2011 gelin adayları buyrun sohbete

yüzünü sansürlemişşş sna yakışan modelde onemlı tbı du bakalm dha vr buluruz bı seyler gelınlıgn resmını gorsem hemen analız edecegm

İşte adetler değişiyor Buketçim bana saçma geliyor ama adet diye yapıyoruz o ayrı... Yinede içine koydukları sandığa giricek şeyler olmasın canım ya,kullanabilecekleri şeyleri tercih et bence :)

tekrar yapmam canım ya nişandan yaptım zaten balayından hediye alırız

buko saçlarını benim modele yakın bişey yaptırabilirsin.çok fazla lüle saç foto çekiminde sıkıntı yaratıyor.beni uyarmıştı fotoğrafçı.
gelinlik nasıl içine sinecekse öyle yaptır ama eklediğin resimdeki düşük omuzlar bence hoş olur.eğer omuz çevrendeki kemikler çok çıkıntılıysa bence straplez yaptırma.kuyruk uzun olacaksa duvak kısa olsun.beline fiyonk yaptırma derim ben.taşlarla eteğe inen bir motif vs olabilir.benim fikrim de bunlar.

eklediğim fiyoklu modeli gördün mü canım çok şiirn durmuş fiyonk Benim saçım kısa senin saçın gibi olmaz ki

kızlar bnmkıde askılı gıymemı ıstmez kı bn zaten gıymem burda abaza cok kuçük bir yer onun dısnda karısmaz pek evde zaten istedigim giyerim bazen de ihtiyac duymam

valla ben evimde kalmadığım için bohça işleri falan bi acayip oldu.nişanda bohça yapmadık.düğünden öncede onlar getirdi.biz de hazırladık kendi evime koydum.buraya gelincede getirdim.sadece kocişinki evde.görümcemin ve kayınvalidemlerinkini yeni verdim.
gittiğim yerlere de başörtüsü,havlu vs götürmem gerekiyor ama ancak eve geçince olacak bunlar maalesef

bencede gelinlkiğin üstünde en ii duraş şey inci
ben saçımada incili taç takıcamm

[SUB][/SUB]
eklediğim fiyoklu modeli gördün mü canım çok şiirn durmuş fiyonk Benim saçım kısa senin saçın gibi olmaz ki

fiyonk şirin ama o gelinliğe şirinlik katacak bir detaya gerek yok buko.asil ağır bir duruşu var çünkü.sırıtır fiyonk.kız saçımın içine sünger koydular da öyle kabardı saçım.topuzun içinde sünger vardı.postij taktırırsın sen de.ben dün saçlarımı omuzlarımda kestirdim.ucunda eskiden röfleler vardı hepsinden kurtuldum çok şükür.bayrama doğru da balyaj attırıcam

Sanırım birazda yaşadığımız yerle alakalı canım.. İstanbuldayken bende hiç giymezdim askılı,kısa vs. giymediğim içinde eşimin hiç müdahale etme durumu olmadı ama şimdi izmirde yaşıyoruz ve burada insanlar neredeyse çıplak çıkıyor dışarı

Bugün ne pişirsem ki yahuu... Yarın pazara çıkıcam evde yemeklik kalmadı,gidip yufka alıp börekmi yapsam acaba ?:44:

Ay yaa valla yetişemiyom okurken bi sayfa okuyom işime bakıyom gene gitmiş bi sayfa

hem iş hem burası çok zor

Bizde nişanda yapmadık düğünde yapcaz annelere babalara bohça
düğünden sonra yemeğe giderkende koyuluyo bizim burda

Ayy bizdede gelinardı yemeği olur mesela.. sizde olurmu bilmiyorumda,büyüklerin hepsini yemeğe almam lazım ne zaman alsam acep

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…