- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.421
evimin fotoğrafları olmadığı için ekleyemedim henüz ama haftaya kadar çekerim heralde :) albüm yaparım evim çok küçük ama şirin oldu her baktığım yerini seviyorum :)
Hangi taktiği kaptın bakalımEwet yelizimin ewi çok güzel olmuş çok özendi.. Rabbim mutluluğunu bozmasın işallah.
Ewet bikaçını bende yapamam. Ama biçoğunu yaparım yahuu
evin kira olmasada karışıyorlar gene istediğini yapamıyorsun canım merak etme
fenerli olanı kaptımAllah kimsenin mutluluğunu yuvasını bozmasın inşallah. Yeliz iyi mi sabah biraz rahatsızdı galiba izin mi aldı?
buketcim nasılsın cnaım yaa senin düğün tarihin kesinleştimi şimdi ne zaman oluyor
iyiyim elçincim sen nasılsın? Hayırlı olsun yeni işin. Kesinleşti gibi canım 1 Ekim olacak bir aksilik olmazsa
ne oldu acaba yelize iş ile ilgilimi yoksa hasta felanmı
yazsaydı slsydi merakta bıraktı böylede insanı
Selamlar kızlar. düğün salonunda çekilen resimleri aldık.
size eklicem albüme ama hata veriyo resim boyutu büyük diye. onları küçütmeye çabalıyom :))
kızlar harıl harıl başvuru yapıyorum,dua edin bana da 15 gün içinde bi yer bulayım kendime...
nilgün neden 15 gün icinde iş bulman gerekiyor?
canım dün istifa ettim ,ama ay sonuna kadar burda kalıp yardımcı olmalıymış...ay sonuna kadar kalabilirmiyim bilmiyorum ama çıkana kadar bir iş bulmam lazım
ayhh canım ya hayırlısı olur Inşallah. Istanbuldaydın değil mi? ne tür işler arıyorsun? anadolu yakası mı tercih edersin avrupa mı? ben bişey duyarsam aklımda olsun
aslışım hoşgeldin evinin resimlerinide istiyoruz
kızlar harıl harıl başvuru yapıyorum,dua edin bana da 15 gün içinde bi yer bulayım kendime...
canım dün istifa ettim ,ama ay sonuna kadar burda kalıp yardımcı olmalıymış...ay sonuna kadar kalabilirmiyim bilmiyorum ama çıkana kadar bir iş bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?