2011 gelin adayları buyrun sohbete

Ayy bizdede gelinardı yemeği olur mesela.. sizde olurmu bilmiyorumda,büyüklerin hepsini yemeğe almam lazım ne zaman alsam acep

bizdede oluyor bi gün kendi ailemi çağırdım bir başak gün eşimin ailesini . kağıt kebabı yaptım yayla çorbası yapmıştım ama biz içine ufak köfteler atıyoruz misket çorba diyoruz. ikiside ağır misafire çok iyi oluyor canım. kağıt kebabı hemde çok basit oluyor risksiz bir yemek

Eşimin ailesi ile görüşmüyoruz zaten ben kendi ailemi çağarıcam ananeler teyzeler falanda gelicek ama tabiki,o kadar insana yemek yapabilecekmiyim bilmiyorum :)Şu sıcaklar biraz geçsin diye bekliyorum bende ama kağıt kebabı çok iyi fikir canım çok saol :)

şimdi eşim aradı annesiyle konuşmuşlar.h.sonu misafirlerim için börek yapacakmış malzemeleri aldım sakın bişey yapmasın,yorulmasın demiş.çok düşünceli kadın ya seviyorum onu

şimdi eşim aradı annesiyle konuşmuşlar.h.sonu misafirlerim için börek yapacakmış malzemeleri aldım sakın bişey yapmasın,yorulmasın demiş.çok düşünceli kadın ya seviyorum onu

bence sen biran önce al da bitsin bu sıcaklar bitmez
kışı beklesen de çok geç olur hem ramazan da giricek ağustos da
sonra ramaznda da çağırısan ikisini bir seferde halletti demesinler

Ayy ne güzel keşke bizdede öle olsa... yemek yapmayı çok seviyorum ama ağır topları ağarlamak zor yoksa mutfak en sevdiğim yer :)

güzelde benim için geçerli olmadı
ne gelen ne giden
en rahat benim
2 kere misafirim geldi
1 iş yerinden arkadaşlarım
diğeride eşimin iş yerinde arkları
annemleri kışa alıcam öle anlaştık
uğraşma şimdi yemekle dedi
menüyü abim çoktann hazırladı zaten problemim yok o yüzden

bence sen biran önce al da bitsin bu sıcaklar bitmez
kışı beklesen de çok geç olur hem ramazan da giricek ağustos da
sonra ramaznda da çağırısan ikisini bir seferde halletti demesinler

ayy evet doğru söylüyorsun ben ramazanı unuttum tamamen.. birde iftara almak lazım :) ohhh miss misss :)
Ananem kesin ikisini bi seferde halletti der ondan eminim :)

eee menüde neler var bakalım

Kaderimiz bir zeynepçim...
Benimde eşim tarafından kimse gelmiycek zaten... eşimin iş arkadaşlarını çağardık ama henüz gelen olmadı,
ben zaten şuanda çalışmıyorum :) sanırım ben senden de rahatım şimdilik..
Annemleri geçen gün yemeğe aldım ama ölesine bi yemekti börek yapmıştım bu akşam bizde yiyelim dedim onlarda geldi
ama eni konu hazırlanp alıcam yine :)

bizdede büyükler davet eder yemeğe ama allahtan kimse almadıda bende çaya çağırmamış oldum

bizde de şöyle durum oluuoyr sana gelsin veya gelemsin yinede kayınvalideme gelenin davet ediyorsun buyrun çıkalım bir kahve bizde içeilim yok diyen yok allahtan
dün gelmişti yurtdışından misafir uğramaya kayınvalidemlere ee sonuçta amcaoğlu bizde davet ettik çok durmadılar evi gexdiler birere kola içip kalktılar tezgahın üstü bulaşık vardı yemekten kalkıp çıkmıştık yukarı bazen hoş olmuyor :) her daim düzenli olmak zorunda evim benim ikili ilişlilerde böyle anında biri gelebiliyor

bugünde öğlen yaptık

eda kayınlara biz bohçada şunları koyduk
nişan yada düğün sonrası

iki kayınmada ayrı ayrı
gömlek
çorap
lif
havlu
çamaşır

sen çalışıyorsun ama canım her daim düzenli olmazsın malesef anlayışlı olmalı insanlar

sen çalışıyorsun ama canım her daim düzenli olmazsın malesef anlayışlı olmalı insanlar

yani aslında öyle tabikide sonuçta yeni gelinsin merak eidyorlar evini barkını çıkmak bakmak istiyorlr e bende nezaketen davet ediyoum başka zaman demiyorlar hemen çıkıyoruz genelde toplu buket şimdilik çünkü artık mantığı anladım gelen çıkıyor işte bir sabah kahvaltılıklarım oluyor bazen birde ütü selem öyle aman aman dağınıklık bırakmıyorum malüm anında çat kapı oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…