- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.041
ben hindistan cevizi sevmiyorum...arasına kakaolu bisküvi koysak olur dimi ?
nurgüşüm bu tarif tam kıvamında oluyor dimi ?? kaynayana kadar karıştırıcaz bide dimi?
ay diiiler kovalicak beni.dimi dimi diye diye
nilaycım soğuk bişiler içelim de kendimize gelelim :) bende markete inip gelicem içecek bişeyler alayım yahu çok sıcak hava
senin kekini enişte beğenmiş miydi canım?
begendi canım teşekkür ettim ama görmedin :83:
ben bunu annemin gününde kurumeyvalı olarak hazırlamıştım kek kalıbına doldurmuştum ters çevirip masaya koymuştum herkes tadınıda görüntüdünüde beğenmişlerdi 10 taneden fazla ev hanımı vardı hepsi ilk defa yemişler tarif almışlardı
senin eşin yaşadı valla bukoo
bu hafta tek çalışıyorum dıger arkd.izinli bn ne yazıkkı tatilimi bitirdim((konulara yetısemıyorum akşama temzlk yapıcam eve gıdıp bu yorgunlugun üzerine dolma yapacagm zaten hava sıcakkkk puffff
yelizzzzzzz rumuzunla seni aradım facede ama bulamadım sana özelden msj da atamıyorum :)
yap çekirge yap alış öğren aferin eniştede bayram yapsın
müdürüm yok,genel müdürüm yok...müdür yardımcısı ile konuştum ...vazgeçirmeye çalıştı ama nafile...ay sonuna kadar yardımcı ol bize dedi.o süre zarfında da daha iyi bi iş ararsın dedi...zaten kanunen 15 gün kalmam lazım diye biliyorum.ama nasıl dayancam
bebem bizim ki yaptgım yemklerle bayram etseDDhayat dha kolay olurdu ozaman koptummmm:)))))biras ara versem i olcak sanırım buarada tarih belli olmuşş düğün dans şarkılarını hazırlamayı unutma bn sna yollarm bnm arşivimdende buketçm
tatlım bn özelden msj atıım snaaa du yazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?