2011 gelin adayları buyrun sohbete

elimizden elimizden :) kayınvalidem işte sigara böreği yapmış ama az kaldı o yetmez onun yanına ek olarak yapıcam. en kısa zamanda sarıp buzluğa atıcamm çok büyük kolaylık valla canım

Buket sen de uzak yoldan kalksan gitsen sana da aynısını yaparlardı sonuçta annem babam yanımda yok ben de onlara emanetim beni evden kovacak hali yok ya birincisi buydu,ikincisi maaşı kendi evine degil benim evime girecek yani ona para kalmayacak içimde o kadar çok söyleyemediklerim varki bunları söyleyecegim içimde kalmayacak eee noldu bütün gün facebook basında oturup da tarla biçme bahanesiyle kendi kocası nerde yook 1 hafta gidiyor ortadan kayboluyor çirkef kadın nefret ediyorum ya mantıklıı düşününce benim gördüklerim bunlar eger biz barışırsak da ben istanbulda falan yaşamam onlar beni yerler dayanıklılık degil inat ettim Denizim çünkü şu anda elimden gelen bu

Buketttt kız takvimine bakdım anam düğün tarihin kesinleşti mi?

Kilit nokdam zuzuşdan sonra sen oluyorsun desene :)

Kesin gibi canım bu cumartesi tutmayı düşündüğümüz salonda düğün var gidip bakacağız beğenirsek sözleşme imzalayacağız.

aynen dediğin gibi canım annemin avuntusu damadını çok seviyor olması birde dükkkan eve çok yakın annem zıt pıt gelebilir:)

Nurgülümm kuzucumm hoş gelmişsin nasılsın?

Resimleri bekliyoruz detay istiyoruz nasıl gidiyor evlilik bakayım?

Buketim hayırlı olsun arkadaşım umarım bir sorun çıkmaz.
Zuzuşumdan sonra kilit nokdam sen olursun

ne bileyim ben senin kayınvalideni iyi ve aranızda çok iyi biliyordum canım. Birde istanbulda evleri var diye biliyorum kira vermeyecektiniz e bu durumda nasıl istanbula gitmem ankarada aşayalım diyeeksin desende nişanlın kabul etmez sanmıyorum

ailenle nedne paylaşmıyorsun bu basit bir durum değil o şeyide söyle annene yol gösterirler az çok daha çok destek olur güç alırsın tatlım ya
aradımı nişanlın bu zaman zarfında hiç

meltem en doğrusunu yapıyorsun şuan sakin olmakla. ama iş baya karışmış ve karşılıklı sinir olmuşsunuz. böyle uzak kalarak dahada büyüyecek iş. ne zaman konuşmayı düşünüyorsunuz nişanlınla. ondan haber gelmesini mi bekliyorsun . sakin kalsan bile içinde birikir canım bazı şeyler patlama yaşarsın senin için daha kötü olur bence çözün bu işi.

sağol nilaycım inşallah bir aksilik çıkmazda bende başgöz olurum sanada çok az kalır:)

nurgülcüm yoğun istek üzerine burdan soruyorum herkese sordum çünkü hak geçmesin Acı varmıydı acı

Selammmm bebişler....
Süper hafta olsun inşallah hepimize... Bu ne sıcaktır böyle yahuu kolumu kıpırdatamıyorum...
Eşine ps3 alacaklara sesleniyorum alın ama futbol hariç birlikte oynuyacağını oyunları tercih edin
Şahsen ben öyle yaptım çok memnunum beraber çok eğleniyoruz... Futbol oynamak istediklerinde abimler getiriyor veya onlara gidiyoruz öyle oynuyorlar

Meltemim bencede sabırlı olmakla en doğrusunu yapıyorsun,bi süre daha tut içinde ama bence kendi ailenlede paylaş bu durumu canım, sonuçta siz 2 sevgili değilsiniz beraber yuva kuracağın insan ve ailesi... olanları ve gözlemlerini aileninde bilmesi lazım diye düşünüyorum.

Süpermiş şekerim :) Sevdiceğim beni kırmaz zati birlikde oynuyabileceğimiz oyunlar seçeriz.
Olmadı ben futbol oynarım Yada sevdiceğim oynarken bende kitap okurum ne güzel olur

buket sorsana kız herkese sordun haydiiiiiiiiiiiiiii

denizciğimmm allah senin iyiliğini versin emiiiii

edanın anlattığı olaydan sonra sormuyorum canım ya ben nurgüle özelden sorarım

eda ne anlattı buketçiğimmm kız aaaa merak ettim şimdi bak

canıkom geldim diyorsunda aşağıda görünmüyorsun ki
balayın nasil geçti nasıl evlilik ay ben asıl şimdi gitmek isityorum tatile ya

kız sizin için resimleri halletmeye gittim canım benimmmm

nilayyummmm hoşbulduk canım benim nasıl olsun canım allaha şükür çok iyi gidiyor darısı başınıza inş.

akıllandık sor sonra alını olmasın sil böyle ne yapalım biz nerden bileceğiz sana mesaj atacak (((((((((((((((((((

yok kız sendeeee mesajı buraya yazarım canım benimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…