2011 gelin adayları buyrun sohbete

meltem durumlr nasl meraklandırdın bızı vla yaz hemen bizde hafta sonu denze gittik sahilde arkamızda bir grup vardı bütün gün rahatsz ettiler bizi yaa ayy aynen sana katılıyorum asla insan ayrımı yapmam ama adap ve usül bilmeyen hariç ayy uzanmış 2 metre ayakları popomuza değio nerdeysee kibarca söylesen verdkleri cevabı anlamayacaksn en iyisi muhatap olmamak

hım anladım canım ikside aynı yola çıkıyor hemen hemen...deneyeyim bakayım akşama.inş. elime yüzüme bulaştırmam ...

Son düzenleme:
evde annelmizin yaptığı yufkalar kuru olduğu için ıslatıyorlardı bunlar hazır yufka zaten yumuşak üzerüne dökersin sosu dene bir öyle bir böyler başka zamanda deneyerek bizide söylersin gerçi o tarz bir börekler güzel oluyor artık tadı elimizden mi yoksa sosundan mı b,ilmiyorum :)

Benim hislerim çok kuvvetlidir kızlar bilirler nişanlım bana adım atmaya çalışıyo yazık garibim engelliyolar biliyomusun 2 tane cadı var bi tanesi kaynana bi tanesi de görümce o kadar doldum ki suratlarına bagırıp tükürmek istiyorum biliyosun ist'da yasıyolar korkusundan kızını dısarı bile çıkaramıyo laf arasında 1 gün biz konusurken senin de kızın var demiştim de tövbe de falan demişti ama sonra ne oldu ben bunları ögrendim ya hemen msj attım ah ediyorum benim bu yasadıklarımın hepsi senin kızından çıkacak yazdım yoksa benim nişanlım tek basına su içmeyi bile aklına getiremez

eşyalar gitmeden,ev boşken temizle kuzum...hem daha rahat olur ,hem de geniş geniş iş yaparsın...hem zaten dur bakalım daha kaç kere temizlencek o ev:)

sormaa bebişimm yaa başlıyorruz asıl işlereeeee
pekii evden eşya çıkarırken yastıkalrı yorganları kılıflayıp sonrada kurdele yapıp öyle mi evden çıkarayım zaten 2 dk evimm:))

ellerine ne geçti peki döner dolaşır onların başına geçer bunu bilmeyecek kadr cahiller işte başkalarını mutlulugunu kıskanarak hayatlarını geçiren bir deste ezikk hiç mi inancları yok yaa nasıl bu kadr kötü olabilyo bu ınsanlar bn anlamıyorum gercekten ama beklerım herkesten herseyı sasırmadım bu yuzden canm nişanlınla görüşmedn mi hiç anlatmadn mı bu olanları

meltemcim ben birşey anlamadım şimdi sen istanbula düğüne diye gittiğinde nişanlın başka kızı bırakmıştı ya kayınvalidende nişnalına epey kızmıştı seni desteklemişti e bu kayınvalide seni istemiyorsa neden öyle davrandı peki

sormaa bebişimm yaa başlıyorruz asıl işlereeeee
pekii evden eşya çıkarırken yastıkalrı yorganları kılıflayıp sonrada kurdele yapıp öyle mi evden çıkarayım zaten 2 dk evimm:))

kolay gelsn simdiden yardıma gelebılırz:)))bn tecrubelıyım nasılsa:)))evin temzliği bitecek yerleseceksn düğünn olacak cok gusel sonra evinde ayaklarını uzatırkn düşünüeceksın hersey ne kadr güsel ve hızlı oldu die rahat bir nefes alacaksın canm bnm sonrasında ama bu telaşlarda güsel kolay gelsn simdiden sna

canım bizimde 5 dk biliyorsun yinede annem yastıkları kılıfları dantelleri neyse işte geçirdi sonra betaz hurca ilk temiz bir çarşaf gerdi ıslak felan yani bişey olmasın diye sonra yastıkalrı hurca koyduk hurcuda kırmızı kuerdele ile yükledik arabaya :) sereceksen benim gibi çıkarttık hurçtan. yük vardı resmide görmüşşündür sandığın üzerine koydıuk

evet buket ya sessiz sedası belli oldu düğün tarihin hayırlısıyla. sanki kız annesi gibi hüzünlendim bende az kaldı canım. ama eminim annen ne kadar üzülsede bir yandanda mutludur. doğru seçim yapınca kızlar anneleri hüzünden çok mutluluk yaşıyor. rabbim hayırlısıyla yuvanı kurmayı nasip etsinnn canım

meltem sen gerçekten çok sabırlsın ve dayanıklısın umarım hep böyle deva m edersinde

siz bu olayı kendiniz biraz zor çözersiniz bir şeklide araya birilerinin girmei gerekiyor mesajla uzaklaşmayla olacak iş değil bence bu zamanı daha fazla uzatma derim gelsin aileler yakınlar konuşun böyle yabani gibi o kaç sen uzaklaş
bazı şeyler etkilidir diyebiliyoruz ya sonuçta sanada oldu sen neden böyle düşünebiliyorsun peki mesaj atabiliyorsun da o nenden aynı tepkiyi gösteremiyor yine yazdım duramadım pöffffffffffff

aynen denzcım katılıyorum ama hepımız bır seylere katlanıyoruz hayatmzda işte sanırım Rabbim güç veriyor ayrı şeylerle sınanıyouz meltem zor bır durumda dilerm inanıyorum düzelicek

meltemcim sen ne öğrendin ben o kısmı anlamadın..ne ögrendinde kayınvalidene mesaj attın?
buketcim hayırlı olsun canım..niye söylemiyosun tarih aldıgınızı??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…