- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.841
hoşgeldn şimdiden hyrlı ugurlu olsun ınsallhh canm
nurgulcüm hoşgeldin,yeni gelin :)fotoğraflarını paylaş hemen :)
denizimm,buketim yalancı su böreği tarifiniz yok mu yaa
hıh annemde böle yapıodu işte
ama geç mi pişer suda acaba patlıcanlar
karnıyarıkta kızarır imam bayıldıda suyla pişer dediini hatırlıyrm evlenmeden önce :)
suya salça fln koymuyrz dime
yağ ve su.
iç malz. soğan sarımsak domates bu kadar mı
VALLA BUKETCİM CUMARTESİ İŞ ÇIKIŞI ZATEN RAHATSIZDIM REGL DEN DOLAYI TERASTA MANGAL FELAN YAPTIK bu yüzden pek birşey yapamamıştım evde pazar günü inan eşimin amcası yani düğünede gelemdiler tebriğede pazar günü için geleceğiz dediler sonuçta haber veriyorsun inan ayaklarıın üstünde duramadım ama yinede gelirler diye hazırlık yaptım çok acayip sinir oldum ama yapacak birşey yok ama onlarla karşılaşacağım mutlaka diyeceğim iki laf var hem haber veriyorsunuz hem gelmiyorsunuz bir sürü hazırlık yaptım mutlaka söylemem lazım yoksa çatlarım
buketçm alemsn yaaa güldürdn bni olsun sen ikisinnde yaz bize biz ikisnnde tarifini alalım bn akşam yemkelrimi sayenzde yapıorum bugun artık dolma yapacagm burdan aldım tarıfle bakalm inşallh güsel olacak
ben iç malzemesine bu kadar koyuyorum tabi tuz karabiber biraz da
suyunada salça koymuyorum canım domatesleri doğrarken suyu akıyo tabağa biraz onu döküyorum zaten patlıcanların içindekilerde dökülüyo piştiği tencereye öle yapıyorum pişince borcama alıp üzerine hafif z yağı gezdiriyorum hem lezetkli hemde parlak güzel görüntülü ouyo
şeker yine oktaycığımdan
Malzemeler:
6 adet yufka
1 kase ezilmiş beyaz peynir
1 kase rende kaşar peyniri
Sosu için:
3 adet yumurta
1.5 şişe maden suyu
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
Yapılışı:
3 yufkayı yağlanmış tepsiye üstüste dizin. İçine beyaz peynir + kaşar peynirini koyun.Ardından kalan yufkaları da serin ve kare dilimleyin.
Sosu için bir kasede yumurta,süt,sıvıyağ ve maden karıştırıp mikserle çırpın. Ve yufkaların üzerine dökün. 200 derecede pişirin.Afiyet olsun...
ayşw tezini teslim etcekti acaba nasıl oldu
aylin gayseride :))
ee balayından herkes döndü esra da ulaşır müsait olduğunda insan bir gün girmeyince merak ediyor
şeker yine oktaycığımdan
Malzemeler:
6 adet yufka
1 kase ezilmiş beyaz peynir
1 kase rende kaşar peyniri
Sosu için:
3 adet yumurta
1.5 şişe maden suyu
1 çay bardağı sıvıyağ
1 su bardağı süt
Yapılışı:
3 yufkayı yağlanmış tepsiye üstüste dizin. İçine beyaz peynir + kaşar peynirini koyun.Ardından kalan yufkaları da serin ve kare dilimleyin.
Sosu için bir kasede yumurta,süt,sıvıyağ ve maden karıştırıp mikserle çırpın. Ve yufkaların üzerine dökün. 200 derecede pişirin.Afiyet olsun...
ya canım bazı tariflerde böyle,bazılarında yok hamuru parçalara ayırın suyn,sütün içine atın falan fişman yazıyor kafam karıştı....
kolaya benziyor tarifi o yüzden yapayım dedim akşama misafirim var yine...
dünkü misafirlerim de geldi canım...kahvaltı hazırladım onlara .akşamüstüde patatesli havuçlu yoğurtlu salata tarzında bişey yapmıştım,kurabiye,mozaik pasta,ve kayınvalidemin böreklerini servis yaptım...gelenler arkadaşlarımdı...çok şaşırdılarrrrrrrr beni öyle ,o kadar hazırlanmış görünce ...beklemedikleri performans sergiledim vee çok mutlu oldum...:)
onlar gidince de eşimin annesiyle,babası geldi...eee yaptıklarımdan çok az kaldı.11 gibi onlar gitti tekrar pasta yap salata yap...bu akşam yine misafir ağırla....ölücem yorgunluktan ....
aferin benim hamarat kızımabende işte o yırtarak yapanlardanım canım
denizimm ev yerleştirmesini nasıl yaptın bebişimm temizleyipp sonr aeşyaları taşıyıp yerleştirelim mi nasıl yapayımm
kübra sen ne yaptın şekerim hafta sonu
bende ilk defa deneyeceğim için nasıl yapmam gerektiğini anlayamadım ...hazırladığın sulu,sütlü,sodalı harcın içinde yufkayı yumuşatıp mı koyuyorsun tepsiye canım
denizimm ev yerleştirmesini nasıl yaptın bebişimm temizleyipp sonr aeşyaları taşıyıp yerleştirelim mi nasıl yapayımm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?