2011 gelin adayları buyrun sohbete

İyiyim canım ben gün sayıyorum işte daha tam telaşımda başlamadı ağustosu bekliyorum herşey için:) Senin keyfin nasıl kayınvalidenle aran nasıl?

cnm inş. gönlüne göre bi iş buşlursun.
nie istifa ettin ben sebebini kaçırdım sanırım
böle bölük pörçük okuyrm kaçıo aralarda

santralde çalışıyorum .1,5 yıldır burdayım...hep gidip konuştuğumda düzelcek farklı bişeyler yapcaz falan diyolar ama bişey yok .4-5 ay önce birini aldılar yanıma..
1.ayında benim aldığım kadar prim verdiler kıza.şu an aynı maaşı alıyoruz .farklı departmanlarda birileri izne çıktığında yardıma gönderdiler.az önce öğrendim ki vezneye fatura kesmeyi öğrenmeye vermişler.ve bahsettiğim kız ya ilkokul ya da ortaokul mezunu.burda kalıp olanları seyredip beni sömürmelerine izin vereceğime giitmek en doğrusuydu...

nilgün evlilik nedeniyle ayrılıdığını söyledin değil mi?
Kıdem tazminatını alıyorsundur umarım

Hayırlısı olsun inşallah canım.

nilgün evlilik nedeniyle ayrılıdığını söyledin değil mi?
Kıdem tazminatını alıyorsundur umarım

canım nedenim bu olmadı konuşurken...ama iş hayatını biliyorsunuz işte sende yaşamıştın yakın zamanda...biz senden memnunuz senin gibisini bulamayız (sanki ne iş yapıyorsam burda) falan dediler işte.en azından ay sonuna kadar bizi idare et o aradada iş bulursun dediler.bende arayış içerisindeyim falan demedim şu an kendimi geliştirmek için zamana ihtiyacım var dedim.artık eşimde çalışmamı istemiyor dedim.ama müdürüm izinli müdür yardımcısıyla konuştum bunları.bakalım bi de o dönsün de...

ben bu işe başlamadan ingilizcem vardı,bilgisayarım vardı...şu anherşeye sil baştan tekrar başlayacağım...köreldim burda resmen.

bu arada edacım medeni durumunu düzelt

eda bir ay dolmadan alabiliyosun sanırım onu.

yok aslıcım, bir yıl icinde evlilik nedeniyle ayrılabilirsin

düzelteyim şekerim. istifa dilekceni yazarken aile cüzdanının fotokopisini ekle mutlaka canım

eda bir ay dolmadan alabiliyosun sanırım onu.

yok cnm bi sene süren var evlendikten 364 gün sonra bile bu sebeple ayrılıp kıdemini alabilirsin yasal olan hakkımız bu :) bende çok araştırdım bende işten ayrılcam ama kıdem mıdem vermiyolar bunlar aman şurdan ayrılayım de gerisi onlara kalsın diyorum bende :)

süper görünüyorsun aslıcım 41,5 kere maşallah Bayağı eğlenmişsin düğününde tefler kaşıklar... Gelinliğin çok güzel olmuş kaça diktirmiştin?

anladım cnm hayırlısı olsun inş.
Rabbim gönlüne göre versin

Edda her akşam o yatakta sıcaktan patlıyorsundur :)))))))))))

edacım evin çok güzel Allah ağzınızın tadını bozmasın asla,güle güle oturmayı nasip etsin...

denizcim evet aşırı terliyoruz çok sıcak oluyo yatak odam..
nilaycım sağol cnm begenmene sevindim..
nilgüncüm sana da teşekkürler balım..
dur senin evinede bakayım..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…