2011 gelin adayları buyrun sohbete

ben hindistan cevizi sevmiyorum...arasına kakaolu bisküvi koysak olur dimi ?

ben bunu annemin gününde kurumeyvalı olarak hazırlamıştım kek kalıbına doldurmuştum ters çevirip masaya koymuştum herkes tadınıda görüntüdünüde beğenmişlerdi 10 taneden fazla ev hanımı vardı hepsi ilk defa yemişler tarif almışlardı

bende öle yapıyorum arasına kakaolu bisküvi ile de çok güzel oluyor, hindistan cevizini sevmiyorum pek. benim yaptığımda vanilyada yok hatta yağ bile yok :))) 8 kaşık irmik 14 kaşık şeker bi kilo süt :) beraber pişir kıvamına gelince kapat altını oldu bitti :) çok basit ama çok güzel bi tatlı bencede.

nilaycım soğuk bişiler içelim de kendimize gelelim :) bende markete inip gelicem içecek bişeyler alayım yahu çok sıcak hava

Ben uyudum uyucam durumdayım şekerim.
Aynı zamanda iş yerindeki birine sinir olmuş durumdayım dayanamadım mailine geri döndüm.
Onlar hata yapsın hiç sorun yok bizim en ufak hatamız resmen olay.
14 hazirandan bu yana faturayla ilgili geri dönüş yapmamışlar.Şimdi ulaşmadı diyorlar benden hesap soruyorlar.Hayır birde yurtdışı faturası ben takip etmiyorum ki.
Deliricem

bu hafta tek çalışıyorum dıger arkd.izinli bn ne yazıkkı tatilimi bitirdim((konulara yetısemıyorum akşama temzlk yapıcam eve gıdıp bu yorgunlugun üzerine dolma yapacagm zaten hava sıcakkkk puffff

müdürüm yok,genel müdürüm yok...müdür yardımcısı ile konuştum ...vazgeçirmeye çalıştı ama nafile...ay sonuna kadar yardımcı ol bize dedi.o süre zarfında da daha iyi bi iş ararsın dedi...zaten kanunen 15 gün kalmam lazım diye biliyorum.ama nasıl dayancam

yap çekirge yap alış öğren aferin eniştede bayram yapsın

bebem bizim ki yaptgım yemklerle bayram etseDDhayat dha kolay olurdu ozaman koptummmm:)))))biras ara versem i olcak sanırım buarada tarih belli olmuşş düğün dans şarkılarını hazırlamayı unutma bn sna yollarm bnm arşivimdende buketçm

15 gün cabucak gecer canm sıkma cannı bukadr

oldu gibi canım haftaya netleşecek tamam canım sen söylersin bana müzikleri bende araştırmaktan yırtarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…