- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.141
evet biz baya hızlı cıktık ya,ilk baktıgımız evi tuttuk,ilk denedigim gelinligi aldım,mobilyaları da 2 gun icinde begendik aldık....hersey cabucak oluverdi:)
ben İzmir Cigli'de yasiyorum,yakınmışız Emayn:)
yeliz cnm hayırdır
anlatman içini açar
hem belki yardımcı oluruz fikir veririz
ama anlatmak istemezsen anlayışla karşılarız
tesekkur ederim,allah hepimize mutlu,huzurlu evlilikler nasip etsin insallah....
ya kızlar ben ev falan hazır olunca iyice kotu olmaya basladım,yani hem sevincliyim hem de huzunlu...evden nasıl ayrılacagım diye dusunmeye basladım kara kara,surekli gozlerim doluyor...siz de var mı bu durumlar? nasıl alıscam ben bu yeni hayata,evlilige? cok zor geliyor....
zaten cok duygusal bir insanim...
babamı kaybettik 13 yıl once,simdi dugun yaklastıkca onun yoklugu bana daha da cok koyuyor,o yanımda olamıcak diye cok uzuluyorum,ayrıca annem ve kız kardesim yalniz kalacaklar ben evden ayrılınca,sırf bu yuzden annemin karsı apartmanından ev tuttum bir nebze icimiz rahat olsun diye aramızda sadece bir sokak var,camdan ev gorunuyor ama yine de kotu oluyorum iste sonucta artik o evde yasamicam...
annem bana cok duskun,babam oldukten snr kardesimle bana sarıldı,kardesim benden 8 yas kucuk oldugu icin annemin asıl destekcisi,arkadasi bendim hep...
simdi surekli yanlarında olamıcam,nasıl olcak nasıl alıscam hic bilmiyorum...
bazen o kadar kotu oluyorum ki keske hic evlenmeye kalkmasaydım ben keske hic birini sevmeseydim,hep onlarla birlikte yasasaydık diye dusunuyorum
tesekkur ederim,allah hepimize mutlu,huzurlu evlilikler nasip etsin insallah....
ya kızlar ben ev falan hazır olunca iyice kotu olmaya basladım,yani hem sevincliyim hem de huzunlu...evden nasıl ayrılacagım diye dusunmeye basladım kara kara,surekli gozlerim doluyor...siz de var mı bu durumlar? nasıl alıscam ben bu yeni hayata,evlilige? cok zor geliyor....
zaten cok duygusal bir insanim...
babamı kaybettik 13 yıl once,simdi dugun yaklastıkca onun yoklugu bana daha da cok koyuyor,o yanımda olamıcak diye cok uzuluyorum,ayrıca annem ve kız kardesim yalniz kalacaklar ben evden ayrılınca,sırf bu yuzden annemin karsı apartmanından ev tuttum bir nebze icimiz rahat olsun diye aramızda sadece bir sokak var,camdan ev gorunuyor ama yine de kotu oluyorum iste sonucta artik o evde yasamicam...
annem bana cok duskun,babam oldukten snr kardesimle bana sarıldı,kardesim benden 8 yas kucuk oldugu icin annemin asıl destekcisi,arkadasi bendim hep...
simdi surekli yanlarında olamıcam,nasıl olcak nasıl alıscam hic bilmiyorum...
bazen o kadar kotu oluyorum ki keske hic evlenmeye kalkmasaydım ben keske hic birini sevmeseydim,hep onlarla birlikte yasasaydık diye dusunuyorum
hosbulduk sonbahar,biliyormusun burayı ben senin sayende buldum:)
ceyiz kosesine bakıyordum,ordan buranın linkini vermissin snr sizin sohbetlerinizi buldum:) evinin fotolarını falan gormustum o zaman,simdi evlendin sanırım,allah mutlu etsin canım....
mobilyalarımızı Cigli'den aldık,yatak odası Doğtaş'tan....digerleri de Malkoclar Mobilya diye bir yerden Bursa-İnegol'den geliyormus mobilyaları....
gunaydin kizlar
ise gidiyorum bakayim dedim
yelis gecmis olsun kuzum
kizlar tez ve is yogunlugunda evi cok saldim
bir an once kendime gelmem lazim
onceden hep yemegim hazir olurdu
simdi gidince hazirliyorum
bu pazar calistim
evi esim supurdu silinmedi bile
bi kendime gelsem
bide ustune regl bitti yogunluk artti napcam bilmiyorum
cumartesi 5 kiz arkadasim misafir gelecek
Hoşgeldin Ayşecim,
Allah kolaylık versin canım,gerçekten zor hepsini bir arada götürmek
ama merak etme işlerini yoluna koyunca ilgilenirsin evinle bol bol..
Ama pazar günü bile çalışıyor olman çok kötü.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?