2011 gelin adayları buyrun sohbete

benim koca da çok fena askılı dar kısa imkansız balkona çıkayım askılı ile valla balkonu kaldırır ortadan
rüyanda görürsün bir daha çık da der .)
evde çıplak gez istersen ama camdan balkona felan çıkmam zaten bende ama çok kızar
bewnim evde kapı kolunda bireteğim bir gömlek var kapı çalınca yada bakmam gereken durumda geçiriveriyorum üstüme

eft tabi zevk meselesi mesela düğüne gidiyoruzzz bakıorum üstüne para verseler giymiycem gelinlikler saçlar tepeden toplanmış önlerden cıkarılmış lüle yapılmış cok demode salaş tarzm deil bn sade ve asillikten yanyım ama bu topikte gördüm herkesn gelnligi guseldi kızlar zevklıyız hepımız

balkon kıskançlığı çok güzel miş

düğünden sonrada mı bişiyler götürülüyor kızlar
bizde yok öle adetler
nişanda bile aman aman olmadı
ama kaynana bişiy verir el öpmeye gidince die biliyrm

sağol canım fikirlerim için taç takacağım seviyorum tacı anneminde inci seti var ama kendi set takımımı çok beğeniyorum ikisini dönüşümlü olarak takabilirim incide altında olmuş olur böylece. Saç konusuna gelince bana senin tarzında topuzlar yakışmıyor lüleler çok yakışıyor o yüzden tam rarif ettiğin gibi lüleli dağnık topuz düşünüyorum canım

bizde nişanda istersen götürürsün ama ben götürmedim..kızlar sadece kaynana kayınpeder değil 2 abisi ve karılarınada yapıcam..bizde öyle..yani toplam 6 bohça

Bizdede bitek nişanda oldu bitti, kızlarla konuşuyorduk burda düğünden öncede bohça olayı olanlar vardı ama bizde düğündede öle şeyler olmadı... rahatız yani çok şükür :)))

ya bilimosun bnm nışanımda kayınvalidem bohça istemedi eşimin ailesi sosyetedir demode buldu bayan bilmiş hanım:))yazık eşim bütün tepsilerini sorarak kendi hazırladı kayınvalidem tepsileri görünce şoke oldu vayy bnm oglum neler bılıomus dedı bnde ehh annecim öğretılar dedim bn gelenklere düşkünüm adet yerini bulmalı aşırıya kaçmadan eda tepsilerini beyaz tülle kapla ve nazar boncuguda takmayı unutma

Bizdede bitek nişanda oldu bitti, kızlarla konuşuyorduk burda düğünden öncede bohça olayı olanlar vardı ama bizde düğündede öle şeyler olmadı... rahatız yani çok şükür :)))

bizde nişanda annesine babasına ayrı bohça yapıp birşeyler koyduk evlenince tekrar mı koyacağım:S

balkon kıskançlığı çok güzel miş

Ayy ama haksızmıyım edacım :) şimdi hepimiz balayına falan gittik orada bikini mayo veya askılı dolaştık ama orada bile balkona bikiniyle çıkmaa sakın,şortun çok kısa üstüne bişi geçir öle çık falan orada daha iyi anladım ki balkon kıskançlığı var erkeklerin :)

resmde gördüğüm saclarn gayet guseldı bnm dedm oyle deıl hanı sıkı sıkı toplayıp onden ıkı tane boynuz cıkartıolar ayy cok komık oluyorrr hala yapanlarda var malesef bnce sen mınyonsun yakısır denemelısın kesnlkle

bizde nişanda istersen götürürsün ama ben götürmedim..kızlar sadece kaynana kayınpeder değil 2 abisi ve karılarınada yapıcam..bizde öyle..yani toplam 6 bohça

Allah sabırlar versin edoşumm :)))) Aslında güzel şeyler bunlar ama işte standart bohça olayı yerine hediyeler falan alsak daha zevkli hale gelir :)

senin işin zormuş tatlım ben nişanda yaptım ya yırttım sayılırım heralde dimi balayında birşeyler alır hediye götürürüz bizde herkese ne yapayım

banada topuz yakışmıoo
ay hiç güzel hissetmiom kendimi
sikolojik çöküntüe giriyrm resmen.
yalvardım düğünde adama saçlarımı sal diye.
inatla topuz yapıcam dedi
gelinliğimi gördünmüde topuz diyon dedim ne bana ne gelinliğe gitmezz!!
giydim wawww dio buna topuz gitmez
he dedim ya görmeden konuşma
sonra önü topuz gibi arkası salık bi saç yaptı ama karışmadım ilhamı gidiyormuş
kiminn yüzüne topuz çok yakışıyor
kiminide güzel yapıcam diye batırıyor
o yüzden yüz çok önemli saç seçiminde.
gelinlikde ayrı bir etken her gelinliğede topuz gitmez ya da salık gitmez

Benim kayınvalidem yok vefat etmiş ben hiç tanımadım ama bi kayınpederim var Allah düşmanıma vermesin diyebilirim :) bizde adetlere çok düşkünüzdür o yüzden mükemmel bohçalar hazırladık verdik ama baktık onlardan bişi yok eşim hemen müdahale etti gelenleride eşim annem ben hazırladık getirdiler bi zahmet.. :)

bizde nişanda annesine babasına ayrı bohça yapıp birşeyler koyduk evlenince tekrar mı koyacağım:S

İşte adetler değişiyor Buketçim bana saçma geliyor ama adet diye yapıyoruz o ayrı... Yinede içine koydukları sandığa giricek şeyler olmasın canım ya,kullanabilecekleri şeyleri tercih et bence :)

kuzenimin düğününde yaptımıştım canım gerçekten hiç yakışmadı bana benim yüzüme dalga çok iyi gidiyor beğendiğim saç modelide bu saçım yeterse bu modelden isteyeceğim

Eki Görüntüle 221279

eminecim benimki nedense balayında hiiiiç karışmadı
bikiniyle cıktım balkona jakuzimize falan girdim hiçbişi demedi ama bizimki çatı kattı belki ondan
bizim balkon gerçi çatı katıydı

burda sokağa cıkarken benimki asla mini ve askılı giydirmiyor
adamın askılı kıyafet takıntısı var katiyen istemiyor, bende evde giyiyorum :89:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…