2011 gelin adayları buyrun sohbete

ay buraya kadar gelmişler erkekler ne var yani abaza tipler ne anlıyorlar bılmıyorum :2:

bende gittim doktara canım yazın dahada artıyor ağrısı çünkü varis sıcağı sevmiyor. devamlı soğuk duş ve hızlı tempolu yürüyüş sabit kalmaman gereekiyor dedi doktor. sigara kullanma ve hamile kalırsan artar varis çorabı giymen gerekebilir dedi.

canım reis pahalı ama en iyisi pirincini alıyorum ama çok güzel. kurufasulyeyi başka bir marka almışım pişir pişir saatlerce uğraştırdı.

eşim bunu duyarsa bna neti yasaklar vlaa ayyy bnde bunu sordum kızlara pislik herifler budalalr ay gıcık oldum ya

h.sonu arkadaşlarım kahvaltıya gelecekler,ama geç saate kadar oturacakları için pasta,börek vs. gibi şeylerde yapmam lazım.c.tesi günü 4 e kadar çalışıyorum.eve gidip hem temizlik yapıcam,hem de hazırlık.

ama benim sevgili kocam aramış şimdi c.tesi akşamı arkadaşına gidecekmişiz.dedim ki benim bir sürü işim var hiç bir yere gidemem.başka zamana al ...işte sen sürekli böyle davranıyorsun sizin yüzünüzden ben arkadaşımla görüşemiyorum.(arkadaşının eşinden hoşlanmıyorum da fazla)ya biz 2 hafta onları çağırdık hadi gelin hadi gelin diye hep bir programları varmış birtürlü gelemediler.ama bizi çağırır çağırmaz gitmek zorundayız sanki.bizim onlardan başka planımız yok sanki...deli ediyor kocam beni ya deli ediyor...

bence pilavlık bulgur için de en iyi si reis çok güzel pişiyo
bulgur ve pirinç haricinde diğerleri pek farketmiyo bana ama genelde bim den alıyorum

sizde bizimde planımz vr deyın zeynepcm:))eşine onlar gelsn önce de:))

geçiş olsun canım sildim ondan görmemişsindir ekliyorum canım

benım başımdada var bacım hiç sorma eşime diyorum ben bir arkadaşı var sorma ya sürekli onunla takılıyor o çagırsa bır dk durmaz ama biz çağırsak işim var işim var işin varsa vergin levhan nerde diyesim geliyoo:2:

hımmmm saol cnm öğrendm ii oldu sabahdr testden bahsedıom DDaman okuna nolcak sanki tanıolr bizi eşime cok kızmstm ama haklı cıktı vla:))eve gıdınce sarılıp öpim günlünü alim bn en iyisi

ayhhh nilgün bunlar var ya bi tuhaflar
benim kocam da aynı şeyi yapıyor bunlar bunlar davet etti bende şu gün geliriz dedim diyo
eee diorum bana neden sormadın bişey mı var programın mı var? varsa neden böyle söylemedin
vıdı vıdı vıdı

bizim bunları bir şekilde yontmamız gerekiyor ama nasıl

ben 1 ay önce yöntemi kk da buldum canım her gece yatmadan cicibebe yiyorum 1 kase 1 ay oldu 3 kilo aldım

cicbebe dedin canm cicbebe istedi offfff eşime bunuda söylersem kudurruuur yeterr die:)))))buketcm sen ynede cok yeme sısıkınlık yapar hazr cıcbebeler bol proteın kalsıyum al sna yarn lıste yazabılırım burdan dıyet doktorundan dicektm smdı arkd dedi diyet doktoru tayın istemiş püüüüü

bilsemmmm,bide daha dün akşam konuştuk biz.cuma akşamı anneme gidelim mi dedi.bende c.tesi bana yardım edersen gideriz dedim.oturup h.sonunun planını bile beraber yaptık.ama adam hala aynı.eee işlerini halledersin de 1-2 saat oturur döneriz.o kadar kolaydı işleri bitirmek.

ya benim bildiğim plan program bayanla yapılır.biz herşeye daha çok vakıf olduğumuz için.ama bunlarla bişey olmayacak herhalde...

sahi topikte esrada var dimi ikiniz varken yiyecekten bahsetmesek iyi olacak

çok merak ediyorum evlenince benim eşim nasıl davranacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…