2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben iç malzemesine bu kadar koyuyorum tabi tuz karabiber biraz da

suyunada salça koymuyorum canım domatesleri doğrarken suyu akıyo tabağa biraz onu döküyorum zaten patlıcanların içindekilerde dökülüyo piştiği tencereye öle yapıyorum pişince borcama alıp üzerine hafif z yağı gezdiriyorum hem lezetkli hemde parlak güzel görüntülü ouyo

yazık günah ya ne kadar düşüncesizler birde amcaymış yani düğüne gelmemesi ayrı ayıp zaten de insan haber veripte nasıl birşey söylemeden gelmez aklım almıyor sende kabul etme bir daha diyeceğim ama amca yani:S

buketçm alemsn yaaa güldürdn bni olsun sen ikisinnde yaz bize biz ikisnnde tarifini alalım bn akşam yemkelrimi sayenzde yapıorum bugun artık dolma yapacagm burdan aldım tarıfle bakalm inşallh güsel olacak

karıştırdım ama ben imambayıldıyıda kızartıyorum aynı denizin verdiği tarifteki gibi bana göre tek fark birinin harcı kıymalı diğeri zeytinyağlı. Sen oluyorsun yavaş yavaş çekirge ışık var sende

şeker yine oktaycığımdan

Malzemeler:

6 adet yufka

1 kase ezilmiş beyaz peynir

1 kase rende kaşar peyniri

Sosu için:

3 adet yumurta

1.5 şişe maden suyu

1 çay bardağı sıvıyağ

1 su bardağı süt

Yapılışı:

3 yufkayı yağlanmış tepsiye üstüste dizin. İçine beyaz peynir + kaşar peynirini koyun.Ardından kalan yufkaları da serin ve kare dilimleyin.

Sosu için bir kasede yumurta,süt,sıvıyağ ve maden karıştırıp mikserle çırpın. Ve yufkaların üzerine dökün. 200 derecede pişirin.Afiyet olsun...

sağol cnm.
bu şelikde denicem inş.olur.

adağım fln yoktu
ztn adak adama huyumda pek yoktur.
evet denizciğim anneme sölicemde bakalım bir yol bulurlar herhalde

bende bu şekilde sodalı yapıyorum tek fark tepsiye dizme biçimimiz ben tepsiyi yağlıyorum bir yufkayı yerleştiriyorum kenarları dışarda kalıyor. sosluyorum tepsideki tufkayı sonra kalan yufkanın yarısını elimle yırtıyorum sonra yine sos ve iç harcı peynirli karışım yani sonra kalan yufkalarıda yırtıyorum koyuyorum sonra sosluyorum gene en son dışarıda kalan yufka yapraklarını tepsinin içine katlıyorum üzerine yumurta sarısı sürüp fırına veriyorum

ayşw tezini teslim etcekti acaba nasıl oldu
aylin gayseride :))

ee balayından herkes döndü esra da ulaşır müsait olduğunda insan bir gün girmeyince merak ediyor

ya canım bazı tariflerde böyle,bazılarında yok hamuru parçalara ayırın suyn,sütün içine atın falan fişman yazıyor kafam karıştı....
kolaya benziyor tarifi o yüzden yapayım dedim akşama misafirim var yine...

dünkü misafirlerim de geldi canım...kahvaltı hazırladım onlara .akşamüstüde patatesli havuçlu yoğurtlu salata tarzında bişey yapmıştım,kurabiye,mozaik pasta,ve kayınvalidemin böreklerini servis yaptım...gelenler arkadaşlarımdı...çok şaşırdılarrrrrrrr beni öyle ,o kadar hazırlanmış görünce ...beklemedikleri performans sergiledim vee çok mutlu oldum...:)

onlar gidince de eşimin annesiyle,babası geldi...eee yaptıklarımdan çok az kaldı.11 gibi onlar gitti tekrar pasta yap salata yap...bu akşam yine misafir ağırla....ölücem yorgunluktan ....

aferin benim hamarat kızıma bende işte o yırtarak yapanlardanım canım

Son düzenleme:
İnsanlara memleket ayrımı yapmak istemiyorum ama sitenin yarısı Adanalı olunca mecbur yapmak zorunda kalıyorum Teyzeeee kapıyı açççç Allahım ya ses tonlarını ayarlayamıyorlar onların yüzünden sabahın köründe uyanıyorum bir de uyarsam bile kavga etmeye hemen hazırlar

Kızlar sizde evinizi sirkeli suyla silin bunu bana Züleyha söylemişti ama bir kaç kişiden daha duydum

Bir de en iyi okuma da kendi yaptıgınız okumadır dün abdset alıp dua okumak istedim ama o kadar çok zorlandım ki ama yine de okudum kızlar siz de kendinizi bol bol okuyun

günaydın kızlar. işlere daldım ancak gelebildim

kübra sen ne yaptın şekerim hafta sonu

canım cumartesi eşim evdeydi çalışmıyordu o tv ilzerken evi temziledim bende ancak cumartesileri iş yapabiliyorum mecburen onu yalnız bıraktım temzilik yaptım sonra pazara gittik. alışveirşimizi yaptım mısır aldık gelirken haşladık sonrada kayınvalidemi görümcemi birde elltimleri davet ettim. başka bişey yapmadım mısırdan sonrada dondurma yedik. geç gittiler zaten. pzar günü ağvaya gittik eşimle ama şile yolu felaket kapalıydı perişan olduk. ağvada 3 saat durduk yani ama gidiş gelişimiz çok uzun sürdü eve geldiğimizde çok yorgunduk. ama yinede o 3 saat bile yetti

Son düzenleme:
bende ilk defa deneyeceğim için nasıl yapmam gerektiğini anlayamadım ...hazırladığın sulu,sütlü,sodalı harcın içinde yufkayı yumuşatıp mı koyuyorsun tepsiye canım

ben aslında parçaları sosun içine batırmıyorum sosu parçaların üzerine döküp elimle parçaları karıştırıyorum ama mantık olarak aynı şey oluyor aslında:) Ben sosa batırırsam ne kadar çeker sos az mı kalır bilemediğim için kendim istediğim oranda üzerine döküyorum

denizimm ev yerleştirmesini nasıl yaptın bebişimm temizleyipp sonr aeşyaları taşıyıp yerleştirelim mi nasıl yapayımm

ilk kaba temizlik yaparsınız canım ev boşken sonra ben mobilyalar gelmeden tekrar gidip yerleri felan sildim ki koyuldumu bir daha kaldıramayız
bir kaç hafta sonrada çeyizim gitti yine bir gün öncesi genel bir temizlik yaptım insanalrda geleck hem eşyalar serilecek durduğu yerde de toz oluyor allahtan laminant ta siliyoruz hemencik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…