2011 gelin adayları buyrun sohbete

hoşgeldib tatlım anlat bakalım kim hakkında ne fikir edindin

kızzz harbi senle tamm düğündaşınnn bizz:)) bende 27 yaşındayım temmuz 7 de 3.yılımızı doldurduk nişanımızda:))) bizde askerdi işti derken 2 ay sonra evleniyoruz:))))9

aynı tarihlerde düğünümüz:))) 11 eylül düğün gecesi biizmde nikah olacak:)) 17 sindede 2. düğünümüzz herşeyde düğündaşız yani:))))

kızlar ilk defa bu kadar fazla misafir ağırlıcam dua edin bana...elime yüzüme bulaştırmadan atlatayım bu akşamı...
hepinize iyi akşamlar.yarın sabah görüşürüz...öpüldünüz...

aynennnn bukooo buldummm yaşasınnnnnnnnnnn:)) ama hakkınızı yemeyinnn sizlerdeeee kader arkadaşlığımı yaptınızzzz bukommmmmmmmm

ay canım benim Çok güzel şeyler paylaştık beraber gerçekten

kızlar ilk defa bu kadar fazla misafir ağırlıcam dua edin bana...elime yüzüme bulaştırmadan atlatayım bu akşamı...
hepinize iyi akşamlar.yarın sabah görüşürüz...öpüldünüz...

kolay gelsin tatlım güven kendine foto çekmeyi unutma bize ikram tabağını bakarız

inanmıyorum denizkoydumadını hersey ne kadar cok benziyor:)

bizim de 26 temmuzda 3 yılı doluyor nisanliligimizin:) 2004 ocaktan beri de tanısıyoruz,Universite 1.sınıfta tanıstık ama sadece arkadastık tabi o zaman,1 yıl snr falan da sevgili olduk:) siz kac yıldır tanısıyorsunuz?

spicy ekim 1 icin dugun salonu ayarlamaya calisiyorsun,Kradese,sonbahar,xeddax,yeliz gokhan yeni evli arkadaslarimiz....bu kadar, cok fazla bisey bilmiyorum ya:)

esraaas, cigdemm aramiza hosgeldiniz kizlar
denizim bir ay sonra bitecek gozukuyor yogunluk gelirim ins sik sik
zeynebim alyansiniz kaybolmus uzuldum canim gecmis olsun
gideyim kocis eve varmis benimde yirmi dk var
evde yemek yok aperatif biseyler hazirlayayim
optum kizlar herkesleri

Günaydın günaydın günaydın...
En tatlı,en şeker,en sabırlı,en hamarat,en becerikli,en mükemmel gelinlerim ve gelin olmasına çok az zaman kalan biricik adaylarım

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnn herkeseeeeeeeeeeeeeee

tesadüffff canım iştee:) 2.düğündaşımı bulduğuma sevindim biz 8.yılımızı doldurmak üzereyiz:)) baya birr yaşlandıkk yaniii az kaldı şafağaaa boll şanss sanaa bizim topiğide takılmaya devamm ett canımmmm.ceyiz işlerin ne durumda ev gelinlik filannn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…