- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.441
Ayy bizdede gelinardı yemeği olur mesela.. sizde olurmu bilmiyorumda,büyüklerin hepsini yemeğe almam lazım ne zaman alsam acep
Ayy bizdede gelinardı yemeği olur mesela.. sizde olurmu bilmiyorumda,büyüklerin hepsini yemeğe almam lazım ne zaman alsam acep
bizdede oluyor bi gün kendi ailemi çağırdım bir başak gün eşimin ailesini . kağıt kebabı yaptım yayla çorbası yapmıştım ama biz içine ufak köfteler atıyoruz misket çorba diyoruz. ikiside ağır misafire çok iyi oluyor canım. kağıt kebabı hemde çok basit oluyor risksiz bir yemek
bizde tersi olur büyükler yemeğe alır yeni gelini
evde yemek yaptırmazlar uzun süre
gelin sırayla gezer
eşimin ailesi ile görüşmüyoruz zaten ben kendi ailemi çağarıcam ananeler teyzeler falanda gelicek ama tabiki,o kadar insana yemek yapabilecekmiyim bilmiyorum :)şu sıcaklar biraz geçsin diye bekliyorum bende ama kağıt kebabı çok iyi fikir canım çok saol :)
Ayy ne güzel keşke bizdede öle olsa... yemek yapmayı çok seviyorum ama ağır topları ağarlamak zor yoksa mutfak en sevdiğim yer :)
bence sen biran önce al da bitsin bu sıcaklar bitmez
kışı beklesen de çok geç olur hem ramazan da giricek ağustos da
sonra ramaznda da çağırısan ikisini bir seferde halletti demesinler
güzelde benim için geçerli olmadı :d
ne gelen ne giden
en rahat benim
2 kere misafirim geldi
1 iş yerinden arkadaşlarım
diğeride eşimin iş yerinde arkları
annemleri kışa alıcam öle anlaştık
uğraşma şimdi yemekle dedi
menüyü abim çoktann hazırladı zaten problemim yok o yüzden
güzelde benim için geçerli olmadı
ne gelen ne giden
en rahat benim
2 kere misafirim geldi
1 iş yerinden arkadaşlarım
diğeride eşimin iş yerinde arkları
annemleri kışa alıcam öle anlaştık
uğraşma şimdi yemekle dedi
menüyü abim çoktann hazırladı zaten problemim yok o yüzden
bizde tersi olur büyükler yemeğe alır yeni gelini
evde yemek yaptırmazlar uzun süre
gelin sırayla gezer
şimdi eşim aradı annesiyle konuşmuşlar.h.sonu misafirlerim için börek yapacakmış malzemeleri aldım sakın bişey yapmasın,yorulmasın demiş.çok düşünceli kadın ya seviyorum onu
bizdede büyükler yemeğe alıyolar ama giderken bi bohç hazırlıyosun büyüklere
bizdede büyükler davet eder yemeğe ama allahtan kimse almadıda bende çaya çağırmamış oldum
bizde de şöyle durum oluuoyr sana gelsin veya gelemsin yinede kayınvalideme gelenin davet ediyorsun buyrun çıkalım bir kahve bizde içeilim yok diyen yok allahtan
dün gelmişti yurtdışından misafir uğramaya kayınvalidemlere ee sonuçta amcaoğlu bizde davet ettik çok durmadılar evi gexdiler birere kola içip kalktılar tezgahın üstü bulaşık vardı yemekten kalkıp çıkmıştık yukarı bazen hoş olmuyor :) her daim düzenli olmak zorunda evim benim ikili ilişlilerde böyle anında biri gelebiliyor
kuzucummmmm köftenn nasıll olmuşş acabaaa damak zevkine uydum muuu:))
sen çalışıyorsun ama canım her daim düzenli olmazsın malesef anlayışlı olmalı insanlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?