- 20 Eylül 2009
- 3.513
- 1
- 158
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.121
ben daha düdüklü almadım kübracım..ıslatıpta yapsam yetişir herhalde 9,30 a kadar..
ay kızlarrrrrr robot rahatlıkmıs bişi doğramıyorum elimde..
kızlar eşim geldi şimdi yanıma dioki burası kadınlar klübü tamm ama sırf manyaklık olsun die giren erkekler ya varsa dedi ayy içime kurt düştü ya özel konuşmuos ama ihtimalde yüksek dün bir kız arkd.öle dedii üye olmayan bile siteye girip bakabılıor sanrm yazılanları
her ikisice güseldi buketçimmm kilo falan vermek yokkkDsadece yedklerine dikkt et okdr
geçen gün yeni üye olan biri konu açmış.5 soruda sizi sizden daha iyi tahmin edicem diye.hepimiz patır patır döküldük tabi.sonra msn adresi vermiş.burdan yetişemiyorum ekleyin ordan cevap vercem diye.bende ekledim ve konuşmaya başladık.gerçekten söyledikleri doğru.birebir tuttu.ama belli bi süreden sonra işi cıvıtmaya başladı.sonra inceleyipte üstüne gidince erkek olduğunu anladım.foruma mesaj attım.şu şu üyeniz erkek diye.ne oldu bilmiyorum.burdaki biçok üyenin erkek olduğunu düşünmeye başladım ben açıkçası(((
ben dün akşam o yorgunlukla kurufasulye pilav yaptım özlemişim.bir önceki akşamdan suya koymuştum. benimki rejimi bozdu azıcık ama ne yapalım 1 aydır pilav yiyemiyordum özlemiştim
kızlar eşim geldi şimdi yanıma dioki burası kadınlar klübü tamm ama sırf manyaklık olsun die giren erkekler ya varsa dedi ayy içime kurt düştü ya özel konuşmuos ama ihtimalde yüksek dün bir kız arkd.öle dedii üye olmayan bile siteye girip bakabılıor sanrm yazılanları
ben söylemiştim yelizcim çok rahat okunuyo üye olmadan
sadece yorum yapamıyolar bide özel albümleri göremiyolar
albüm herkese açıksa yine görebiliyolar
buketcim yaaa e sen bende eklisin ama ben seni göremedim niye ki
Bu arada sıra almaya gittim kızlar hastaneye 2,5 yine gitcem
çok bacaklarım ağrıyo gece uyyamıyom
varis var sanırım bi doktora gitcem
canım akşamdan ıslatırsan düdüklüde ben 1 saat pişirdim ama sanırım benim fasulyem iyi değil. sende akşamdan sılatırsan en fazla 1:30 saat pişirirsin
bende gittim ilaç verdi bir süre kulandım sonra bıraktım kütük gibi oluyor bacak
varis huzursuz bacak diye geçiyor öyle dedi bana doktor
evet sayfaya ziyaretçi adı altında üye olmayanlarda girebiliyo..
aralarında erkek olanda vardır belki ama bizden yana korkun olmasın..
Ay birden hızlı hızlı yaptım işlerimi başım ağırdı
hergün enter enter enter ya vallahi sinir bozucu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?