- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.401
bizdede yokk biz nişandan önce ve sonra gidip geldi iyikide oyle oldu hihhiiiiD
Erkeklerin bu balkon konusunda sanırım bi takıntısı var :) Çünkü benim eşim giyimime karışmaz hoş bende öle çok abartı giyinen bi insan değilim ama askılıyla dizde şortla dışarı çıkabilirim ama balkona askılıyla çıktımmı veya kısa şortla çıktımmı benimkide aynı tepkiyi veriyo insanlar bakıyo görmüyomusun falan diye kızıyo.. bana entresan geliyodu ama demekki hepsinde balkon kıskançlığı var :):)
saclarını dagınık topuz yaptırma bırde ordan burdan lüle cıkartıolar ya hıc hos olmuoo sade toplattt taç takmalısın bn cok karıstım hee ama herkesn güsel olmasını ısterm ıncılı set al oyle taşlı takmaDDbu kadr smdılık buketcm
Bizdede bitek nişanda oldu bitti, kızlarla konuşuyorduk burda düğünden öncede bohça olayı olanlar vardı ama bizde düğündede öle şeyler olmadı... rahatız yani çok şükür :)))
Bizdede bitek nişanda oldu bitti, kızlarla konuşuyorduk burda düğünden öncede bohça olayı olanlar vardı ama bizde düğündede öle şeyler olmadı... rahatız yani çok şükür :)))
balkon kıskançlığı çok güzel miş
sağol canım fikirlerim için taç takacağım seviyorum tacı anneminde inci seti var ama kendi set takımımı çok beğeniyorum ikisini dönüşümlü olarak takabilirim incide altında olmuş olur böylece. Saç konusuna gelince bana senin tarzında topuzlar yakışmıyor lüleler çok yakışıyor o yüzden tam rarif ettiğin gibi lüleli dağnık topuz düşünüyorum canım
bizde nişanda istersen götürürsün ama ben götürmedim..kızlar sadece kaynana kayınpeder değil 2 abisi ve karılarınada yapıcam..bizde öyle..yani toplam 6 bohça
bizde nişanda istersen götürürsün ama ben götürmedim..kızlar sadece kaynana kayınpeder değil 2 abisi ve karılarınada yapıcam..bizde öyle..yani toplam 6 bohça
ya bilimosun bnm nışanımda kayınvalidem bohça istemedi eşimin ailesi sosyetedir demode buldu bayan bilmiş hanım:))yazık eşim bütün tepsilerini sorarak kendi hazırladı kayınvalidem tepsileri görünce şoke oldu vayy bnm oglum neler bılıomus dedı bnde ehh annecim öğretılar dedimbn gelenklere düşkünüm adet yerini bulmalı aşırıya kaçmadan eda tepsilerini beyaz tülle kapla ve nazar boncuguda takmayı unutma
bizde nişanda annesine babasına ayrı bohça yapıp birşeyler koyduk evlenince tekrar mı koyacağım:S
resmde gördüğüm saclarn gayet guseldı bnm dedm oyle deıl hanı sıkı sıkı toplayıp onden ıkı tane boynuz cıkartıolar ayy cok komık oluyorrr hala yapanlarda var malesef bnce sen mınyonsun yakısır denemelısın kesnlkle
Ayy ama haksızmıyım edacım :) şimdi hepimiz balayına falan gittik orada bikini mayo veya askılı dolaştık ama orada bile balkona bikiniyle çıkmaa sakın,şortun çok kısa üstüne bişi geçir öle çık falan orada daha iyi anladım ki balkon kıskançlığı var erkeklerin :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?