- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.881
evde annelmizin yaptığı yufkalar kuru olduğu için ıslatıyorlardı bunlar hazır yufka zaten yumuşak üzerüne dökersin sosu dene bir öyle bir böyler başka zamanda deneyerek bizide söylersin gerçi o tarz bir börekler güzel oluyor artık tadı elimizden mi yoksa sosundan mı b,ilmiyorum :)
meltemcim ben birşey anlamadım şimdi sen istanbula düğüne diye gittiğinde nişanlın başka kızı bırakmıştı ya kayınvalidende nişnalına epey kızmıştı seni desteklemişti e bu kayınvalide seni istemiyorsa neden öyle davrandı peki
meltem sen gerçekten çok sabırlsın ve dayanıklısın umarım hep böyle deva m edersinde
siz bu olayı kendiniz biraz zor çözersiniz bir şeklide araya birilerinin girmei gerekiyor mesajla uzaklaşmayla olacak iş değil bence bu zamanı daha fazla uzatma derim gelsin aileler yakınlar konuşun böyle yabani gibi o kaç sen uzaklaş
bazı şeyler etkilidir diyebiliyoruz ya sonuçta sanada oldu sen neden böyle düşünebiliyorsun peki mesaj atabiliyorsun da o nenden aynı tepkiyi gösteremiyor yine yazdım duramadım pöffffffffffff
Buketttt kız takvimine bakdım anam düğün tarihin kesinleşti mi?
Kilit nokdam zuzuşdan sonra sen oluyorsun desene :)
evet buket ya sessiz sedası belli oldu düğün tarihin hayırlısıyla. sanki kız annesi gibi hüzünlendim bende az kaldı canım. ama eminim annen ne kadar üzülsede bir yandanda mutludur. doğru seçim yapınca kızlar anneleri hüzünden çok mutluluk yaşıyor. rabbim hayırlısıyla yuvanı kurmayı nasip etsinnn canım
ben geldim diyorum kimse birşey demiyor allah allah yawww ne oldu size kızlarrrr
buket sorsana kız herkese sordun haydiiiiiiiiiiiiiii
edanın anlattığı olaydan sonra sormuyorum canım ya ben nurgüle özelden sorarım
Buket sen de uzak yoldan kalksan gitsen sana da aynısını yaparlardı sonuçta annem babam yanımda yok ben de onlara emanetim beni evden kovacak hali yok ya birincisi buydu,ikincisi maaşı kendi evine degil benim evime girecek yani ona para kalmayacak içimde o kadar çok söyleyemediklerim varki bunları söyleyecegim içimde kalmayacak eee noldu bütün gün facebook basında oturup da tarla biçme bahanesiyle kendi kocası nerde yook 1 hafta gidiyor ortadan kayboluyor çirkef kadın nefret ediyorum ya mantıklıı düşününce benim gördüklerim bunlar eger biz barışırsak da ben istanbulda falan yaşamam onlar beni yerler dayanıklılık degil inat ettim Denizim çünkü şu anda elimden gelen bu
Buket sen de uzak yoldan kalksan gitsen sana da aynısını yaparlardı sonuçta annem babam yanımda yok ben de onlara emanetim beni evden kovacak hali yok ya birincisi buydu,ikincisi maaşı kendi evine degil benim evime girecek yani ona para kalmayacak içimde o kadar çok söyleyemediklerim varki bunları söyleyecegim içimde kalmayacak eee noldu bütün gün facebook basında oturup da tarla biçme bahanesiyle kendi kocası nerde yook 1 hafta gidiyor ortadan kayboluyor çirkef kadın nefret ediyorum ya mantıklıı düşününce benim gördüklerim bunlar eger biz barışırsak da ben istanbulda falan yaşamam onlar beni yerler dayanıklılık degil inat ettim Denizim çünkü şu anda elimden gelen bu
Buket bende sana sorarım acı var mıydı acı diyeTövbe tövbe
Selammmm bebişler....
Süper hafta olsun inşallah hepimize... Bu ne sıcaktır böyle yahuu kolumu kıpırdatamıyorum...
Eşine ps3 alacaklara sesleniyorum alın ama futbol hariç birlikte oynuyacağını oyunları tercih edin
Şahsen ben öyle yaptım çok memnunum beraber çok eğleniyoruz... Futbol oynamak istediklerinde abimler getiriyor veya onlara gidiyoruz öyle oynuyorlar
deniz mesaj atıp soracakmış düğünün ertesi günü
buket sorsana kız herkese sordun haydiiiiiiiiiiiiiii
edanın anlattığı olaydan sonra sormuyorum canım ya ben nurgüle özelden sorarım
canıkom geldim diyorsunda aşağıda görünmüyorsun ki
balayın nasil geçti nasıl evlilik ay ben asıl şimdi gitmek isityorum tatile ya
Nurgülümm kuzucumm hoş gelmişsin nasılsın?
Resimleri bekliyoruz detay istiyoruz nasıl gidiyor evlilik bakayım?
Buketim hayırlı olsun arkadaşım umarım bir sorun çıkmaz.
Zuzuşumdan sonra kilit nokdam sen olursun
akıllandık sor sonra alını olmasın sil böyle ne yapalım biz nerden bileceğiz sana mesaj atacak(((((((((((((((((((
sağol nilaycım inşallah bir aksilik çıkmazda bende başgöz olurum sanada çok az kalır:)
nurgülcüm yoğun istek üzerine burdan soruyorum herkese sordum çünkü hak geçmesinAcı varmıydı acı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?