2011 gelin adayları buyrun sohbete

teşekkür ederim hemşerimmmm canım benimmmmmm....
daha güzelleri sizlerin olsun..

yatak odasının düzeni şu an değişti biraz ama genel durum bu

kınama son 3 gün...
ama bende heyecan yok öyle bir tuhafım hala ya..
bir de ne bileyim korku da var sorumluluk korkusu..
hepsi geçip gitsin şöyle oturayım evimde diyorum..

yarın iş görüşmesine gideceğim yine bakalım hayırlısı ...

ben size bi konuda akıl danışmak istiyorum. Şimdi benim tuttuğum ewin salonu salon salomanje, ortada bi kiriş var yani.. Alçıyla filan süslü değil ama.. Ben duwarlarımı açık renk,, kum beji gibi bi renk düşünüyorum.. O kirişin olduğu yeri de koyu k.rengi yapsam nasıl olur?? Perdemin fonu da k.rengi seçtim.. Sizce hoş olur mu öyle bilemedim ya??

bence kirişi koyu renk yaparsan dikkati kirişe çekersin canım o yüzden salon bölünmüş gibi durur daha çok, tek renk yaparsan daha geniş durur ama salon çok genişse ortadan kirişle bölünmüşse bir tarafa yemek masasını bi tarafa koltuk takımını koyarım iki ayrı yer gibi olur diosan öle de olur canım nacizane fikrim :)

çiğdem'e katılıyorum elif :81:

bu arada 54 kilo oldum..
1 haftada 2 kilo verdim..
hiç iştahım yok..
ekmek yemiyorum kahvaltı yapmıyorum..
sırf su içiyorum arada da meyve..
canım bir şey istemiyor..
delisi olduğum çikolatayı bile yiyemiyorum..
dün 1 orta boy pizzayı yedim ama 2 şişe maden suyu ile ancak kendime geldim..
midem küçülmüş sanırım

gelinliğim daha güzel oldu ama

evet kızlar ev epey geniş..ona rağmen 350 tl.ye tuttuk :)
çocuk odasıyla yatak odasına gömme dolap var biz saklambaç oynayacaz eşimle zaten

daha güzelleri sizlerin olsun kızlar..

canım salon çok geniş. 3 penceresi var. Aynen dediğin gibi bi tarafa yemek odası bi tarafa koltuk takımımı koyucam. Değişiklik olsun öyle boyasam diyorum ama bide kötü olursa bilemedim. Çok koyu deilde duwarların renginin 2-3 ton koyusunu mu boyasam ya da... Daha önce de dedim ya dekorasyon konusunda hiiiç becerim yoktur..

Son düzenleme:

bende bundan korkuyorum dilekçim ben zaten çırpı gibiyim birde düğün üstü zayıflarsam gelinliğin için kaybolurum:S Senin kilon tam 54 olsam bende başka birşey istemem

Tatlım o bölümü nasıl kullanacağına göre değişir eğer koltuk koyacaksan o bölümün önüne koltuk renginden 1 2 ton koyusuna boyayabilirsin orayı değerlendireceğin e göre farklılıklar yapılabilir. ya da sadece oraya duvarkağıdı yapabilirsin..

bende acaba evimi nasıl dekore ederim diye çok merak ediyodum :) zaten severimde böle şeyleri bi senedir falan evim dergisi all decor dergisi alıyodum neyi neyle kullanmışlar baya fikir veriyo :) şimdi evimi görenler çok beğeniyo herşey uyum içinde çok zevkli döşenmiş diyolar öle oluncada insan daha çok mutlu oluyo ihihihihi

yaa bende görmek isterim ewini.. Bakalım artık elimizden geldiğince bişiler yapıcaz.. Kendi ewim olsa dilediğimi yaparım ama kira olunca olmuyo işte. pek masraf yapmak istemiyorum.

yaa bende görmek isterim ewini.. Bakalım artık elimizden geldiğince bişiler yapıcaz.. Kendi ewim olsa dilediğimi yaparım ama kira olunca olmuyo işte. pek masraf yapmak istemiyorum.

evimin fotoğrafları olmadığı için ekleyemedim henüz ama haftaya kadar çekerim heralde :) albüm yaparım evim çok küçük ama şirin oldu her baktığım yerini seviyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…