- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.021
iyi olur :) hoşbulduk ben 1 mayıs işçi bayramı geliniyim istanbuldn :) evlenmeden çnce nerdeyse bütün bilgileri bu siteden buldum çok konuda faydası dokundu bana..
kızlar menüde ne var bu akşam??
maşallah çeşitler bol..ben bezelye yaptım bide şehriye çorbası akşamda pilav yapıcam..çayın yanına da kek var..yeter herhalde..
amanin benimki sütlü tatlı istiyordu dün..bugun yapıcam demiştim bak şimdi geldi aklıma..nasıl yapılır bilmiyorumda
maşallah çeşitler bol..ben bezelye yaptım bide şehriye çorbası akşamda pilav yapıcam..çayın yanına da kek var..yeter herhalde..
amanin benimki sütlü tatlı istiyordu dün..bugun yapıcam demiştim bak şimdi geldi aklıma..nasıl yapılır bilmiyorumda
ben seni yerim yerim canım benimmmmm bu arada resim istiyorum yawwww hadi ekle sende hemen
sütlü irmik tatlısı yap canım...hem sütlü,hem çok hafif,hemde kolay
tarif lazım bebişim
kızlar menüde ne var bu akşam??
1 kg süt
1 su bardağı irmik
7 çorba kaşığı toz şeker
1 paket vanilya
1 çorba kaşığı margarin
1 çorba kaşığı hindistancevizi
süs için:
hindistancevizi
dövülmüş antep fıstığı veya tarçın
HAZIRLANIŞI
Soğuk süte toz şeker ve irmiği ekleyip kaynatın. Biraz koyulaşıp muhallebi kıvamına gelince vanilya margarin ve 1 çorba kaşığı hindistancevizi ekleyip boza kıvamına gelinceye kadar karıştırın. Boza kıvamına gelince ıslatılmış tepsi veya bir kalıba döküp soğutun.
Üzerini antep fıstığı veya tarçınla süsleyip dilimleyerek soğuk olarak servis yapın
kızlar albüm yaptım bakın resimlere
imdadıma yetişti nurgüllll :) yoksa ben de bilmiyorum tarif falan.iyi ki şu internet var olmasaymış halim harapmış vallaa
harika fotolarınız canım,gelinliğine bayıldım...
ayyy canım benimm ya çok güzel oluyor tatlı deneyin mutlaka hem hafif hemde çok kolay ama içine muhakkak hindistan cevizi dökün daha güzel oluyorrrrr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?