- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.361
nasıl gitsin ya hala çocuğum olucakmış gibi gelmiyo zaten daha karı koca gibi de hissetmiyorum ya ne biliyim bu alışma evresi biraz daha zaman alıcak sanırım :) karnım daha çıkmadıda şişkinlik var biraz işler çok yoğun ama benim bişey yapasım yok çubuk kraker yiyorum miğdem yatışsın diye öyle işte :) sen napıyosun şeker evinin fotolarını paylaşmadın bizle?? :))
Esracım ailene söylemişmiydin hamile olduğnu geçen sormmuştum ama atlandı sanırım
ayy canım benim benimde midem bulandıgı zaman çubuk kraker yerdim..ALlah yardımcın olsun balım..bende öyleyim..sanki ikimiz bi evdeyiz evcilik oynuyoz :90: ya şeker vallahi sanah işe gelirken bi evin resmini gösteremedim kızlara dedim..toplu olmuyoki..
ama foto makinasında var sanırım 1-2 tane bekle cnm bakıyım
söyledik tatlım artık kesinleşti iyice çünkü bi babam bilmiyo:)) onada annem söylesin ben söyleyemem. Tabi birde işyerine söylemek lazım ama onları bekletiyorum biraz daha geçsin zaman sonra söylicem.
esracım hayırlı olsun bebişinn, Rabbim her isteyene nasip etsin, nasıl bi duygu hamilelik?? kaç aylık evliydin cnm, galiba korunduğunuz halde oldu dimi yoksa yanlış mı hatırlıyorum? bende bu konularda fazla korkağım...
afiyet olsun canım ellerine sağlık tencerede mi pişiriyorsun
esra güzel bir noktayı parmakladı yeni gelinlerden evini görmediğimiz kim aldı eda nurgul aslı başka?
slm canımmm ayy ne guzel hem memleketlim hem dugundaşım :) konyada mı yaşıosun peki ? ben şimdilik konyadayım, ama ist a gelin gidicem..
esra güzel bir noktayı parmakladı yeni gelinlerden evini görmediğimiz kim aldı eda nurgul aslı başka?
ilçedeyimm canımm benn birsürede konyada yaşayacağız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?