- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.101
baktım buketcm cok tatlısınz vla mutlu mesut olun hepp kırmızı cok yakısms sna kızzzz:)))
zuzum o zaman kiloluydum işte ben yüzüm ne güzeldi topbik tombik şimdi cicibebe ile o halime dönmeye çalışıyorum saçımda biraz uzadı
kız kilolu halin öyle mi:)) bence kilo filan alma sen çok fit suruyorsunn hamilelik için kullanırsın o alamadığın kiloları uğraşma bebişimm cicibebelerle filan:))
buket sakacı olmalıııııı ne kilosu ayol
kızlar bu akşam ne yemek yapayım..kabagım patlıcanım semiz otu faln var...
kabak yemegimi yapsam yanına sarımsaklı yogurt
bebişlerrrr nişanımızın 3.yılı bugünnnn:)) vayyy bee geçen zamana bakınn
kabak patlıcan ve havucu kulannarak zetyin yağlı bir yemek yapabilirsin canım semiz otununda salatasını yaparsın sadece yıkayıp doğrayıp sarımsaklı yoğurtla karıştır harika oluyor
ayh ben dün gelemeidm ya unuttumsöylemeyi zeynep yaptım şehriye salatasını fazla malzemem yoktu dere otu mısır ve turşu koydum ama yinede muhteşem oldu bayıldım. benim kociş beğenmedi amaben götürdüm hepsini. yapıcam sık sık çok kolay ve lezzetli.
tonbalığıda koydun mu şeker değişiklik istiyordu ya eşin alsın ona değişiklik
kabak patlıcan ve havucu kulannarak zetyin yağlı bir yemek yapabilirsin canım semiz otununda salatasını yaparsın sadece yıkayıp doğrayıp sarımsaklı yoğurtla karıştır harika oluyor
en uzun nişanlılık dönemi ile rekor sende heralde zuzum
ellerine sağlık şekercim
benim eşimde sevdi iyi oldu devamlı yapıyrm
ama bu akşam ne yapıcam bilmiyrm
ilk fotolar ile nişan fotom arasında 5 kilo varda onu diyorum canım ilk fotolardaki halim daha kilolu ama olmak istediğimde o kilo zaten
ben dün akşam o yorgunlukla kurufasulye pilav yaptım özlemişim.bir önceki akşamdan suya koymuştum. benimki rejimi bozdu azıcık ama ne yapalım 1 aydır pilav yiyemiyordum özlemiştim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?