- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.421
kuzenimin düğününde yaptımıştım canım gerçekten hiç yakışmadı bana benim yüzüme dalga çok iyi gidiyor beğendiğim saç modelide bu saçım yeterse bu modelden isteyeceğim
Eki Görüntüle 221279
İşte adetler değişiyor Buketçim bana saçma geliyor ama adet diye yapıyoruz o ayrı... Yinede içine koydukları sandığa giricek şeyler olmasın canım ya,kullanabilecekleri şeyleri tercih et bence :)
yüzünü sansürlemişşşsna yakışan modelde onemlı tbı du bakalm dha vr buluruz bı seyler gelınlıgn resmını gorsem hemen analız edecegm
buko saçlarını benim modele yakın bişey yaptırabilirsin.çok fazla lüle saç foto çekiminde sıkıntı yaratıyor.beni uyarmıştı fotoğrafçı.
gelinlik nasıl içine sinecekse öyle yaptır ama eklediğin resimdeki düşük omuzlar bence hoş olur.eğer omuz çevrendeki kemikler çok çıkıntılıysa bence straplez yaptırma.kuyruk uzun olacaksa duvak kısa olsun.beline fiyonk yaptırma derim ben.taşlarla eteğe inen bir motif vs olabilir.benim fikrim de bunlar.
ben sansürlemedim ben bukduğumda zaten sansürlüydüben bu saçı çok beğendim saçım yeterse yaptıracağım
saclarını dagınık topuz yaptırma bırde ordan burdan lüle cıkartıolar ya hıc hos olmuoo sade toplattt taç takmalısın bn cok karıstım hee ama herkesn güsel olmasını ısterm ıncılı set al oyle taşlı takma :dddbu kadr smdılık buketcm
eklediğim fiyoklu modeli gördün mü canım çok şiirn durmuş fiyonkBenim saçım kısa senin saçın gibi olmaz ki
eminecim benimki nedense balayında hiiiiç karışmadı
bikiniyle cıktım balkona jakuzimize falan girdim hiçbişi demedi ama bizimki çatı kattı belki ondan
bizim balkon gerçi çatı katıydı
burda sokağa cıkarken benimki asla mini ve askılı giydirmiyor
adamın askılı kıyafet takıntısı var katiyen istemiyor, bende evde giyiyorum :89:
bencede gelinlkiğin üstünde en ii duraş şey inci
ben saçımada incili taç takıcamm
tekrar yapmam canım ya nişandan yaptım zaten balayından hediye alırız
canm eger gelıngınde ıncı fasla bellıyse tacını ıncılı takma o zaman bogar yni bn fikrimi söyluorum tbi:)
ben yine gidiyorum.mutfağı toplayayım.poğaça yapıcam aşkıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?