- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.921
Olur olur hiç merak etme... Aşk 7 sinde neyse 70 inde de odur... :)
Aşklarımız sonsuza kadar hep böyle devam etsin inşalllahhhhh
koskoca topikte aylin ve ben sıkıntı çektik demekki bizlerde sorun oldu
acısada öldürmüyor :)))
hoşgeldin bebeğimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
BENİ atlamada denizcim....ben hepinizden beter çıktım.daha doğru düzgün bişey yok ortada
reglim bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii annecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
reglim bittiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii annecimmmmmmmmmmmmmmmmmmmm :84::84::84::84::84::84::84::84::84::84:
deniz alem kızsın yawww
hoşbulduk edoşummmm nasılsın canım benimmmm
amannnn sıkıntılı gacı seni
nasıl yok nilgüncüğümmm olmadımı kız
iyiiym bebegim nolsun çalışıyoruz işte..tekrar geri gelse şu günler tatilde olsak
dün eşimden söz aldım..seneye yıldönümümüzde yada herhangi bi gün önce kuaföre gidip hazırlanıcam gelinliğimi giyicem..eşimde damatlıgını giyicek..yıldız parkında foto çektiricez herkes yeni evleniyor sanıcak..ama gelinlik fotolarım bol bol olsun istiyorum
Ben sadece o ilk andan birazcık utanıyorum.
Hani ilk kez görcez ya birbirimizi anadan doğma şekilde o kısımdan.
Işıklar kapalı olsa mesela yada gözlerim kapalı olsa gerisi beni çok korkutmuyor.
Acısada öldürmüyor nasılsa
iyiiym bebegim nolsun çalışıyoruz işte..tekrar geri gelse şu günler tatilde olsak
dün eşimden söz aldım..seneye yıldönümümüzde yada herhangi bi gün önce kuaföre gidip hazırlanıcam gelinliğimi giyicem..eşimde damatlıgını giyicek..yıldız parkında foto çektiricez herkes yeni evleniyor sanıcak..ama gelinlik fotolarım bol bol olsun istiyorum
Pikenin altında çıkartırsın geceliğini eşinde aynı şekilde o zaman sorun olmaz...
nurgüşüm maille veya buraya resim istiyorum acil olucak artık aps mi olur pps mi olur bilemem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?