- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.101
hosbulduk:)
hepinizi cok iyi tanımıyorum ama cogunuz hakkında brz fikrim var...
kendimi tanıtayım,27 yasındayım....3 yıldır nişanlıyım:)
Nişan surecimiz baya uzun sürdü,nişanlim işi dolayısıyla bir turlu askere gidemedigi icin...
ama nihayet Aralık ayında gitti ve kısa donem askerligi yapıp döndü,biz de sonunda evleniyoruz...
İzmir'de yasıyorum,Manisa'da ozel bir sirkette Dış Ticaret uzmanı olarak calisiyorum....
simdilik bu kadar:)
hosbulduk:)
hepinizi cok iyi tanımıyorum ama cogunuz hakkında brz fikrim var...
kendimi tanıtayım,27 yasındayım....3 yıldır nişanlıyım:)
Nişan surecimiz baya uzun sürdü,nişanlim işi dolayısıyla bir turlu askere gidemedigi icin...
ama nihayet Aralık ayında gitti ve kısa donem askerligi yapıp döndü,biz de sonunda evleniyoruz...
İzmir'de yasıyorum,Manisa'da ozel bir sirkette Dış Ticaret uzmanı olarak calisiyorum....
simdilik bu kadar:)
denizkoydumadını evet dugundasız:)
yalnız benim durumlar brz karısık....ben İzmirliyim,nisanlim Bilecikli...
ama izmir'de yasıcaz,nisanlim universiteye basladıgından beri izmirde zaten....
10 eylul izmirde kına gecem var,11 eylul nikah,17 eylul'de de Bilecik'te dugun var:)
kırk gun kırk gece gibi oldu valla:)
kızzz harbi senle tamm düğündaşınnn bizz:)) bende 27 yaşındayım temmuz 7 de 3.yılımızı doldurduk nişanımızda:))) bizde askerdi işti derken 2 ay sonra evleniyoruz:))))9
ve zuzu kader ikizini buldu
aynennnn bukooo buldummm yaşasınnnnnnnnnnn:))ama hakkınızı yemeyinnn sizlerdeeee kader arkadaşlığımı yaptınızzzz bukommmmmmmmm
kızlar ilk defa bu kadar fazla misafir ağırlıcam dua edin bana...elime yüzüme bulaştırmadan atlatayım bu akşamı...
hepinize iyi akşamlar.yarın sabah görüşürüz...öpüldünüz...
kızlarr face varmı herkesn bnm ısmın aynı rumuzumla bulabılrsınz
selam bebişler
2 haftalık izinden sonra bugün işbaşı yapmak ölüm gibi geldi
inanmıyorum denizkoydumadını hersey ne kadar cok benziyor:)
bizim de 26 temmuzda 3 yılı doluyor nisanliligimizin:) 2004 ocaktan beri de tanısıyoruz,Universite 1.sınıfta tanıstık ama sadece arkadastık tabi o zaman,1 yıl snr falan da sevgili olduk:) siz kac yıldır tanısıyorsunuz?
spicy ekim 1 icin dugun salonu ayarlamaya calisiyorsun,Kradese,sonbahar,xeddax,yeliz gokhan yeni evli arkadaslarimiz....bu kadar, cok fazla bisey bilmiyorum ya:)
Günaydın günaydın günaydın...
En tatlı,en şeker,en sabırlı,en hamarat,en becerikli,en mükemmel gelinlerim ve gelin olmasına çok az zaman kalan biricik adaylarım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?