- Konu Sahibi speedy-gonzales
-
- #83.461
duvar ünitemide bu akşam çekicem
bide mutfagımı..
begenmedi benim fıstıklarım :26:
süper görünüyorsun aslıcım 41,5 kere maşallahBayağı eğlenmişsin düğününde tefler kaşıklar... Gelinliğin çok güzel olmuş kaça diktirmiştin?
aslıcım beyaz damatlığı eşin mi tercih etti yoksa sen mi istemiştin?
bende merak ettim bu sorunun cevabını canım neden öyle bir tercih yaptınız kendi görüşümü söyleyeyim ben beğenmedim
ben evini çok beğendim edacım çok güzel bir seçim yapmışsın kesinlikle seninde yatak odan minnak benim gibi bizde kara kara ne yaparsak çok daraşmalık olmaz diye dşünüyoruz sanırım komidinleri almayacağız birde küçük odanın peteği ile yatak odasının peteğini değiştireceğiz
denizcim evet aşırı terliyoruz çok sıcak oluyo yatak odam..
nilaycım sağol cnm begenmene sevindim..
nilgüncüm saedana da teşekkürler balım..
dur senin evinede bakayım..
geçmişi okuyup gelip yazıyorum..elçincim işe başlamıssın hayırlı olsun yeni duyuyorum..eee bizde napıyoruz ıslatıyoruz dimi
eminecim aldınmı tarifi
kızlar okuyun silicem yanımda kimse yok msj gelince hemen eve geldim size soruyum yazdım kızkardesine msj attım eger gelip benden yüzüklerini alsaydı birbirimize hakkımızı helal etseydik olaylar bu asamaya gelmezdi saç tokama kadar olan herseyimi istiyorum ona aldıgım herseyimi de istiyorum yazdım gönderdim sonra o da bana daha düne kadar bizim sonumuz ......diyordun şimdi neden bizi araya sokuyorsun yazmış ben ne yazıyım cvp olarak
QUOTE]
meltemcim zor durumda kaldığım icin sizden yardım istiyorum diyebilirsin
tatlı dille yap canım ne yapacaksan sakın böyle yaparım şöyle yaparım diye konuşma
karşı tarafın bütün negatif tepkisini üzeirne toplarsın
QUOTE]
meltemcim zor durumda kaldığım icin sizden yardım istiyorum diyebilirsin
tatlı dille yap canım ne yapacaksan sakın böyle yaparım şöyle yaparım diye konuşma
karşı tarafın bütün negatif tepkisini üzeirne toplarsın
o zamanda dicekki bizim adam yerine koyuyodun ya önceden..prblemin neyse git abimle çöz dicek adaş..
muhatab olmasın hiç..
ben söylemem gerekenleri söyledim..
yapıp yapmamak size kalmışda yazabilir..
ayy ne biliyim..meltem aklıma ne geldi..
senin nişanlın bilg.mühendisi ve burada yazdıklarını okuyodu arada dimi..
aileler artık toplanmalı konusulmalı meltem..durumları hiç iyi görmüyorum..
o zamanda dicekki bizim adam yerine koyuyodun ya önceden..prblemin neyse git abimle çöz dicek adaş..
muhatab olmasın hiç..
ben söylemem gerekenleri söyledim..
yapıp yapmamak size kalmışda yazabilir..
ayy ne biliyim..meltem aklıma ne geldi..
senin nişanlın bilg.mühendisi ve burada yazdıklarını okuyodu arada dimi
ama şimdi bi kere sokmuş meltem onları araya adaş hiç o mesajı yazmamış gibi davransa daha garip olur gibime geliyor ama tabii muhattab olmamak en iyisi ne varsa iki kişi arasında onlar halletmeli
Bende edaya katılıyorum meltemcim... yine sonkez sen alttan al,tatlı bir dille artık bu konunun kapanmasını istiyorum sizin bana yardımcı olabiliceğinizi düşündüm tarzında bişi diyebilirsin
ya ben tam kendimi toparlıyorum akşam kuzenlerimle okey oynuyorum bana msj atıyo haha benim yanımda rus sevgilim var ben sana da kartpostallarımı gönderiyim yazıyo oyunu bırakıyorum balkona çıkıyorum aglamak istiyorum yanıma kuzenim geliyo aglayamıyorum ya benim en hassas oldugum noktaları biliyo beni oralardan vuruyo esyalarımı göndermiyo delirtti artık beni edacım evinin resimleri çok güzel aslım ben seni çok begendim hakkınızı helal edin kızlar acısıyla tatlısıyla 1 yıl paylastım sizinle hepinizi çok sevdim benim burda durmamın bir anlamı kalmadı artık
ya ben tam kendimi toparlıyorum akşam kuzenlerimle okey oynuyorum bana msj atıyo haha benim yanımda rus sevgilim var ben sana da kartpostallarımı gönderiyim yazıyo oyunu bırakıyorum balkona çıkıyorum aglamak istiyorum yanıma kuzenim geliyo aglayamıyorum ya benim en hassas oldugum noktaları biliyo beni oralardan vuruyo esyalarımı göndermiyo delirtti artık beni edacım evinin resimleri çok güzel aslım ben seni çok begendim hakkınızı helal edin kızlar acısıyla tatlısıyla 1 yıl paylastım sizinle hepinizi çok sevdim benim burda durmamın bir anlamı kalmadı artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?