2011 gelin adayları buyrun sohbete

ayy canım benim benimde midem bulandıgı zaman çubuk kraker yerdim..ALlah yardımcın olsun balım..bende öyleyim..sanki ikimiz bi evdeyiz evcilik oynuyoz :90: ya şeker vallahi sanah işe gelirken bi evin resmini gösteremedim kızlara dedim..toplu olmuyoki..
ama foto makinasında var sanırım 1-2 tane bekle cnm bakıyım

Amin canım Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun. Aynı valla sanki öğrenci evinde yaşıyoruz oda benim ev arkadaşım sanki :))

söyledik tatlım artık kesinleşti iyice çünkü bi babam bilmiyo:)) onada annem söylesin ben söyleyemem. Tabi birde işyerine söylemek lazım ama onları bekletiyorum biraz daha geçsin zaman sonra söylicem.

esracım hayırlı olsun bebişinn, Rabbim her isteyene nasip etsin, nasıl bi duygu hamilelik?? kaç aylık evliydin cnm, galiba korunduğunuz halde oldu dimi yoksa yanlış mı hatırlıyorum? bende bu konularda fazla korkağım...

Sağol tatlım Allah isteyen herkese versin yokluğunu aratmasın kimseye. Tabi benimki pek öyle olmadı canım hiç düşünmediğim bi zamanda hamile kaldım ama kısmet böyleymiş. Canım daha yeni evliyim geçen ayın 5 inde evlendim ilk gece eserimiz bebeğimiz:)) Evet korunmuştuk ama nasip böyleymiş. Çocuktan önce başka planlarımız ve beklentilerimiz vardı hayattan ama hayat böyle sürprizler yapabiliyo bütün planlarını bozuyo bi anda ama Allah sağlık sıhhat versin herşey zamanla olur inş. Bebeğimiz bize kısmet, uğur, şans ve bereket getirir inşş

kimler evinin resmini koydu bakalım ben neler kaçırdım ya kıslar esra giriyormu nete
kuzum ya aklım onda benim hep yalnız orda şimdi inş. sıkıntıya düşme
ayşe nerde göremedim kuzucumu hiç bbugün arada nette konuşuyorduk onunla

beklemediğin anda olduğu için soruyorum cnm kendini nasıl hissediyorsun? içinde bir can taşıdığını düşününce çok garip oluyo insan, hamile olduğunu öğrendiğin anda hemen hamilelik psikolojisine giriyormu insan :) bende adetimi iple çekiyorum :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…