2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben daha düdüklü almadım kübracım..ıslatıpta yapsam yetişir herhalde 9,30 a kadar..
ay kızlarrrrrr robot rahatlıkmıs bişi doğramıyorum elimde..

canım akşamdan ıslatırsan düdüklüde ben 1 saat pişirdim ama sanırım benim fasulyem iyi değil. sende akşamdan sılatırsan en fazla 1:30 saat pişirirsin

evet sayfaya ziyaretçi adı altında üye olmayanlarda girebiliyo..
aralarında erkek olanda vardır belki ama bizden yana korkun olmasın..

Bende ne yapsam bilmiyorum dolma yaparım biberim var birde yanına cacık yeter
erken çıkmam lazım biraz 10dk erken çıkınca otobüsüde kaçırmıyorum zamanlı yetişityorum

geçen gün yeni üye olan biri konu açmış.5 soruda sizi sizden daha iyi tahmin edicem diye.hepimiz patır patır döküldük tabi.sonra msn adresi vermiş.burdan yetişemiyorum ekleyin ordan cevap vercem diye.bende ekledim ve konuşmaya başladık.gerçekten söyledikleri doğru.birebir tuttu.ama belli bi süreden sonra işi cıvıtmaya başladı.sonra inceleyipte üstüne gidince erkek olduğunu anladım.foruma mesaj attım.şu şu üyeniz erkek diye.ne oldu bilmiyorum.burdaki biçok üyenin erkek olduğunu düşünmeye başladım ben açıkçası(((

Eşime dedim mutfağa radyo al bari çok canım sıkılıyor şimdi bakıyormuş küçük bir radyo müzik ruhun gıdası evdee tek başına ruhum sıkılıyor yemek yaparken dinlerim en azından ses olur

biz ayıp şeyler yada utanılacak şeyler yazmıyoruz yemek kadın halleri erkek bunu okusa ne olacak okumasa ne olacak yani hani cinsellki bölümü var orda konuşulan konular gibi olsa dicem aman sakın normal hayat standart şeyler

ben dün akşam o yorgunlukla kurufasulye pilav yaptım özlemişim.bir önceki akşamdan suya koymuştum. benimki rejimi bozdu azıcık ama ne yapalım 1 aydır pilav yiyemiyordum özlemiştim

ohh mis gibi
ama ben kış yemeği yz yemei ayırıyrm çok
kuru fasulye hiç cnm istemez yazın.
evde taze fasulyem var ama yapsam mı ki
yanınada makarna salatası yaparım
hem salata hem niyetine de olur
akşamda patates kızarttım
kıvırcıklı yeşil salata yaptım.
pilavda vardı. bu akşam tıkandım sanki
temizlikte yapıcam biraz

kızlar su faturamız 18 tl gelmiş bu ay.
çok sevindirik oldum

ben söylemiştim yelizcim çok rahat okunuyo üye olmadan
sadece yorum yapamıyolar bide özel albümleri göremiyolar
albüm herkese açıksa yine görebiliyolar

buketcim yaaa e sen bende eklisin ama ben seni göremedim niye ki

Bu arada sıra almaya gittim kızlar hastaneye 2,5 yine gitcem
çok bacaklarım ağrıyo gece uyyamıyom
varis var sanırım bi doktora gitcem

Bizim ne elektrik den haberim var ne sudan
zaten su almış başını gidiyordur kesin elektrikde bir o kadar saç kurut ütü zaten bir saatten fazla sürüyor hep

bende gittim ilaç verdi bir süre kulandım sonra bıraktım kütük gibi oluyor bacak
varis huzursuz bacak diye geçiyor öyle dedi bana doktor

canım akşamdan ıslatırsan düdüklüde ben 1 saat pişirdim ama sanırım benim fasulyem iyi değil. sende akşamdan sılatırsan en fazla 1:30 saat pişirirsin

geçen gün sorucaktım topic de
belirli markaların mı ürünleirni kullanıyorsunuz diye?

mesela makarnayı barilla alırım ben hep, süt ürünleri sütaş'ı tercih ediyoruz
yağlarda komili
ama bakliyatta bilemiyorum, pek iyi seçemiyorum da

kızlar üye olmadan forum mu okyabiliyor herkes
ama özel albümlerle evlilik topicindeki albümler görünmüyor
erkek olan üyelerde genelde bir zaman sonra cıvıtmaya başlıyor
biçok kezde karşılaştım bununla
genellikle cinsellik üzerine konularda duruyorlar
direkt bu konuyu açmaya çalışıyorlar ya da
zaten hiç bir erkek tahammül edemez burda konuştuklarımıza :)
o yüzden güvenle sohbet edebiliyrm ben
eninde sonunda belli ediyorlar kendilerini
birde dışardan varsın okunsun
ne konuşuyrz ki gizlencek saklancak

evet sayfaya ziyaretçi adı altında üye olmayanlarda girebiliyo..
aralarında erkek olanda vardır belki ama bizden yana korkun olmasın..

hımm saol edacm en azndan buna göre yazarm kızlar ubarada akşama test yapıcam size haber verecegm yarn sabah psikolojik belkide bnmki ayy dunden bu yana canım karanfıl cekıo dondurma lokma gokhan yetıstıremıo yazıkkkk ayy noldu bna behhh bn böyle deildim hamillelik deilse nedir bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…