2011 gelin adayları buyrun sohbete

sağol balımm benimm..inan kendimi yorgun ve tembel hissettiğimde aklıma ilk yengem ve sen geliyosun..hala sandviç hazırlayamadıgın o günün vicdan azabı benim kuvvetlenmeme neden oldu..garip bişi var ayşem nikahta gerçekten keramet var..çocugum gibi muamele yapıyorum..gece inanırmısın terini siliyorum atletini değiştiriyorum..ödüm kopuyo hasta olucak diye..Rabbim ne güzel evlilik gibi bi kurumla taçlandırmış bu ahlakça yaşamı..kübrayı anıyorum böyle düşündükçe..
aa nurgül ben sana demedim dimi estug esra hamileeeeeeeee

edacım hele hasta olunca daha bi şefkatleniyo insan
gerçekten çok güzel duygular canım
Allah hepimiz için lezzetini arttırsın gün geçtikçe.
eşlerimizde bizim iyiliğimizi hak edenlerden olsun inşallah
evet geçen gün yazmışsın geçmişte okudum sandviç olayını

deniz sonbahar zuzu cafelatte züleyha nilay aslı aylin
kızlar size de selamlar kuzucuklarım

aylin kaysseride ayşem..denizle ben iş çıkıs vaktini bekliyoz sıkıldık p.rtesi sendromundan..
adaş çok hastaydı..hafta sonu eşi ve arkadaslarıyla ufak tatile gidiceklerdi..bugunde işe gelmedi çok hasta sanırım hala
nilayda faturalara sıkılmıs..sevdiceğini çok seviyomuş..
betüşün düğünü kınası güzel geçmiş..facedende resimlerini gördük..
nurgülde albümünde resimleri paylaştı bakabilirsin ayşem..bu arada benimde albüm var peri kızları gibi olmus nurgül..ne dedikoducuyum ben yaaaa

selam ayşem
hayırlısı olsun teziinin olur inş.
çok yorgunum bugün
bedensel değilde beynim yoruluyor.
cnm bişiy yapmak istemiyor.
çıktım ben kızlar öpüldünüz

deniz sonbahar zuzu cafelatte züleyha nilay aslı aylin
kızlar size de selamlar kuzucuklarım

a.s ayşecan valla senin sohbetin de bir başka oluyor tezde bitti bir gün kendini bırak bize :))) işi gücü bırak burda o biçim oluyoruz yani biliyorsun

sıcaktan pişik olcam bu nasıl bir sıcak anlamıyorum masaya kollarım yapışıyor :))

hahahahahahahahha koptummm bende pişik olcam denizimmmmmmm...pudramı sürsek evde napsak..etek giydim insan paçalı don giymezmi altına

çok seviyorum seni çokkkkkk

hahahahahahahahha koptummm bende pişik olcam denizimmmmmmm...pudramı sürsek evde napsak..etek giydim insan paçalı don giymezmi altına

bir tane elbisem var denize giderken mayo üstüne giiyordum püfür püfür valla gisince direk ona sarılıyorum kot var bende merdiven var elbise giyemiyorum burda

Kızlar merhaba,

Ben de Eylul geliniyim kısmetse:)

Sizi takip ediyorum bayadır,gelinlik modelleri,ceyiz arayışı yaparken şans eseri buldum sizleri...

muhabbetleriniz cok guzel, ne guzel arkadaşlıklar kurmussunuz burda ,ben de katılmak istorum size,beni de kabul edermisiniz?

hoşgeldin aramıza tabiiki kabul ederiz hayırlısı olsun şimdiden evet arkadaşlığımız çok güzel bi bağlandım kopamıyoruzzzz birbirimizden bende bugün iş başı yaptım topiğin en taze geliniyimmmm şu an

hosbulduk:)

hepinizi cok iyi tanımıyorum ama cogunuz hakkında brz fikrim var...

kendimi tanıtayım,27 yasındayım....3 yıldır nişanlıyım:)

Nişan surecimiz baya uzun sürdü,nişanlim işi dolayısıyla bir turlu askere gidemedigi icin...

ama nihayet Aralık ayında gitti ve kısa donem askerligi yapıp döndü,biz de sonunda evleniyoruz...

İzmir'de yasıyorum,Manisa'da ozel bir sirkette Dış Ticaret uzmanı olarak calisiyorum....

simdilik bu kadar:)

denizkoydumadını evet dugundasız:)

yalnız benim durumlar brz karısık....ben İzmirliyim,nisanlim Bilecikli...

ama izmir'de yasıcaz,nisanlim universiteye basladıgından beri izmirde zaten....

10 eylul izmirde kına gecem var,11 eylul nikah,17 eylul'de de Bilecik'te dugun var:)

kırk gun kırk gece gibi oldu valla:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…