- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.401
bence kirişi koyu renk yaparsan dikkati kirişe çekersin canım o yüzden salon bölünmüş gibi durur daha çok, tek renk yaparsan daha geniş durur ama salon çok genişse ortadan kirişle bölünmüşse bir tarafa yemek masasını bi tarafa koltuk takımını koyarım iki ayrı yer gibi olur diosan öle de olur canım nacizane fikrim :)
bence kirişi koyu renk yaparsan dikkati kirişe çekersin canım o yüzden salon bölünmüş gibi durur daha çok, tek renk yaparsan daha geniş durur ama salon çok genişse ortadan kirişle bölünmüşse bir tarafa yemek masasını bi tarafa koltuk takımını koyarım iki ayrı yer gibi olur diosan öle de olur canım nacizane fikrim :)
bu arada 54 kilo oldum..
1 haftada 2 kilo verdim..
hiç iştahım yok..
ekmek yemiyorum kahvaltı yapmıyorum..
sırf su içiyorum arada da meyve..
canım bir şey istemiyor..
delisi olduğum çikolatayı bile yiyemiyorum..
dün 1 orta boy pizzayı yedim ama 2 şişe maden suyu ile ancak kendime geldim..
midem küçülmüş sanırım
gelinliğim daha güzel oldu ama
ben size bi konuda akıl danışmak istiyorum. Şimdi benim tuttuğum ewin salonu salon salomanje, ortada bi kiriş var yani.. Alçıyla filan süslü değil ama.. Ben duwarlarımı açık renk,, kum beji gibi bi renk düşünüyorum.. O kirişin olduğu yeri de koyu k.rengi yapsam nasıl olur?? Perdemin fonu da k.rengi seçtim.. Sizce hoş olur mu öyle bilemedim ya??
canım salon çok geniş. 3 penceresi var. Aynen dediğin gibi bi tarafa yemek odası bi tarafa koltuk takımımı koyucam. Değişiklik olsun öyle boyasam diyorum ama bide kötü olursa bilemedim. Çok koyu deilde suwarların renginin 2-3 ton koyusunu mu boyasam ya da... Daha önce de dedim ya dekorasyon konusunda hiiiç becerim yoktur..
bende acaba evimi nasıl dekore ederim diye çok merak ediyodum :) zaten severimde böle şeyleri bi senedir falan evim dergisi all decor dergisi alıyodum neyi neyle kullanmışlar baya fikir veriyo :) şimdi evimi görenler çok beğeniyo herşey uyum içinde çok zevkli döşenmiş diyolar öle oluncada insan daha çok mutlu oluyo ihihihihi
yaa bende görmek isterim ewini.. Bakalım artık elimizden geldiğince bişiler yapıcaz.. Kendi ewim olsa dilediğimi yaparım ama kira olunca olmuyo işte. pek masraf yapmak istemiyorum.
yaa bende görmek isterim ewini.. Bakalım artık elimizden geldiğince bişiler yapıcaz.. Kendi ewim olsa dilediğimi yaparım ama kira olunca olmuyo işte. pek masraf yapmak istemiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?