- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.161
bnı sıcaklar bozdu heraldee bugün akşama yemegm hazr ohhh eve gıdınce bıras uuyrum dinlenirim
bu ay iyi kaytardın
sorma buketçim dünde eve gittim hatta biras erken cıktım kocam kapıyı bi açtı mis gibi yemek kokularıı saolsun ama bnde butun aksam ona yogurt mayaladm kurabıye yaptım cay demledm yemegımı hazrladm
İşte geldim burdayımm ben bu işte ustayım
Selammmm melek gelinlerim benim :)
Nasılsınız bakalım ?
İşte geldim burdayımm ben bu işte ustayım
Selammmm melek gelinlerim benim :)
Nasılsınız bakalım ?
hoşgeldin emoşumenerjinden banada ver avatarları çift görmeye başladım..uyuycam şimdiiiiiiii
aa emine gelmiş hoşgelmiş bu seferde geç geldin canım tek ayak üstünde dur cezalısınBanada yaranılmıyor dimi erken gelsen topikten kovarım geç gelsen kızarım nedir senin benden çektiğin
uuuwww kıyamam sana edoşum yaa... İmkan olsada birkaç gün senin yerine çalışsamda ben sıkılmasam,sende dinlensen ne güzel olur
oyy kurban olurum sana bennnnnnnnnn..sorma eminecim sorma..hem eşim evde izni daha bitmedi..hem iki hafta izin istemiştim vermemişlerdi..dün maaşımı aldım üstüne üstlük 4 günlük maaşım kesilmiş..hangisine üzüleyim şaşırdım
Hadi yaa... Öle işyerinden nefret ediyorum,anlayışsız insanlar.. bari 1 hafta izin verselermiş dicem ama sanırım bari maaşından kesmeselermiş desem daha doğru olur... Sıkma canını tatlım akşam eşine sarılırsın bütün yorgunluğunu alır :)
eşim teselli ediyo zaten..boşver bayram var önümüzde tatil olucaz diyo..bilseydim kesiceklerini 2 hafta alırdım aman kesilsin derdim
oyy kurban olurum sana bennnnnnnnnn..sorma eminecim sorma..hem eşim evde izni daha bitmedi..hem iki hafta izin istemiştim vermemişlerdi..dün maaşımı aldım üstüne üstlük 4 günlük maaşım kesilmiş..hangisine üzüleyim şaşırdım
denizcim geçtimi peki
Geçmişi okudum geldim ama meltemden ses yok çok merak ettim son durum nedir msjdan sonra ?
Bu arada yelisss evinin fotolarını gördüm çok güzel huzurlu mutlu aşka dolu oturun inşallah hep...:))
esracım face de görmüştüm ama burada farklı olanlarıda var çok güzel çıkmışsınız Allah ömür boyu mutlu :)
Ayyy çok canı sıkıldı:44: şu 2 saat de bi geçse artık off bayılıcam şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?