıda kumsal koyucaktı..
bizim sınıfta bi çocuk vardı lisede adı ilbeyi :)) çağlar vardı aklıma geldikçe değişik yazarım

çağlar ben koymak isterim hem abimin ismine çok yakın
ay bizde herkes çağ ile başlıo kuzenlerim yeğenim abim
bi benim adımı böle koymuşlar
bıkmışlar galiba artık

Son düzenleme:
ben hep zeynep istemişimdir ikinci isimide kaınvaldiem koysun hiç kızı olmamış içinde hayal ettiği bir ismi vardır mutlaka
erkek de eşim ege yi çok beğeniyor

kızlar turşu die isim duymuşmuydunuzbizim hastaneye geldi bir gün ismini soruos turşu dio en sonunda nüfusunu istedikk bi baktık gercekten adı turşuymuşş vla turşu gibi kadındııı

bebişlerimiz kız olursa adaşmı olcak yoksa.
Kıza çok var düşündüğüm
cemre ve eylül de olabilir
erkeğe hiç düşünemdik ama eski bi isim arıcaz

valla sanırım öyle olucak zeynocum
aslında ben zeynep i de seviyorum ama
eşimin kuzeninin adı zeynep koyamam o yüzden

bizim eski işyerinde bi bayan vardı adı seltipi

Doğduğunda sel ve tipi varmış diye dalga geçioduk ama gerçekten öyleymiş
ne kötü ya

o ne yaa çok güldüm

kızlar turşu die isim duymuşmuydunuzbizim hastaneye geldi bir gün ismini soruos turşu dio en sonunda nüfusunu istedikk bi baktık gercekten adı turşuymuşş vla turşu gibi kadındııı

niye böle isimler koyarlarki insanlar çocuklarına.
gerçekten inanamıyorum yani :)) hayır isimmi kalmamış turşu koymuşlar.

bizim okulda da bi kız vardı soyadı şenay baytüysüz ' dü

bende zeynep ismini çok sverim geçmişte kızıma koyabilirim diye düşünmüştüm ama kayınvalidemin ismi zeynep o yüzden olmas:) Erkekte çınar ismini bende çok seviyorum

niye böle isimler koyarlarki insanlar çocuklarına.
gerçekten inanamıyorum yani :)) hayır isimmi kalmamış turşu koymuşlar.

bizim okulda da bi kız vardı soyadı şenay baytüysüz ' dü

adın ne turşu ne turşusuuuDDDDcok gülmüştük böylede isim olmazki mahkemeye versen hemen değişir vla:))bnde kız olursa ada yada eylül istiorummm

zuzum o zaman kiloluydum işte ben yüzüm ne güzeldi topbik tombik şimdi cicibebe ile o halime dönmeye çalışıyorum saçımda biraz uzadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…