- 17 Aralık 2010
- 2.355
- 14
- 118
- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.121
efendimmmm bebişimmm seslendinn hemen geldimmmm sanadaa günaydınnnnn
Nasılsın zuzum ?
Bugün yine çok sıcak biraz daha yatayım dedim ama ne mümkünnn :97:
gunaydın herkese:)
denizkoydumadını biz de 7,5 yıldır tanisiyoruz iste,valla kaderlerimiz aynı:)
evimizi tuttuk,biz brz erken basladık hazırlıklara...Ramazan ayına cok bisey birakmak istemiyoruz....haftasonu mobilyalarımız geldi(gerci bir kac seyi eksik getirmisler ama umarım kısa zamanda hallolur),dun de perdelerimizi ısmarladık,bir tek halilarimiz kaldi,TV ve fırınımız da yok henuz...
gelinligimi de aldım,evde duruyor:)
belki diktiririm diye acele etmistim snr Aysira'nin bir gelinligini begendim aldım hemen...senin nasıl gidiyor hazırlıklar? buarada sen hangi sehirde yasiyorsun?
gunaydın herkese:)
denizkoydumadını biz de 7,5 yıldır tanisiyoruz iste,valla kaderlerimiz aynı:)
evimizi tuttuk,biz brz erken basladık hazırlıklara...Ramazan ayına cok bisey birakmak istemiyoruz....haftasonu mobilyalarımız geldi(gerci bir kac seyi eksik getirmisler ama umarım kısa zamanda hallolur),dun de perdelerimizi ısmarladık,bir tek halilarimiz kaldi,TV ve fırınımız da yok henuz...
gelinligimi de aldım,evde duruyor:)
belki diktiririm diye acele etmistim snr Aysira'nin bir gelinligini begendim aldım hemen...senin nasıl gidiyor hazırlıklar? buarada sen hangi sehirde yasiyorsun?
bugün topiği bn açamadım kendimi iyi hissetmiyorum kötüyüm kızlar çok kötü
Günaydın canım hoşgeldin..
Hayırdır neyin var kuzum ?
evet biz baya hızlı cıktık ya,ilk baktıgımız evi tuttuk,ilk denedigim gelinligi aldım,mobilyaları da 2 gun icinde begendik aldık....hersey cabucak oluverdi:)
ben İzmir Cigli'de yasiyorum,yakınmışız Emayn:)
yeliscimmm üzülme canımm anlatmak istersen dinlerizz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?