2011 gelin adayları buyrun sohbete

Temmuz sonuna doğru evde bir dua okutayım diyorum
şimdi pasta börekli servis yapmak daha mantıklı en fazla 15 kişi olsak

birde ne dağıtılır eşarp mı yada ne olabilir

Ayyy çok canı sıkıldı:44: şu 2 saat de bi geçse artık off bayılıcam şimdi

yazı ofiste geçirmek kadar kötü bişey yok. millet tatilde biz buralarda sürünüyoruzzz

Başım çatlıyor benimde berbat bir şekilde
eve gidicem bornozları atıcam çarşafları

bulaşıklar makinaya dolacak
ve yemekkkk

bende dün akşam bir havlularla bornozları attım birde nevresismleri iki makine ayhh öldüm asaken onları hepsi zaten sığmadı askıya geri kalanını salondaki sandelyelerin üzerine serdim ne yapayım

bnde mevlüt okutucam inşallh bizde şerbet dagıtılır hocaya bıras para verılır tavuklu pilav ve ayran canm bizim burda böyle oluyor

Geçen toptancıda nazar boncuklu ayakkabı gibi bir biblo gördüm ikili ondan alacağım nazar etmesinler diye çok hoştu
birde eşarp yada başka birşey düşündüm ben düşündükçe birşeyler daha çıkartıyorum
çeyizde dağıt kıanda dağıt annem diyor bvalla millet sayende hediye görüyor biz kimseden birşey görmedik diye

bende istiyorum dua okutmayı denizim ya ama annem gelmeden olmaz o yüzden ramazandan sonrasını beklemem gerekiyor
birkaç kez böyle okumalara gitmiştim ama kimse bişey dağıtmadı:26:

bnde mevlüt okutucam inşallh bizde şerbet dagıtılır hocaya bıras para verılır tavuklu pilav ve ayran canm bizim burda böyle oluyor

şimdi cenaze mevlütlerinde farklı oluyor bu ev gelin mevlüdü olduğu için biraz farklı olcak hem oturma aynı zamanda mevlüt özel bir hocaya gerek yok sanırım bilen biri okusun yeter kayınvalidemde okur veya komşulrdan okuyanlar var
gülsuyu ile lokum vermek isterdim ama lokum çok döülüyor onun yerine tadalle veya kekelerden
hocayada para almazlarsa havlu eşarp patik yeter

Başım çatlıyor benimde berbat bir şekilde
eve gidicem bornozları atıcam çarşafları

bulaşıklar makinaya dolacak
ve yemekkkk

Kolay gelsin canım şimdiden... neyse gün bitti sayılır haftada öylee yarın cuma sizin yerinize ben şimdiden seviniyorum... :)

Bende valla ne kınada ne mevlütte görmedim birinin cenaze mevlütünde saccade dağıttılar ayran ve börek poşetlerde

ben eşarp veririm birde nazarlık o kadar şimdilik böyle düşünüyorum bakalım kısmet eve hep okutma niyetindeydim hafta sonları millet düğün dernek yoğun biraz sakinleşşinde kısmetse istiyorum

kolay gelsin canım şimdiden... Neyse gün bitti sayılır haftada öylee yarın cuma sizin yerinize ben şimdiden seviniyorum... :)

eminecim işler bitmiyor ama insan sıkılıyor başkası bnların işi gücü yokmu diyordur kesin burda çene yapıyor felan ama şuan yazıyorum ya printerden fatura çıkıyor o çıkarken ben yazıyorum yani iki taraflı beyin çalışıyor sonra bedensel yorgunlukta geç yatmalar vantilatör çarpması felan işte ille bişeyler olacak ya

benim hiç gözümkesmiyor kuranı çünkü bizim iki tarafta kalabalık. en yakınları çağırsam bile onda 7 teyze var bende 7 hala zaten biz 6 kardeşiz ee gelen tek gelmez aman allahım imkansız

ayy böle işe can kurban tatlım valla :) Bende sıkıldım çok kalktım supangle yaptım şimdide... eşim düğünden bu yana 7 kilo almış Yaşasın yemek yapmak :)

şükürler olsun ki işim rahat hatta burdakılerle bazen dıoruz buraya ıkı cekyat mı getırsek dıeDeşin çok şanslı marifetli bir eşi var:)spungleyede bayılırım buket canm istedii DDakşama yapım bnde

Deniz benim ananem mevlüt hocası genelde havlu yada dediğin gibi eşarp veriyorlar bazıları yanına çorap falan koyuyor ama bence sen onun yerinde nazar boncuğunu çok iyi düşünmüşsün...

bence zaten tavuklu p,lav ayran daha kolay
pasta börek çok uğraştırırı gibi ne yapcam die düşünmesi bile zorr:44::44:

eft ya o kadr kişiye börekmi yetişir:))))yapılır yapılmasana ama kedinini hiç üzmeye gerek yok zaten bnde gittiğim bütün mevlütlerde pilav ayran gördüm birde belki hocaya oyalı bez verılebılr aam sart deıl hanı

Çok iyi anlıyorum seni denizcim,yani bende bankada çalışırken öleydim bedensel yorgunluk o kadar önemli değil ama kafa yorgunluğunu yatsanda uyusanda geçiremiyorsun... Allah yardımcınız olsun :)

deniz benim ananem mevlüt hocası genelde havlu yada dediğin gibi eşarp veriyorlar bazıları yanına çorap falan koyuyor ama bence sen onun yerinde nazar boncuğunu çok iyi düşünmüşsün...

valla çok yaratıcıyız ablama diyeyim de bakalım ne diyecek kız bunalım geçirdi onu yap bunu yap diye diye
kınada aynaları dağıttı herkes şaşırdı birde tlf kılıfı örmüştük renk renk bir kaç tane sakladım düğüne kınaya gelemeyen yakınlarıma veriyorum geçen yurtdışından gelmişti eşimin amcasını kızı verdim eve gitmiş tşk için açıyor çok güzel bir düşünce bayıldım bizim oraladar hiç böyle şeyler yok diye..

Kübra orası öyle canım orasının düşünmedim ben eşimni tarafıda çok kalabalık ama ben genelde kız ark yakın dostlarımı düşünüyorum öyle halalar teyzeler değil zaten bizim pek kimsemiz yok şehir dışındalar çok açılmayacağım zaten evim de çok büyük değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…