2011 gelin adayları buyrun sohbete

maşallahh sübhanallahh..Allahımm nazarlardan korusun sizi..gelinlik çok güzel olmuş çok yakısmıs kuzuuu..aferin sana..detaycı kuzum benim..Rabbim hep böyle mutlu etsin sizi

Ay ne romantik biz hiç böyle romantik pozlar veremedik ya:)))

neyse artık evde kedi kendimizi çekeriz ne yapalım pöfff

çok değişik bir gelin olmuşsun farklı güzellik var

Çok güzel olmuşsun nurgülümm...
Pozlarınız inanılmaz doğal olmuş baktığında insanın yüzünü gülümsetiyor.
Çok romantik pozlar varAllahım bir ömür boyu mutlu etsin inşallah.
Darısı bizim başımıza

Yalancı seniiiiiiii
bende çekemezdim önceden..şimdi 15 gün olsa razıyımmmm

bir ay sonra şuan dediklerini demeyeceksin tam tamına 30 gün de anca vücüdun adapte olup alışıyor kübra öyle demişti tesellimdi valla ben de pek çektim ilk zamanlar şimdi eskisi kadar değil ama sıcakta da regl çekilmniyor hiç canım benfe geçen hafta diyordum şöyle 15 gün felan olsam diye ahahahahaha herkes aynı demek ay valla değişik şeyler bunlar zamanla şarkıda değişiyo aylinin dediğini gibi

Dün akşam balkonda yattık sıcak diye serin serin ama ben korktum sonra kaktık sabah bir baktım ki yastık sular içinde nasıl bir terleme sıcak anlamıyorum yatağın ucuna gidiyorum sıcakta ten değdimi tuaf oluyorum sinir geliyor yapış yapış

yaaa denizim o sorun bizdede var evin tüm camlarını açıyorum sonra toto dısarda kalıyo sabah üşüyorum..camlar pat küt vuruyo sıçrıyorum.eşim şakır şakır su atıyo silincek havlu kalmadı evde..uyurken bi sarılayım diyorum yapıs yapıs..

Biz vantilatör açık yatıyoruz ki ona rağmen terliyoruz... yoksa uyumak ne mümkünn.

düğün cdmizi izledik c.tesi gecesi..bi yandan kek yapıyorum..ordan koş koş diyo nikah anı..dedim şimdiyimi buldun işim var..ama güzel geçmiş ya..

Sabahe kader vanti açık ama başım gözüm ağırıyor sonra tutulıyor her yerim ee gece kalkıp kapatıyorum belli bir süre sonra üstümde açılıyor sıcak sonra sabaha kadar sıcak dön oraya dön buraya ya öfffff be herşey sorun sıcak bile valla hiç sarılamam sıcak kusura bakmasın teri sevmiyorum zaten ne yapayım

emoşummmmmmmmmm sana üstün başarılarından dolayı takdir belgesi veriyorum..annem bu ne rahatlık gıı..hadi bakalım inşallah diyorum.

Valla kitabın adını unuttum ama bir arkadaşımın verdiği kitap sayesinde diyebilirim.. yoksa bende vajinusmus bile olabilirdi o kadar korku vardı :18:
düğünden 1 ay kadar önce arkadaşım verdi okudum ve çok rahat atlattım tabi üstündende 1 aydan fazla zaman geçti artık hiç sorun yokk..
o yüzden dediğim gibi bi dahaki ay tam tersini söylüyeceğinden eminim :))

Yani bu sıcakta evlendiğimi düşünemiyorum ben... Ya haziran ya eylül en güzeli...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…