2011 gelin adayları buyrun sohbete

zuzum o zaman kiloluydum işte ben yüzüm ne güzeldi topbik tombik şimdi cicibebe ile o halime dönmeye çalışıyorum saçımda biraz uzadı

kız kilolu halin öyle mi:)) bence kilo filan alma sen çok fit suruyorsunn hamilelik için kullanırsın o alamadığın kiloları uğraşma bebişimm cicibebelerle filan:))

kızlar bu akşam ne yemek yapayım..kabagım patlıcanım semiz otu faln var...
kabak yemegimi yapsam yanına sarımsaklı yogurt

kabak patlıcan ve havucu kulannarak zetyin yağlı bir yemek yapabilirsin canım semiz otununda salatasını yaparsın sadece yıkayıp doğrayıp sarımsaklı yoğurtla karıştır harika oluyor

ayh ben dün gelemeidm ya unuttumsöylemeyi zeynep yaptım şehriye salatasını fazla malzemem yoktu dere otu mısır ve turşu koydum ama yinede muhteşem oldu bayıldım. benim kociş beğenmedi ama ben götürdüm hepsini. yapıcam sık sık çok kolay ve lezzetli.

kabak patlıcan ve havucu kulannarak zetyin yağlı bir yemek yapabilirsin canım semiz otununda salatasını yaparsın sadece yıkayıp doğrayıp sarımsaklı yoğurtla karıştır harika oluyor

kızarmada yapabilirsin şöyle bol yogurtlu patatesde yapalırsın bide yanına semizotu salatasıda olurr oo yemede yanında yat

tonbalığıda koydun mu şeker değişiklik istiyordu ya eşin alsın ona değişiklik

tonbalığıda koydun mu şeker değişiklik istiyordu ya eşin alsın ona değişiklik

ton balığı koyamadım canım. ama zahmetsiz yemekleir beğenmiyor benimki. saatlerce uğraşacaksın ki kıymeti olsun. erkeklerin bazen neyi sevip sevmeidklerini anlamıyorsun. rejim yapıcam diyro sonra hafif yapıyorsun beğenmiyor. ton balığını içine koyupta ziyan etme dedi öylece yedi ton balığını normal salatayla

semiz otunu o şekilde yapıp yediğim için almış eşim sağolsun ama..
aslında dolma yapabilirmiyim bilmiyorum denesemmi

ben dün akşam o yorgunlukla kurufasulye pilav yaptım özlemişim.bir önceki akşamdan suya koymuştum. benimki rejimi bozdu azıcık ama ne yapalım 1 aydır pilav yiyemiyordum özlemiştim

ben daha düdüklü almadım kübracım..ıslatıpta yapsam yetişir herhalde 9,30 a kadar..
ay kızlarrrrrr robot rahatlıkmıs bişi doğramıyorum elimde..

kızlar eşim geldi şimdi yanıma dioki burası kadınlar klübü tamm ama sırf manyaklık olsun die giren erkekler ya varsa dedi ayy içime kurt düştü ya özel konuşmuos ama ihtimalde yüksek dün bir kız arkd.öle dedii üye olmayan bile siteye girip bakabılıor sanrm yazılanları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…