- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.201
şükürler olsun ki işim rahat hatta burdakılerle bazen dıoruz buraya ıkı cekyat mı getırsek dıeDeşin çok şanslı marifetli bir eşi var:)spungleyede bayılırım buket canm istedii DDakşama yapım bnde
valla çok yaratıcıyız ablama diyeyim de bakalım ne diyecek kız bunalım geçirdi onu yap bunu yap diye diye
kınada aynaları dağıttı herkes şaşırdı birde tlf kılıfı örmüştük renk renk bir kaç tane sakladım düğüne kınaya gelemeyen yakınlarıma veriyorum geçen yurtdışından gelmişti eşimin amcasını kızı verdim eve gitmiş tşk için açıyor çok güzel bir düşünce bayıldım bizim oraladar hiç böyle şeyler yok diye..
Selam bayanlar
Bi sorum olucak; evi düğünden ne kadar zaman önce tuttunuz?
Hepimizin eşleri çok şanslı bence,bizim gibi hatunları bulmuşlar daha ne istesinlerki:) buyur gel canım akşama yakın yerdesin nasl olsa :)
Selam bayanlar
Bi sorum olucak; evi düğünden ne kadar zaman önce tuttunuz?
Selam canım hoşgeldin...
Biz tam 1 ay kala tutmuştuk.
eminecm izmirdeydn dimi ayy ne güsel olurduuyakın sayılırız eft 2 saat 15 dk sürüo izmire sık gelıorum ama yakın zamanda gelemedm hıc eger buralra yolun düşerse beklerm topikteki herkesi beklerm adresmi biliosunuz hastane:)
Hoşbuldum cnmm
Bazıları 2-3 ay önceden tutyorlar ondan dedim.. Ama banada 1ay yetermiş gibi geliyor
canm bnm evim vardı ama bn eşyalarımı 2 ay öncesnden taşımaya basladm böylece hıc telassız yerlestm
evet canım k.yakayız bizde işte... eğer bu taraflara gelirsen beklerim bende... ama önceden haber verki sana supangle yapayım :)
Ne güzel kendi evine çıkmışsın cnm..
Bizim evimizde Mayıs ayında teslim edilecek. 6ay kadar kirada kalıcaz bizz..
Biz ne olur ne olmaz istediğimiz gibi ev bulamayız belki diye 2 ay önceden bakmaya başlamıştık ama 1 ay kala ancak bulup tuttuk. o yüzden bence sende işini sağlama al ha deyince ev bulunmuyor.
Ev ha diynce bulunmuyor ki bence sen iki ay de buna bulduğunuz evde tadilat felan gerekebilir garantiye al bence kendini ben bir aya yakın süre çeiz sermiştim 20 gün öncesi felan
insanlarla uğraşmak ne zorr
kadının biri geldi 1 saattir car car car midem fln bulandı ay tmm diom gitmio devam edio
yeter diye bağırmak istedim bi an bütün sinirler tepeme çıktı ya
böle cırlayan insanları hiç sevmiyrm
derdini cırlamadan anlat be kadın
Hemşeriyiz bende İzmirliyim..
Nişanlım askerde Eylül'ün 3.haftası gelicek İnşallah..30Kasım da da düğünümüz var.. Yani gelir gelmez ev bakmamız gerekiyo ozaman
Evet denize katılıyorum yani tadilat olmasa bile çeyiz yerleştirmek çok tefaruatlı bişi... yeni ev kurmak zor sürekli eksik çıkıyor falan heleki çalışıyorsan 1 ay yetmiyor bile..:))
canm Rabbim evin icinde huzurla oturmayı nasıp etsın hepmize herşey olur işlern su gibi aksn hep öyle dua ederm herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?