2011 gelin adayları buyrun sohbete

Hepimizin eşleri çok şanslı bence,bizim gibi hatunları bulmuşlar daha ne istesinlerki:) buyur gel canım akşama yakın yerdesin nasl olsa :)

Bende seviyorum çok değişik şeyler yapmayı.. mesela kınada kokulu gardrop sabunlarından yapmıştık keselere...en yakın arkadaşlarımada altında ismimizin yazılı olduğu bileklikler dağattık :)

Hepimizin eşleri çok şanslı bence,bizim gibi hatunları bulmuşlar daha ne istesinlerki:) buyur gel canım akşama yakın yerdesin nasl olsa :)

eminecm izmirdeydn dimi ayy ne güsel olurduu yakın sayılırız eft 2 saat 15 dk sürüo izmire sık gelıorum ama yakın zamanda gelemedm hıc eger buralra yolun düşerse beklerm topikteki herkesi beklerm adresmi biliosunuz hastane:)

evet canım k.yakayız bizde işte... eğer bu taraflara gelirsen beklerim bende... ama önceden haber verki sana supangle yapayım :)

Hoşbuldum cnmm
Bazıları 2-3 ay önceden tutyorlar ondan dedim.. Ama banada 1ay yetermiş gibi geliyor

Biz ne olur ne olmaz istediğimiz gibi ev bulamayız belki diye 2 ay önceden bakmaya başlamıştık ama 1 ay kala ancak bulup tuttuk. o yüzden bence sende işini sağlama al ha deyince ev bulunmuyor.

Ev ha diynce bulunmuyor ki bence sen iki ay de buna bulduğunuz evde tadilat felan gerekebilir garantiye al bence kendini ben bir aya yakın süre çeiz sermiştim 20 gün öncesi felan

Evet denize katılıyorum yani tadilat olmasa bile çeyiz yerleştirmek çok tefaruatlı bişi... yeni ev kurmak zor sürekli eksik çıkıyor falan heleki çalışıyorsan 1 ay yetmiyor bile..:))

insanlarla uğraşmak ne zorr
kadının biri geldi 1 saattir car car car midem fln bulandı ay tmm diom gitmio devam edio
yeter diye bağırmak istedim bi an bütün sinirler tepeme çıktı ya
böle cırlayan insanları hiç sevmiyrm
derdini cırlamadan anlat be kadın

Biz ne olur ne olmaz istediğimiz gibi ev bulamayız belki diye 2 ay önceden bakmaya başlamıştık ama 1 ay kala ancak bulup tuttuk. o yüzden bence sende işini sağlama al ha deyince ev bulunmuyor.

Hemşeriyiz bende İzmirliyim..
Nişanlım askerde Eylül'ün 3.haftası gelicek İnşallah..30Kasım da da düğünümüz var.. Yani gelir gelmez ev bakmamız gerekiyo ozaman

Ev ha diynce bulunmuyor ki bence sen iki ay de buna bulduğunuz evde tadilat felan gerekebilir garantiye al bence kendini ben bir aya yakın süre çeiz sermiştim 20 gün öncesi felan

Biz zaten kısa süre oturucaz cnm
O yüzden çok özen göstermek istemiyorum tadilatdı falan...
Çeyizi kendi evine sermiştin demi?

zeynepcm sen ne işle mesguldun ayy hastanede eskıden bn hastalarla birebir muhataptım hastane 2 katlı zaten merdivenn sonuna gelıp bi ust kata nasıl cıkarrım dıolardı bı ust kat yok desemde anlatamıodum birde gelıp bna git şu işimi hallet diyenlerde oluodu canlarına okuodum vla neysekı artk başka bır bırımdeyım buraya hıc hasta gelmıo ne guselllDDama sen için üzüldm dunyann en zor iş insanlarla ugrasmak

Hemşeriyiz bende İzmirliyim..
Nişanlım askerde Eylül'ün 3.haftası gelicek İnşallah..30Kasım da da düğünümüz var.. Yani gelir gelmez ev bakmamız gerekiyo ozaman

Evlenincede izmirde mi yaşıyacaksın peki ? :)))
yanii bizimkisi bir tavsiye canım tecrübeden ötürü bi tavsiye tabi :)) Şimdiden kolay gelsin canım.

Evet denize katılıyorum yani tadilat olmasa bile çeyiz yerleştirmek çok tefaruatlı bişi... yeni ev kurmak zor sürekli eksik çıkıyor falan heleki çalışıyorsan 1 ay yetmiyor bile..:))

Evet çalışıyorum.. Şimdiden bütün cumartesi pazar larımı çeyizdi alışverişdi hep bunlara ayırıyorum.
Nişanlım gelmeden o görmeden ev tutmak istemiyorum.. Kafam karıştı:44:

canm Rabbim evin icinde huzurla oturmayı nasıp etsın hepmize herşey olur işlern su gibi aksn hep öyle dua ederm herkese

Amin cümlemize inşallah canımm... Dün de evinin resimlerini gördüm çok çok güzel döşenmiş evin bayıldım..Huzurla oturun inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…