2011 gelin adayları buyrun sohbete

Çalışırken hep bu günleri hayal ediyordum oysaki,evlenip evimin kadını olucak sonrada eşimi işe gönderip uykuma devam edicektim ama uyuyamıyorummm

gunaydın herkese:)

denizkoydumadını biz de 7,5 yıldır tanisiyoruz iste,valla kaderlerimiz aynı:)

evimizi tuttuk,biz brz erken basladık hazırlıklara...Ramazan ayına cok bisey birakmak istemiyoruz....haftasonu mobilyalarımız geldi(gerci bir kac seyi eksik getirmisler ama umarım kısa zamanda hallolur),dun de perdelerimizi ısmarladık,bir tek halilarimiz kaldi,TV ve fırınımız da yok henuz...

gelinligimi de aldım,evde duruyor:)

belki diktiririm diye acele etmistim snr Aysira'nin bir gelinligini begendim aldım hemen...senin nasıl gidiyor hazırlıklar? buarada sen hangi sehirde yasiyorsun?

ne çokk şeyimizz ortakk bebişimm yaaa :)) bende evi daha cuma tuttumm mobilyaları almadık henüz gelinliğede bakmadımmm öylee oturyorumm benn:)) çok hızlısın vallaaa konyadayım canım benn

ooo bayaı hızlısınız siz hiç bi iş kalmamış walla
hayırlı olsun şimdiden allah ii günlerde mutlu sağlıklı kullanmayı nasip etsin hepsini

evet biz baya hızlı cıktık ya,ilk baktıgımız evi tuttuk,ilk denedigim gelinligi aldım,mobilyaları da 2 gun icinde begendik aldık....hersey cabucak oluverdi:)

ben İzmir Cigli'de yasiyorum,yakınmışız Emayn:)

evet baya bir yakınmışız :)
Mobilyaları nereden aldınız canım ? biz kısıkköyde yaptırdık,baya uygun biryer gerçekten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…