2011 gelin adayları buyrun sohbete

evimin fotoğrafları olmadığı için ekleyemedim henüz ama haftaya kadar çekerim heralde :) albüm yaparım evim çok küçük ama şirin oldu her baktığım yerini seviyorum :)

bende şirin olsun istiyorum. Ağır klasik mobilyalar istemiyorum ama bakalım saflık anıma denk gelmez de herşeyimi güzel seçerim,uyumlu seçerim işallah. Salonum geniş diğer odalarım normal benimde.

Hangi taktiği kaptın bakalım Ewet yelizimin ewi çok güzel olmuş çok özendi.. Rabbim mutluluğunu bozmasın işallah.

Ewet bikaçını bende yapamam. Ama biçoğunu yaparım yahuu

fenerli olanı kaptım Allah kimsenin mutluluğunu yuvasını bozmasın inşallah. Yeliz iyi mi sabah biraz rahatsızdı galiba izin mi aldı?

evin kira olmasada karışıyorlar gene istediğini yapamıyorsun canım merak etme

Doğru diyosun karışırlar.. Birde 2 kişinin zevki farklı nişanlım farklı bişey beğenirben farklı. Sağolsun karışmaz ama onun da ewi onun da istediği olsun istiyorum. Ortak noktada birleşmk zor oluyo.

fenerli olanı kaptım Allah kimsenin mutluluğunu yuvasını bozmasın inşallah. Yeliz iyi mi sabah biraz rahatsızdı galiba izin mi aldı?

hımm bak seen fenerli olan demek yeliz izin aldı ewet. İyidir işallah 1 kez aradım ama yanlız bırakayım dedim biraz..

ayhh kızlar evimi özledim ya
cuma işten çıkar çıkmaz yola cıktık cumartesi & pazar zaten yoktuk ya
dünden de hiçbişey anlayamadım şimdi ev konusu açılınca da evimi özledim.

Allahıma şükürler olsun bende evimi cok beğeniyorum

iyiyim elçincim sen nasılsın? Hayırlı olsun yeni işin. Kesinleşti gibi canım 1 Ekim olacak bir aksilik olmazsa

iyiym buketcim işimde güzel gidiyor inş. hep böle gider bekledigime degdi galiba inş. hep böle derimde
sende ekim gelini oluyorsun desene hayırlısı olsun tatlım ya allah mutlu etsin

canım dün istifa ettim ,ama ay sonuna kadar burda kalıp yardımcı olmalıymış...ay sonuna kadar kalabilirmiyim bilmiyorum ama çıkana kadar bir iş bulmam lazım

ayhh canım ya hayırlısı olur Inşallah. Istanbuldaydın değil mi? ne tür işler arıyorsun? anadolu yakası mı tercih edersin avrupa mı? ben bişey duyarsam aklımda olsun

aslışım hoşgeldin evinin resimlerinide istiyoruz

bi fotoğraf makinesi veye telefon bulursam çekicem buketçiğim.
kınadan sonra düğün günü foto makinem kayboldu. resimlerde gitti.
yine o gün telefonumu yere düşürdüm evin içinde bozuldu kullanamıyorum =(
İlk fırsatta çekicem aklımda canımcım
Nasılsın bu arada..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…