- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.901
Süpermiş şekerim :) Sevdiceğim beni kırmaz zati birlikde oynuyabileceğimiz oyunlar seçeriz.
Olmadı ben futbol oynarımYada sevdiceğim oynarken bende kitap okurum ne güzel olur
ben cevabımı aldımdenizciğimmm allah senin iyiliğini versin emiiiii
eda ne anlattı buketçiğimmm kız aaaa merak ettim şimdi bak
kız sizin için resimleri halletmeye gittim canım benimmmm
nilayyummmm hoşbulduk canım benim nasıl olsun canım allaha şükür çok iyi gidiyor darısı başınıza inş.
yok kız sendeeee mesajı buraya yazarım canım benimmm
Eşine ps3 alacaklara sesleniyorum alın ama futbol hariç birlikte oynuyacağını oyunları tercih edin
Şahsen ben öyle yaptım çok memnunum beraber çok eğleniyoruz... Futbol oynamak istediklerinde abimler getiriyor veya onlara gidiyoruz öyle oynuyorlar
Ben futbol maçı seyretmeyi çok severim...maça falan beraber gideriz hep eşimle ama nedense ps deki futbolu bi sevemedim
bazen oynuyoruz ama işte araba yarışı falan zevkli oluyor çok
Eşlerimizi mutlu etmek lazım ki onlarda bizi etsinn diyyymiii:13:
ben cevabımı aldım
Nurgülcüm hoşgeldin canımmmm
Allah mutluluğunuzu daim etsinnn... Evlerimizin huzuru hiç bozulmasınnn inşallahh aminnnn
Evet olabilir mantıklı bak bu ama yine de mutlaka alacaktır.
alır ama asla oynamaz ben tekken biliyorum. birisi gelince oynar ancak
Hoş ben şimdi çalışmıyorum yaa gündüzleri benim içinde iyi oluyorrr ps olması
O zaman alınmasında hiçbir sakınca yoktur :))
Kız bende çok sevdiğimden değil bencede araba yarışı daha zevkli hızıda severim hani
Ama mutlu olması için oynarımda.Ortak zevk alabilmek bence çok önemli.
Biz şükür ki birçok konuda çok uyumluyuz.Dün mesela denizdeydik.
Hep bir aradaydık.Birlikde yüzdük birlikde güneşlendik birlikde deniz bisikletine bindik.
Ben sevdiceğim kadar iyi yüzemediğim için arada dedim kocam ben bekliyeyim seni sen yüz gel
Olmaz fıstığım denizin tadı seninle çıkıyor dedi.Fark ettim bizim gibi olanda hiç yoktu.
Birbirimizin düşüncelerine önem veriyoruz gerekirse kendimizinkinden öncelikli tutuyoruz.
Sürekli, iyiki benimsin fıstığım iyiki varsın diyip durdu.Umarım evlenincede böyle devam eder:)
Ama en güzelide saçımı taramasıydı acıcak diye nasıl dikkat ediyor.Ahh desem yüzünü buruşturuyor hemen
Aşk güzel şey
Maşallahh canımmm Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın inşallah :)
Ama merak etme evlendikten sonrada aynı devam ediyor. Yani benim eşim evlenmeden öncede gözümün içine bakardı,ne istediğimi bakışlarımdan anlardı şimdide öle... Heleki annemlerin yanında sürekli beni övüp onere ediyor...aşkım benim yaa :)
fırsattan istifade sende oyna işte gündüzleri antreman falan yaparsın
yok canım benim ya korkulacak gibi birşey değilmiş bende biraz korkuyordum ama hiç öyle değilmiş canım benim insanın gözünü korkutuyorlar inanma sen kimseye
hoşbulduk emineciğimmmm amin canım benim aminnnn hepimizin inş.
koskoca topikte aylin ve ben sıkıntı çektik demekki bizlerde sorun oldu
acısada öldürmüyor :)))
Umarım canım ya benimde tek duam o.Annem bile farkında diyor ki çocuk gözünün içine bakıyor nilay.
İnşallah evlendikden sonrada böyle devam eder.Annem önüne tatlı koydu sevdiceğimin bende hazırlanıyordum.
Sevdiceğimde o tatlıyı çok sevmez.Ama annem yengen yaptı filan dedi.Yengemde bizdeydi.
Bende sevdiceğime bakdım göz göze geldik.O bakış azda olsa tadına bakmalısın bakışıydı.
Sevdiceğim hemen anladı tabi.Tadına bakayım dedi bakdı ve ellerinize sağlık dedi.
Annemle göz göze geldik o sırada.Bana bakıp güldü.Akşamda onu söylüyor.
Sevdiceğim benim ya umarım hep böyle olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?