- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.341
evet ya iki kişiye yemek yapmak çok zor oluyone kadar az yapmaya çalışırsam çalışayım yinede kalıyo evde çok vakit geçiremediğimiz için pek yenip içilmiyo dolayısıyla dolapta çürüyen çok şey oldu
ben şimdi 3 gün çalışıyorum 4 gün evdeyim ama çalıştığım günler çok yorucu geliyo :) ay sonunda burdan ayrılıyorum yeni başlayacağım yerde 6 gün çalışacağım nasıl altından kalkıcam bilmiyorum tek tesellim evimin çok yakınında olması.
melteeemmmm,sen biliyormuşsun bu işi...rüyamda hamile olduğumu gördüm,hatta doğuruyordum da eşim uyandırdı sabah. neye işarettir sence
ayy aynı canım mesala evde kahvaltı yaptığımız tek gün pazar günü bütün kahvaltılıklar hadi bi hafta bekliyo ama ikinci hafta artık tatları bozulmaya başlıyo ne kadar az alsamda yine kalıyo
maddi anlamda hiç ummadıgın bir yerden para gelmesi olarak biliyorum ben
saol canım....
çıkarken çıkış paramı verseler ne iyi olur dimi kızlar
evet canım, :) şehir plancısıyım, konyada yaşıyorum.. sen ne iş yapıosun
saol canımm korkma adım atmaktan çalışmak isteyene her yerde iş oluyor inşallah gönlüne göre bir iş bulursun
ay canım ne güzel üç gün çalışıyomussun niye altı günlük bi işe geçiyosunki çok zor olur senin için
kızartmadım tatlım
soğan sarımsak maydonoz ve domates tuzu karıştrdm bi kapta
sonra yıkayıp tuzlu suya bastırdığım patlıcanların ortasını açtım
soğanlı malz. doldurdum.üstüne pul biber karabiber serptim suyu koydum yağı birde domates duyu ekledim pişirdim
çok güzel ve hafif oldu.
resmini çekmeye vaktim olmadı bugüne kaldı ama
yanınada soslu uzun makarna ve semizotu salatası yaptım
makarna bitti bu akşamda bezelyeli pilav yapıcam
evet canım, :) şehir plancısıyım, konyada yaşıyorum.. sen ne iş yapıosun
Edaa görüyorumm senii napıyosunnn
saol canımm korkma adım atmaktan çalışmak isteyene her yerde iş oluyor inşallah gönlüne göre bir iş bulursun
slmm bebişşş bende konyalıyımm hemde düğündaşızzzzz denizim dediği gibiii
işlerim vardı fıstıgım geçmişi okuyodum..nasıl gidiyo hamilelik..karın çıktımı azıcık
eminecim tarifi veriyim hemen..
1 kg soğuk süte 7 çorba kaşıgı şeker + 1 su bardağı irmik i kattım tencereyi koydum ocaga..muhallebi kıvamına gelince 1 çorba kaşıgı katı yağ + vanilya kattım..birazda da karıstırdım kaynayana kadar..katı bi kıvama gelmeden aldım..
borcamı ıslattım.üzerine döktüm..soğumaya bıraktım..bu kadar..ama üzerine fındık serptim bol..harika oldu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?