2011 gelin adayları buyrun sohbete

kradese merhaba katilmk istiyorum ama telefondan baglamdigim icin bn yazasana kadar baya zaman geciyor konulari takip edemiyorum maalesef=(

popkekcim burdaki arkadaslarin ortami cok guzel cevap verirler yemekten donmemislerdir daha=)) muhabbetleri cok guzelde katilamiyorum iste bn bakana kadar 5 sayfa geciyo=(

Bizim topik güzeldir tanıtın katılın sizde ki akış olsun yetişebildiğine yazacaksın bizde herşeye yetişemiyoruz hoş geldiniz bu arada evlimisiniz

Kızlar slmlar, yeni katıldım aranıza. benim 2011 ekim sonu düğünüm var inşş.. Tarih bgnlerde kesinleşti.. Baya bi heycan var hazırlıklar yetişir mi bilmiyorum. Bi de ist a gelin gidicem.. Ailemden ayrılık acısı içime çöktü şimdiden..Ayrıca iş de arıyorum ist da hakkımızda hayırlısı.. geçmişten okuduklarım kadarıyla rabbim hepimizin yardımcısı olsun

BeyrkA,dsh,popkek aramıza hoşgelmişsiniz.

BeyrKa yetişir canım hazırlıklar hiç merak etme.
Benimde düğünüm kasım 12 de.Ağustosta geçsin hayırlısıyla o zaman hızlanacak hazırlıklar.
Bende arada işlere dalıyorum ondan yazamıyorum ama buralardayım.
Ödemeyi gönderdim bankaya bir bakayım dedim.Şimdi uyumamak için kahve yapacağım.
Kahve isteyen var mı karşılıklı içelim

hoşbuldum canım, yani ben de ramazan bayramı sonrasına bıraktım canım.. tatlı telaşelermiş bunlar afiyet olsun

iyi olur :) hoşbulduk ben 1 mayıs işçi bayramı geliniyim istanbuldn :) evlenmeden çnce nerdeyse bütün bilgileri bu siteden buldum çok konuda faydası dokundu bana..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…