- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.081
wayy nurgülüm sen mi geldin yoktun heralde bugün geldin
bugunü daha okuyamadım
kuzum Allah mutlu mesut etsin bir ömür boyu
inşallah herşeyin çok güzel olmuştur.
inşallah bi vaktim olduğunda sende uygun olursun da muhabbet ederiz.
edoşum asıl ben seni seviyom seni balım
eşinle yuvanda huzurlu olmana çok seviniyorum kuzum biz sana demedik mi, herşey geçecek çok güzel olacak diye
deniz sonbahar zuzu cafelatte züleyha nilay aslı aylin
kızlar size de selamlar kuzucuklarım
deniz sonbahar zuzu cafelatte züleyha nilay aslı aylin
kızlar size de selamlar kuzucuklarım
a.s ayşecan valla senin sohbetin de bir başka oluyor tezde bitti bir gün kendini bırak bize :))) işi gücü bırak burda o biçim oluyoruz yani biliyorsun
sıcaktan pişik olcam bu nasıl bir sıcak anlamıyorum masaya kollarım yapışıyor :))
aylin kaysseride ayşem..denizle ben iş çıkıs vaktini bekliyoz sıkıldık p.rtesi sendromundan..
adaş çok hastaydı..hafta sonu eşi ve arkadaslarıyla ufak tatile gidiceklerdi..bugunde işe gelmedi çok hasta sanırım hala
nilayda faturalara sıkılmıs..sevdiceğini çok seviyomuş..
betüşün düğünü kınası güzel geçmiş..facedende resimlerini gördük..
nurgülde albümünde resimleri paylaştı bakabilirsin ayşem..bu arada benimde albüm varperi kızları gibi olmus nurgül..ne dedikoducuyum ben yaaaa
hahahahahahahahha koptummm bende pişik olcam denizimmmmmmm...pudramı sürsek evde napsak..etek giydim insan paçalı don giymezmi altına
Kızlar merhaba,
Ben de Eylul geliniyim kısmetse:)
Sizi takip ediyorum bayadır,gelinlik modelleri,ceyiz arayışı yaparken şans eseri buldum sizleri...
muhabbetleriniz cok guzel, ne guzel arkadaşlıklar kurmussunuz burda ,ben de katılmak istorum size,beni de kabul edermisiniz?
düğündaşşşşş esraa hoşgeldin kaçında senin düğün benim 11 eylülll şafakkkkkkkkkkk 60
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?