2011 gelin adayları buyrun sohbete

normal bi durum değilmi :S benim de uzun sürdü ilk bi hafta hep günlük ped kullandım sonra gün içinde gelmedi ama hala her ilişkide açık pembe az bi kan gelio gerçi 22 günlük evliyiz ama 5 kere oldumu daha bilmiyorum :))

ay bilmiyrm cnm psikolojik sanıyrm
alışamadım hala daha.
ne kıymetli canım varmış

canm burda detaylı yazamıcam ama bnde senn durumdaydım iki haftada iki kez olmadı detaylı anlatmak ısterdm ama şöyle dim önce senn rahatlamn gerk sonra olmalı bnde dr.sordum rahat olacaksn baska sansn yok akısına bırak sonrası güsel

aynen cnm ay keşke size sorsaydm bn ne cok agladm yazk eşim maf oldu üzüntüden bn bu kadr uzun sürecegnı bılmedm ıcın bna bır sey oldu dıe agladm cok canm kıymetlıdır cokta ama akışına bırakmak gerek sonrası cok dha gusel baslarda zor oluo bılıorm

olmakla olmamak arasında bişey oldu hahahaha 1 aydan uzun sürünce regl ve kanama evrem

nilgüncüm sen başka bi doktora gitsene kuzum yaa..artık kanszılıktan düşüp kalıcaksın Allah korusun[/QUOTE]

bende çok korkmuştum ama doktor iyice telkin etti beni ve şimdi gayet rahatım kalmadı bişey de kaçacak delik aruyorum ama evde hahahaha

kızlar ALLAH korusun kanamann uzun sürmesi kistin belirtisi olabilir bir sağlıkçı olark söylüorum dr.gidilmeli onun dısnda süren 1 hafta olanlr yırtılmalardan kaynaklanıyor zamanla düzeliyor normal bir durum

yelizcim ben daha önce evlenenlerden duymuştum bi hafta falan sürüyomuş bazılarının, o yüzden ben şaşırmamıştım aslında ama eşim çok korktu ilk seferinde doğru düzgün olmadığı için kan gelmedi eşim alla alla falan dedi sonra kan onun beklediğinden yada sandığından :) daha çok olunca bu sefer korktu acaba yanlış bişeymi oldu diye :)) yok diyorum normal yok diyo doktora götüreyim seni :) diyorum ilk başta niye kanamadı diye merakla bekliyodun şimdi de niye kanıyo diyosun

nilgüncüm seni korkutmak istemiyorum ama hiç normal bir durum değil bu bi git doktora kist filan olmasın genelde kanama oluyor öyle durumda canım biranönce git

canımcım düğünden önce gitmiştim kontrole hiç bişey çıkmamıştı o yüzden bu kadar rahatım,doktor parmağının kesildiğini düşün onun iileşmesi içinde farklı insanlarda farklı zamanlara ihtiyaç vardır,senin kide biraz uzun sürdü hepsi bu dedi...reglimin uzun sürmesi de hem ilaç kullanıyorum hormon dengeleri bozuldu hem de stresten falan etkileniyormuş.ama şükürler olsun bitti rahatım bir kaç gündür

düğünden önce doktorun bakma ihtimali olmadığı için şimdi oraya bakması daha kolay incelemsinde fayda var canım görmeden nasıll bişi yok dedi doktorr :))

biz saglıkcıyız sözde ama bn korktum eft bünyeden bünyeye göre degısıyor kiminn cok az gelıo o an bir dha gelmıo bnmde zor oldu ustune bnm korkum.şimdi iyisin dimi:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…