2011 gelin adayları buyrun sohbete

kızlar selamlar
geçmişi okuyorum işe gidip gelirken ama yazamadım bi türlü
ben iyiyim çok yoğunum işyerinde.
geçen perşembe tezimi teslim ettim sonunda
bakalım sonucu 1 ay içinde belli olacak
inşallah kabul olur
ömrümden ömür gitti kızlar bu tez için ya çok yorucu oldu.

evli 8 ayımız bitti kızlar
nasıl geçiyor anlamıyoruz darısı bekarların ve benden yeni evlilerin başına.

bunun dışında esrayı aradım cimcime herkese çok selamı var. herşey iyiymiş. izmire ve istanbula gitmiş kıbrıstan sonra. 1 haftadır evindeymiş. memnun hayatından uzaklık hakkında konuştuk biraz.
herkesten havadis anlattım.
dedim kızlar bize kızdımı esra diyolar dedim sitem eder gibi yaptın ya bi ara dedim yok kızmadım diyor. bataryasını istanbulda unutmuşlar bilgisayarın ondan giremiyormuş nete.

öptüm herkesi görüşürüz
Allaha emanetsiniz

ayşemmmm canım ayşemmm ne çabuk gelsin ne çabuk gidiyorsun tezin hayırlı olsun inşallah kabul edilir de yormazlar seni sende rahatlarsın

KIZ BEN seni oturur yerim bigün heee..atma tepemin tasını çok vefalısın ayşemmm seviyorum senii çalışkan kızsın..senin gibi olsam isyan ederdim herhalde..Allah seni sağlık sıhhatten ayırmasın balımmm..

kızlar bi sitede bu tarifi çok metetmişler tarifi aldım..sizlede paylaşayım..poğaçanın pufunu seviyorum ben :83:

PUF POĞAÇA 2
• Yarım su bardağı sıvıyağ veya 75 gr tereyağı
• Yarım su bardağı süt
• Yarım su bardağı su
• İki yemek kaşığı yoğurt (yoksa koymayabilirsiniz)
• Yarım paket yaş maya
• Bir tatlı kaşığı şeker
• Yarım tatlı kaşığı tuz
• Bir yumurta
İç Malzemesi İçin:
• İsteğinize göre peynirle maydonoz karışımı veya haşlanmış patates ile maydonoz karışımı veya zeytin kullanabilirsiniz
• Çörek otu veya susam (üzeri için)
• Bir yumurta sarısı (üzeri için)
Hazırlanışı:
Tereyağ veya margarin ile hamurun hazırlanışı:
1. Öncelikle tereyağı kullanacaksanız tereyağını tencerede eritin ve altını kapatıp ılınmasını bekleyin.
2. Ilınan tereyağı ile birlikte diğer hamur malzemelerini bir tencereye alıp hepsi ılınıncaya kadar ısıtın, mayanın bozulmaması için ısının ılık olması gerekiyor, bu ayrıntıya dikkat edin.
3. Ocaktan alıp aldığı kadar un ekleyerek ele yapışmayan, yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.
4. Bir saat kadar oda ısısında mayalanmasını bekleyin.
Sıvıyağ ile hamurun hazırlanışı:
1. Sıvı yağ kullanacaksanız,yukarıda yazılı hamur malzemelerinin hepsini bir tencereye alıp, malzemeler ılınıncaya kadar ısıtın, mayanın bozulmaması için karışımın sıcaklığının ılık olmasına dikkat etmelisiniz.
2. Ocaktan alıp aldığı kadar un ekleyerek ele yapışmayan, yumuşak bir hamur elde edinceye kadar yoğurun.Bir saat kadar oda ısısında mayalanmasını bekleyin.
Hamur yoğurulduktan sonra yapılacak işlemler:
1. Bu arada iç malzemesini hazırlayabilirsiniz. Eğer peynir kullanacaksanız, peyniri bir çatal yardımıyla ezin ve için arzu ettiğiniz kadar maydonoz ilave edip karıştırın.
2. Patates kullanacaksanız patatesi haşlayın, kabuklarını soyarak ezin, istediğiniz kadar maydonozla karıştırıp tuz ve karabiber ekleyin.
3. Mayalanma işlemi bitince hamurdan orta büyüklükte parçalar alın, istediğiniz şekil ve büyüklüğü elde edinceye kadar ortasından bastırarak (kenarların kabarması için kenarları bastırmamalısınız) açın, iç malzemesini ortaya koyun, kenarlarına bastırmadan hamuru kapatın ve yağladığınız (veya yağlı kağıt serdiğiniz) tepsiye dizerek 20 dakika kadar dinlendirin.
4. Üzerine yumurta sarısı sürün ve susam dökerek 180 derecede önceden ısıtılmış fırında üzeri kızarıncaya kadar pişirin.

ayşemmm ayşemmmm ayşemmmm canımmm benim rabbim yar ve yardımcın olsun inş. bizde seni çok özlüyoruz canım benimmmm

wayy nurgülüm sen mi geldin yoktun heralde bugün geldin
bugunü daha okuyamadım
kuzum Allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu
inşallah herşeyin çok güzel olmuştur.
inşallah bi vaktim olduğunda sende uygun olursun da muhabbet ederiz.

edoşum asıl ben seni seviyom seni balım
eşinle yuvanda huzurlu olmana çok seviniyorum kuzum biz sana demedik mi, herşey geçecek çok güzel olacak diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…