- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.961
kızlar resimleri ekliyorum ama lütfen alıntı yapmayın sileceğim çünkü
psikolojik birazda beyin hazırlıklı olması gibi anacım detayda konuşulmur ki
krem sonra felan... Ay zeynep sorma ya haftaya 2 ay olcak ara ara bendede oluyor malesef :)
nasıl yok nilgüncüğümmm olmadımı kız
ben geldim diyorum kimse birşey demiyor allah allah yawww ne oldu size kızlarrrr
ay bilmiyrm cnm psikolojik sanıyrm
alışamadım hala daha.
ne kıymetli canım varmış
normal bi durum değilmi :S benim de uzun sürdü ilk bi hafta hep günlük ped kullandım sonra gün içinde gelmedi ama hala her ilişkide açık pembe az bi kan gelio gerçi 22 günlük evliyiz ama 5 kere oldumu daha bilmiyorum :))
olmakla olmamak arasında bişey oldu hahahaha 1 aydan uzun sürünce regl ve kanama evrem
nilgüncüm seni korkutmak istemiyorum ama hiç normal bir durum değil bu bi git doktora kist filan olmasın genelde kanama oluyor öyle durumda canım biranönce git
canımcım düğünden önce gitmiştim kontrole hiç bişey çıkmamıştı o yüzden bu kadar rahatım,doktor parmağının kesildiğini düşün onun iileşmesi içinde farklı insanlarda farklı zamanlara ihtiyaç vardır,senin kide biraz uzun sürdü hepsi bu dedi...reglimin uzun sürmesi de hem ilaç kullanıyorum hormon dengeleri bozuldu hem de stresten falan etkileniyormuş.ama şükürler olsun bitti rahatım bir kaç gündür
yelizcim ben daha önce evlenenlerden duymuştum bi hafta falan sürüyomuş bazılarının, o yüzden ben şaşırmamıştım aslında ama eşim çok korktu ilk seferinde doğru düzgün olmadığı için kan gelmedi eşim alla alla falan dedi sonra kan onun beklediğinden yada sandığından :) daha çok olunca bu sefer korktu acaba yanlış bişeymi oldu diye :)) yok diyorum normal yok diyo doktora götüreyim seni :) diyorum ilk başta niye kanamadı diye merakla bekliyodun şimdi de niye kanıyo diyosun
düğünden önce doktorun bakma ihtimali olmadığı için şimdi oraya bakması daha kolay incelemsinde fayda var canım görmeden nasıll bişi yok dedi doktorr :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?