- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.941
Benimde bitme aşamasında çabucak bitsin istiyorum
sıcakta çekilmiyorda :)))))))) o yüzden
Yalancı seniiiiiiii
bende çekemezdim önceden..şimdi 15 gün olsa razıyımmmm
yalancı seniiiiiiii
bende çekemezdim önceden..şimdi 15 gün olsa razıyımmmm
Dün akşam balkonda yattık sıcak diye serin serin ama ben korktum sonra kaktık sabah bir baktım ki yastık sular içinde nasıl bir terleme sıcak anlamıyorum yatağın ucuna gidiyorum sıcakta ten değdimi tuaf oluyorum sinir geliyor yapış yapış
Dün akşam balkonda yattık sıcak diye serin serin ama ben korktum sonra kaktık sabah bir baktım ki yastık sular içinde nasıl bir terleme sıcak anlamıyorum yatağın ucuna gidiyorum sıcakta ten değdimi tuaf oluyorum sinir geliyor yapış yapış
Şimdi böyle diyorsun ama ben bir dahaki ay görücem senii
O zamanda bitsin diye dua ediceksinnn edoşşş sölemedi demeee
beni unutuyorsun canımcımkoskoca topikte aylin ve ben sıkıntı çektik demekki bizlerde sorun oldu
acısada öldürmüyor :)))
emoşummmmmmmmmm sana üstün başarılarından dolayı takdir belgesi veriyorum..annem bu ne rahatlık gıı..hadi bakalım inşallah diyorum.
Sabahe kader vanti açık ama başım gözüm ağırıyor sonra tutulıyor her yerim ee gece kalkıp kapatıyorum belli bir süre sonra üstümde açılıyor sıcak sonra sabaha kadar sıcak dön oraya dön buraya ya öfffff be herşey sorun sıcak bile valla hiç sarılamam sıcak kusura bakmasın teri sevmiyorum zaten ne yapayım
beni unutuyorsun canımcım
gerçi ben hala sıkıntı çekiyorum
ay kızlar gelemedim ne çok kaynatmışsınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?