- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.861
İnsanlara memleket ayrımı yapmak istemiyorum ama sitenin yarısı Adanalı olunca mecbur yapmak zorunda kalıyorum Teyzeeee kapıyı açççç Allahım ya ses tonlarını ayarlayamıyorlar onların yüzünden sabahın köründe uyanıyorum bir de uyarsam bile kavga etmeye hemen hazırlar
Kızlar sizde evinizi sirkeli suyla silin bunu bana Züleyha söylemişti ama bir kaç kişiden daha duydum
Bir de en iyi okuma da kendi yaptıgınız okumadır dün abdset alıp dua okumak istedim ama o kadar çok zorlandım ki ama yine de okudum kızlar siz de kendinizi bol bol okuyun
ben aslında parçaları sosun içine batırmıyorum sosu parçaların üzerine döküp elimle parçaları karıştırıyorum ama mantık olarak aynı şey oluyor aslında:) Ben sosa batırırsam ne kadar çeker sos az mı kalır bilemediğim için kendim istediğim oranda üzerine döküyorum
hım anladım canım ikside aynı yola çıkıyor hemen hemen...deneyeyim bakayım akşama.inş. elime yüzüme bulaştırmam ...
canım olmadı hazır milföy al içine peynir koy bulunsun dolabında acil durumlar için
meltem durumlr nasl meraklandırdın bızı vla yaz hemen bizde hafta sonu denze gittik sahilde arkamızda bir grup vardı bütün gün rahatsz ettiler bizi yaa ayy aynen sana katılıyorum asla insan ayrımı yapmam ama adap ve usül bilmeyen hariç ayy uzanmış 2 metre ayakları popomuza değio nerdeysee kibarca söylesen verdkleri cevabı anlamayacaksn en iyisi muhatap olmamak
eşyalar gitmeden,ev boşken temizle kuzum...hem daha rahat olur ,hem de geniş geniş iş yaparsın...hem zaten dur bakalım daha kaç kere temizlencek o ev:)
Benim hislerim çok kuvvetlidir kızlar bilirler nişanlım bana adım atmaya çalışıyo yazık garibim engelliyolar biliyomusun 2 tane cadı var bi tanesi kaynana bi tanesi de görümce o kadar doldum ki suratlarına bagırıp tükürmek istiyorum biliyosun ist'da yasıyolar korkusundan kızını dısarı bile çıkaramıyo laf arasında 1 gün biz konusurken senin de kızın var demiştim de tövbe de falan demişti ama sonra ne oldu ben bunları ögrendim ya hemen msj attım ah ediyorum benim bu yasadıklarımın hepsi senin kızından çıkacak yazdım yoksa benim nişanlım tek basına su içmeyi bile aklına getiremez
Benim hislerim çok kuvvetlidir kızlar bilirler nişanlım bana adım atmaya çalışıyo yazık garibim engelliyolar biliyomusun 2 tane cadı var bi tanesi kaynana bi tanesi de görümce o kadar doldum ki suratlarına bagırıp tükürmek istiyorum biliyosun ist'da yasıyolar korkusundan kızını dısarı bile çıkaramıyo laf arasında 1 gün biz konusurken senin de kızın var demiştim de tövbe de falan demişti ama sonra ne oldu ben bunları ögrendim ya hemen msj attım ah ediyorum benim bu yasadıklarımın hepsi senin kızından çıkacak yazdım yoksa benim nişanlım tek basına su içmeyi bile aklına getiremez
sormaa bebişimm yaa başlıyorruz asıl işlereeeee
pekii evden eşya çıkarırken yastıkalrı yorganları kılıflayıp sonrada kurdele yapıp öyle mi evden çıkarayım zaten 2 dk evimm:))
meltem sen gerçekten çok sabırlsın ve dayanıklısın umarım hep böyle deva m edersinde
siz bu olayı kendiniz biraz zor çözersiniz bir şeklide araya birilerinin girmei gerekiyor mesajla uzaklaşmayla olacak iş değil bence bu zamanı daha fazla uzatma derim gelsin aileler yakınlar konuşun böyle yabani gibi o kaç sen uzaklaş
bazı şeyler etkilidir diyebiliyoruz ya sonuçta sanada oldu sen neden böyle düşünebiliyorsun peki mesaj atabiliyorsun da o nenden aynı tepkiyi gösteremiyor yine yazdım duramadım pöffffffffffff
meltem sen gerçekten çok sabırlsın ve dayanıklısın umarım hep böyle deva m edersinde
siz bu olayı kendiniz biraz zor çözersiniz bir şeklide araya birilerinin girmei gerekiyor mesajla uzaklaşmayla olacak iş değil bence bu zamanı daha fazla uzatma derim gelsin aileler yakınlar konuşun böyle yabani gibi o kaç sen uzaklaş
bazı şeyler etkilidir diyebiliyoruz ya sonuçta sanada oldu sen neden böyle düşünebiliyorsun peki mesaj atabiliyorsun da o nenden aynı tepkiyi gösteremiyor yine yazdım duramadım pöffffffffffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?