2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy aynı canım mesala evde kahvaltı yaptığımız tek gün pazar günü bütün kahvaltılıklar hadi bi hafta bekliyo ama ikinci hafta artık tatları bozulmaya başlıyo ne kadar az alsamda yine kalıyo

ay canım ne güzel üç gün çalışıyomussun niye altı günlük bi işe geçiyosunki çok zor olur senin için

ayy aynı canım mesala evde kahvaltı yaptığımız tek gün pazar günü bütün kahvaltılıklar hadi bi hafta bekliyo ama ikinci hafta artık tatları bozulmaya başlıyo ne kadar az alsamda yine kalıyo

Ben ewlenince bu konuda pek sıkıntı yaşamam heralde çünkü benim aşkım maşallah öyle bi güzel yiyoki sanmıyorum ewde bi yiyeceğin bozulana kadar duracağını

kızartmadım tatlım
soğan sarımsak maydonoz ve domates tuzu karıştrdm bi kapta
sonra yıkayıp tuzlu suya bastırdığım patlıcanların ortasını açtım
soğanlı malz. doldurdum.üstüne pul biber karabiber serptim suyu koydum yağı birde domates duyu ekledim pişirdim
çok güzel ve hafif oldu.
resmini çekmeye vaktim olmadı bugüne kaldı ama
yanınada soslu uzun makarna ve semizotu salatası yaptım
makarna bitti bu akşamda bezelyeli pilav yapıcam

ay canım ne güzel üç gün çalışıyomussun niye altı günlük bi işe geçiyosunki çok zor olur senin için

bekarken üç gün çalışıyodum idare ediyodum ama şimdi evlenince aldığım para yetmicek, full time bi işe geçmem lazımdı evimin çok yakınında bi yerle anlaştım çok şükür en azından yollarda yorulmicam

afiyet olsun canım ellerine sağlık tencerede mi pişiriyorsun

Edaa görüyorumm senii napıyosunnn

işlerim vardı fıstıgım geçmişi okuyodum..nasıl gidiyo hamilelik..karın çıktımı azıcık
eminecim tarifi veriyim hemen..

1 kg soğuk süte 7 çorba kaşıgı şeker + 1 su bardağı irmik i kattım tencereyi koydum ocaga..muhallebi kıvamına gelince 1 çorba kaşıgı katı yağ + vanilya kattım..birazda da karıstırdım kaynayana kadar..katı bi kıvama gelmeden aldım..
borcamı ıslattım.üzerine döktüm..soğumaya bıraktım..bu kadar..ama üzerine fındık serptim bol..harika oldu.

nasıl gitsin ya hala çocuğum olucakmış gibi gelmiyo zaten daha karı koca gibi de hissetmiyorum ya ne biliyim bu alışma evresi biraz daha zaman alıcak sanırım :) karnım daha çıkmadıda şişkinlik var biraz işler çok yoğun ama benim bişey yapasım yok çubuk kraker yiyorum miğdem yatışsın diye öyle işte :) sen napıyosun şeker evinin fotolarını paylaşmadın bizle?? :))

geçmişi okuyup gelip yazıyorum..elçincim işe başlamıssın hayırlı olsun yeni duyuyorum..eee bizde napıyoruz ıslatıyoruz dimi
eminecim aldınmı tarifi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…