2011 gelin adayları buyrun sohbete

koskoca topikte aylin ve ben sıkıntı çektik demekki bizlerde sorun oldu
acısada öldürmüyor :)))

deniz alem kızsın yawww

hoşgeldin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hoşbulduk edoşummmm nasılsın canım benimmmm

amannnn sıkıntılı gacı seni

BENİ atlamada denizcim....ben hepinizden beter çıktım.daha doğru düzgün bişey yok ortada

nasıl yok nilgüncüğümmm olmadımı kız

Ben sadece o ilk andan birazcık utanıyorum.
Hani ilk kez görcez ya birbirimizi anadan doğma şekilde o kısımdan.
Işıklar kapalı olsa mesela yada gözlerim kapalı olsa gerisi beni çok korkutmuyor.
Acısada öldürmüyor nasılsa

deniz alem kızsın yawww

hoşbulduk edoşummmm nasılsın canım benimmmm

amannnn sıkıntılı gacı seni

nasıl yok nilgüncüğümmm olmadımı kız

iyiiym bebegim nolsun çalışıyoruz işte..tekrar geri gelse şu günler tatilde olsak
dün eşimden söz aldım..seneye yıldönümümüzde yada herhangi bi gün önce kuaföre gidip hazırlanıcam gelinliğimi giyicem..eşimde damatlıgını giyicek..yıldız parkında foto çektiricez herkes yeni evleniyor sanıcak..ama gelinlik fotolarım bol bol olsun istiyorum

kıyamam canım benim eklesene resim göreyim seni kız

Pikenin altında çıkartırsın geceliğini eşinde aynı şekilde o zaman sorun olmaz...

Bizde haftaya gidiyoruz çekimee
Benim fotoğrafım çok ve istediğim gibi ama eşim bütün fotoğraflarda put gibi durmuş,elini ayağını nereye koyacağını bilememiş hiç beğenmedi kendini
o gün çok stresliydim bi daha çektirelim dedi bende zaten çok severim fotoğraf çekmeyi ve çektirmeyi
kardeşimde zaten düğün fotoğrafçısı haftaya gidicez bakalım yeşillik biryerleree

Nurgülüm çok güzel olmuşsun canım...
Fotoğraflarınızda çok güzel,Allah yüzünüzü hep güldürsün inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…