2011 gelin adayları buyrun sohbete

İşte geldim burdayımm ben bu işte ustayım
Selammmm melek gelinlerim benim :)
Nasılsınız bakalım ?

İşte geldim burdayımm ben bu işte ustayım
Selammmm melek gelinlerim benim :)
Nasılsınız bakalım ?

aa emine gelmiş hoşgelmiş bu seferde geç geldin canım tek ayak üstünde dur cezalısın Banada yaranılmıyor dimi erken gelsen topikten kovarım geç gelsen kızarım nedir senin benden çektiğin

aa emine gelmiş hoşgelmiş bu seferde geç geldin canım tek ayak üstünde dur cezalısın Banada yaranılmıyor dimi erken gelsen topikten kovarım geç gelsen kızarım nedir senin benden çektiğin

cezam neyse çekerimm tatlım,ama tek ayak üstünde durmak yerine size yaptığım kurabiyelerden ikram etsem
ayy sabah annemle çarşıya çıktık eksikleri vardı annemin onları hallettik,sonra geldim kocama kurabiye yaptım ancak oturdum vallahiii :)

Dün akşam eşim diyorki; sen evlenmeden önce bu kadar hamarat değildin evlilik yaradı sana... Dedim o zaman annem vardı bende sonuna kadar sefasını sürdüm ama şimdi tek başımayım... tabi bu dışarıdan verdiğim cvptı :) içimden geçirdiğim ise evdeyim bütün gün sıkıntıdan iş yapıyorum,işe başlayınca çok arıyacaksın bu halimi diyyee

uuuwww kıyamam sana edoşum yaa... İmkan olsada birkaç gün senin yerine çalışsamda ben sıkılmasam,sende dinlensen ne güzel olur

oyy kurban olurum sana bennnnnnnnnn..sorma eminecim sorma..hem eşim evde izni daha bitmedi..hem iki hafta izin istemiştim vermemişlerdi..dün maaşımı aldım üstüne üstlük 4 günlük maaşım kesilmiş..hangisine üzüleyim şaşırdım

Hadi yaa... Öle işyerinden nefret ediyorum,anlayışsız insanlar.. bari 1 hafta izin verselermiş dicem ama sanırım bari maaşından kesmeselermiş desem daha doğru olur... Sıkma canını tatlım akşam eşine sarılırsın bütün yorgunluğunu alır :)

eşim teselli ediyo zaten..boşver bayram var önümüzde tatil olucaz diyo..bilseydim kesiceklerini 2 hafta alırdım aman kesilsin derdim

eşim teselli ediyo zaten..boşver bayram var önümüzde tatil olucaz diyo..bilseydim kesiceklerini 2 hafta alırdım aman kesilsin derdim

Baştan söylemedilermi sana ? Allah'ım yarabbim yaa,bi iş yeri açıcam sonrada isteyen herkese izin vericem ki döndüklerinde çok daha verimli çalışsınlar.. bu işyerleri bunu anlamıyo işte o kadar salaklar.. Şimdi sen eşinle evde eni konu dinlensen haftaya geldiğinde bomba gibi çalışırsın ama şimdi aklın evde zaten dinlenememişsin... yok yaa işi bilmio bunlar :)

neden kesmişler ki adaşım maaşını?

Geçmişi okudum geldim ama meltemden ses yok çok merak ettim son durum nedir msjdan sonra ?

Bu arada yelisss evinin fotolarını gördüm çok güzel huzurlu mutlu aşka dolu oturun inşallah hep...:))
esracım face de görmüştüm ama burada farklı olanlarıda var çok güzel çıkmışsınız Allah ömür boyu mutlu :)

teşkkr ederm eminecm bn uyuya kalmışım yaa arkd.ses etmemiş şimdi gördüm yazıomDD

EDACIM BEN BİREBİR TARİFLERİ UYGULAMASMDA EN AZINDAN OKUYUNCA AKLIMDA BİRŞEYLER OLUYOR BEN BU TARİFTEN YAPMIŞTIM GEÇEN
BİBER DOLMASI
Malzeme Listesi:
• 8 Adet dolmalık biber
• 1 adet domates (dolmaların ağzına kapatmak için)
İç Malzeme:
• 1 orta boy soğan
• Yarım çay bardağı zeytinyağı
• 8-9 yemek kaşığı pirinç (her orta boy biber için kabaca 1 yemek kaşığı hesabı ile, biberleriniz büyük boy ise pirinç miktarını daha fazla tutun)
• Yarım su bardağı su
• 4-5 dal maydonoz,
• 1 çay kaşığı tarcın,
• 1 yemek kaşığı kuru nane,
• 1 tatlı kaşığı kuş üzümü,
• 1 tatlı kaşığı şeker,
• 1 tatlı kaşığı cam fıstığı,
• 1-2 tutam kara biber,tuz.
Yapılışı:

İnce doğranmış soğanı zeytinyağı içinde kavurun, çam fıstıklarını ilave edin.

Pirinci koyun 1-2 dakika kavurun, ağız tadınıza göre tuzunu atın, şekeri ilave edin, yarım su bardağı suyu koyarak suyunu çekene kadar pişirin.

Piştikten sonra 5-10 dakika dinlendirin. İnce doğranmış maydanoz, tarçın, kuş üzümü, karabiber, kuru nane katın, karıştırın.

Çekirdek kısmı çıkarılmış dolmalık biberlerin içine pirinçli malzemenizden doldurun. Domates yerleştirecek kadar boşluk bırakın. Domatesleri biberlerin ağız kısmına yerleştirin.

Tencereye biberleri ağızları yukarıya gelecek şekilde dizin. 1,5 su bardağı suyu tencereye koyun. 2-3 yemek kaşığı zeytinyağı ve biberleri tuzlayacak kadar tuzu ilave edin. Kaynamaya başladıktan sonra altını hafif ayara alın, pişirin.

OLAN MALZEMELERLE GENELDE DOLMANIN BÜYÜKLÜĞÜNE GÖRE BİR KAŞIK PİRİNÇ YADA BİR BUÇUK ÇİĞDEN YAPIYORUM BEN KABURMUYORUM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…