2011 gelin adayları buyrun sohbete

Edacım güle güle otur canım maşallah ne güzel şıkır şıkır bi yatak odan var. Hatırlıyomusun ev meselesini ne kadar kafana takmıştın ama bak ne kadar güzel olmuş herşeyin huzurla mutlulukla otur inşallah canım

Yeni evli hatunlarda adet gününü 4 gözle bekler oldu valla
hiç aklıma gelmezdi bende olayım biran önce demek ama oluoyrmuş ay daha neler takip edeceğiz acaba

şimdi beşamel soslu türlü yapayım ama beşamel sos un ile sadece sütten mi yapılıyor yada yemeğin üstüne döküp fırında mı olması lazım

ilk başta hiçbişey hissetmedim fiziken, ruhsal olarak çok şaşırdım ve strese girdim nasıl olucak ne yapıcam ben diye belki aldırırım diye düşündüm belki kendisi düşer falan diye geldi ilk başlarda aklıma. İkinci hafta artık bünyem biraz değişmeye başladı işte çabuk yorulma çabuk acıkma falan derken nette bikaç video izledim çocuğun karnında gelişimi ile ilgili inanamadım mesela hemen kalbi atmaya başlıyo sonra kolu bacağı gözleri ağzı burnu hatta tırnakları bile oluşmaya başlıyo ve bu haftalarda bu kadar erkenden yani. Dedim asla aldıramam yani bildiğin bebek içinde oluşmuş oluyo çünkü ben sadece bi kan pırtısı falan olduğunu sanıyodum ilk bu haftalarda sonra zaten doktora gidince ilk baktığında ultrasondA gebelik kesesi gözüküyodu sadece ve 5-6 mm di. Bi hafta sonra tekrar gittiğimizde o kadar şaşırdımki nasıl o kadar hızlı gelişiyo inanamadım mercmek tanesi kadarken fasulye tanesi kadar olmuş:) ve tabi kalp atışını görüyosun dinliyosun o kadar hızlı atıyoki o an dünya duruyo sanki hiçbişey düşünemiyosun içinde bi canlı nasıl gelişiyo Allahın mucizesi olduğunu o zaman anlıyosun ve eşimin surt ifadesi o kadar farklıydıki ilk kez onu öyle gördüm gülümsüyodu ekrana bakarak ama o kadar şaşkınlık mutluluk herşey yüzüne yansımıştı doktorda herşey normal gözünüz aydın diyince artık bektımki hamileyim. Ay duygulandırdın beni ya :)) İşte şimdide hani evlenmeden önce dersin ya ben evleniyomuyum falan inanamazsın hiç öyle hissetmezsin, evlendik biz karı koca mı olduk şimdi diyosun hamile kalınca da aynen öyle benim şimdi çocuğum mu olucak ben annemi olucam falan diye böyle garip duygular içine giriyosun. :))

Son düzenleme:
senin yüzünden uykusuz kaldım kız ama bir taktiği kaptım o yüzden sağol

bende hergün bakıyotum oraya ama yelizin evine bayıldım ben süper olmuş
Hangi taktiği kaptın bakalım Ewet yelizimin ewi çok güzel olmuş çok özendi.. Rabbim mutluluğunu bozmasın işallah.

Bende şu cilveli hatun topiğine bakıyorumm çok komik geliyor bana yazdıkları ben hayatta yapmam

Ewet bikaçını bende yapamam. Ama biçoğunu yaparım yahuu

Son düzenleme:
esracım sen yazarken duygulandın ben okurken gözlerim doldu ben zaten çok duygusalım çok hassasım hamileliğimde nasıl olurum tahmin bile edemiyorum, bende çocukları falan çok severim ama kendi bebeğimi hazır hissettiğim zaman diilde böle beklemediğim bi anda olsa naparım diye çok korkuyorum. ama Allah hamilelikle beraber o merhameti şefkati hemen koyuveriyo kalbine demekki. Allah sağlıklı sıhhatli doğmasını nasip etsin çoook mutlu bi hamile ol ki oda mutlu bi bebek olsun doğduğunda :))

bakın yorumları yapın kızlar :)
oturma odamı çekemedim orası karışıktı biraz..
bir de banyom düzenli değildi ama bu akşam tekrar gidecem fırsat bulursam çekerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…