- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #82.981
canm burda detaylı yazamıcam ama bnde senn durumdaydım iki haftada iki kez olmadı detaylı anlatmak ısterdm ama şöyle dim önce senn rahatlamn gerk sonra olmalı bnde dr.sordum rahat olacaksn baska sansn yok akısına bırak sonrası güsel
valla kendimi kasmamaya dikkat ediyrm da elde olan bişiy değil
bazen sorun olmuyorda
bazen oluyor
kızlar ben istifamı veriyorummm
neden cnm hayrdr ya
Git başla sigortacıda belki uğurlu gelir yeni hayat yeni iş umarım pişmanlık duymazsın dünyanın sonu değil kocan var gerkirse ekmek soğan yersiniz
denizinde dediği gibi sinir delisi olmadan gitmem lazım...santralde çalışıyorum...istemeye istemeye 1,5 yıldır burdayım...hep gidip konuştuğumda düzelcek farklı bişeyler yapcaz falan dendi.4-5 ay önce birini aldılar yanıma..
1.ayında benim aldığım kadar prim verdiler kıza.farklı departmanlarda birileri izne çıktığında yardıma gönderdiler.az önce öğrendim ki vezneye fatura kesmeyi öğrenmeye vermişler.ve bahsettiğim kız ya ilkokul ya da ortaokul mezunu.anlamıyorum ya bu devirde nasıl bişey olupta bir yerlere gelmen gerektiğini...
canm bnm haklısın çokk he yerde bir torpil durumu torpilsiz iş olmuo ne rezalet bir duurum ya üzüldm ama kendini üzme hiç herkesn ekmek kapısı vrdr yicek ekmegı dert etme daha iyisini bulursun
evet ben yeni üye oldum alışmaya çalışıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?