2011 gelin adayları buyrun sohbete

duvar ünitemide bu akşam çekicem
bide mutfagımı..
begenmedi benim fıstıklarım :26:

ben evini çok beğendim edacım çok güzel bir seçim yapmışsın kesinlikle seninde yatak odan minnak benim gibi bizde kara kara ne yaparsak çok daraşmalık olmaz diye dşünüyoruz sanırım komidinleri almayacağız birde küçük odanın peteği ile yatak odasının peteğini değiştireceğiz

süper görünüyorsun aslıcım 41,5 kere maşallah Bayağı eğlenmişsin düğününde tefler kaşıklar... Gelinliğin çok güzel olmuş kaça diktirmiştin?

aslıcım beyaz damatlığı eşin mi tercih etti yoksa sen mi istemiştin?

bende merak ettim bu sorunun cevabını canım neden öyle bir tercih yaptınız kendi görüşümü söyleyeyim ben beğenmedim

Kızlar benim kırık beyaz damatlıklar hoşuma gidiyordu.
Birgün işte biyerden gördük geçerken çok beğendik mankende.
Sonra işte onun da aklına girdi açık renk olsun dedi aldı :))
biraz daha zayıf olsa daha güzel olurdu :) İlk gördüğümde bende beğenmemiştim sonra sonra gözüm alıştı galiba :)))) Nişanlım duymasın :))
Kızlar ben saçlarımı hiç beğenmedim. Hiç yapamadılar. Hiç içime sinmedi. Tek beğenmediğim şey buydu düğünde

Son düzenleme:

komidinleri almazsan dolabıına iki çekmece attır fazladan bebişim..öyle koyduk olmadı böyle koyduk olmadı..
kendi evi olunca insanın ölçüsüne göre yaptırır işte..napalım darısı bize inşallah..

geçmişi okuyup gelip yazıyorum..elçincim işe başlamıssın hayırlı olsun yeni duyuyorum..eee bizde napıyoruz ıslatıyoruz dimi
eminecim aldınmı tarifi

Kaptım tarifi edoşum sağolasın :))
Hemen deniyorum bu akşam yarın size bildiririm sonuçları :)

meltemim olma muhatab şunlarla yaa.işleri daha da yokusa sürüyo baksana..ya seni elbet görmek isticek arıcak bu adam..istedikleri olacak..
şimdi görümcen mesajı allem kallem edip anlatıcak abisine..ne sinirler ya..

eda bende çok beğendim evini cnm salon tak. fln çok hoş
tam tarzım renkler:)

aslıcığım saçların hoş olmuş ama tacın minik kalmış
o yüzden gözüne öyle gelmiş olabilir normalde o taçlara ya tepeden topuz yapıyorlar
ya da tepeden duvak yapıyorlar.saçın çok hoş yoksa.
ama damatlığa gelince bizim pek gözümüz alışık değil beyaz damatlığa sanırım.

Son düzenleme:

Son düzenleme:
Bende edaya katılıyorum meltemcim... yine sonkez sen alttan al,tatlı bir dille artık bu konunun kapanmasını istiyorum sizin bana yardımcı olabiliceğinizi düşündüm tarzında bişi diyebilirsin

ya ben tam kendimi toparlıyorum akşam kuzenlerimle okey oynuyorum bana msj atıyo haha benim yanımda rus sevgilim var ben sana da kartpostallarımı gönderiyim yazıyo oyunu bırakıyorum balkona çıkıyorum aglamak istiyorum yanıma kuzenim geliyo aglayamıyorum ya benim en hassas oldugum noktaları biliyo beni oralardan vuruyo esyalarımı göndermiyo delirtti artık beni edacım evinin resimleri çok güzel aslım ben seni çok begendim hakkınızı helal edin kızlar acısıyla tatlısıyla 1 yıl paylastım sizinle hepinizi çok sevdim benim burda durmamın bir anlamı kalmadı artık

Bende edaya katılıyorum meltemcim... yine sonkez sen alttan al,tatlı bir dille artık bu konunun kapanmasını istiyorum sizin bana yardımcı olabiliceğinizi düşündüm tarzında bişi diyebilirsin

çalışmayan taze gelinnn..
hadi kalkda tatlıya başla..bekleyemicem sabırsızlandım..
bişi olursa hani olurda yapamazsan dur ustayla(benle yani ) konusayım dersen burdayım :76:

ay valla bişiy gelmio meltem aklıma
pekte hazr cevap değilimdir zaten normalde de
edanın dediği gibi yazabilirsin ama.
hiç bulaştırmasaydın onları keşke
aileler konuşsaydı artık

Meltemcim canım saçmalama nolur... ne demek burada durmamım anlamı yok... seninde dediğin gibi kaç zamandır sevinçlerimizi dertlerimizi paylaşıyoruz...
Bizi bırakma lütfennn ((

saçmalama meltem o kadar basit miydi muhabbetimiz. buggünlerinde yanında arkadaşlarını görmek istemezmisin. herşeyde bir hayır vardır canım. evlendikten sonra olabilecek olayları rabbim sana önceden gösterdi. bişey demek istemiyorum ama oda yaptıklarının acısını cezasını fazlasıyla çeker. sana hiç bişey olmaz canım. sen karakteri oturmuş işi gücü kariyeri yerinde güzel bir kızsın. sadece bu acıyı bir süre çekeceksin ondada sabır gerekiyor. sonrasında öyle bir gün gelecekki bu acıları yaşadığına şükredecek kadar güzel günler gelecek.

rabbim her karanlık günden sonra aydınlığa kavuşturur canım.bir kapı kapatır diğerini açar. rabbime güven yeter.

meltemmm sende sakın bırakıp gitme
meraklarda bırakma bizi
ama ne bu tavır yani seni kızdırmak kıskandırmak için yapıyor resmen
ne yapmaya çalışıyor.
ailene söle
artık o da bişiyleri göze almış herhalde
nerden inceyse ordan kopsun deyip söyle
hala ümit vardır bilerek yapıo belli sanmamda sevgilisi fln oldupunu yanında atıo
tipik erkek saçmalıkları işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…